rr111 10.11.06, 23:14 Mądrość by zrozumieć Konstantego, Miłośc By wyboczyć jego błędy, Cierpliwośc na czas jego urzędowania, Ale Boże Nie dawaj mi siły Bo jak mi dasz siłę To mu PRZY........!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysmat Re: Boże proszę o 10.11.06, 23:16 Po dzisiejszym wywiadzie w expesie to nic nie jest w stanie mnie powstrzymac aby to zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Boże proszę o 10.11.06, 23:17 Niestety, ale Kostek osiedlowy uliczkarz wygra! Odpowiedz Link Zgłoś
patriota_lokalny Re: Boże proszę o 10.11.06, 23:19 mac_byd napisał: > Niestety, ale Kostek osiedlowy uliczkarz wygra! Tak czytam sobie te wszystkie opinie i zastanawiam się. Większość z nas ma bardzo krytyczny stosunek do niego. Skąd więc on ma to poparcie w sondażach? I jak ma wygrać? Chyba, że wstyd się przyznać, że ktoś go popiera... Odpowiedz Link Zgłoś
pisnie Jasiakiewicz też szedł jak burza 10.11.06, 23:22 4 lata temu. I Kostek dostanie zadyszki. Zobaczycie. Jasiakiewicz wygra pod warunkiem, ze dostanie się do II tury.Elektorat skierowany na lewo od razu powinien na niego głosować a nie na Panią w bujnych włosach. Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: Boże proszę o 10.11.06, 23:24 osiedlowe uliczki potrzebne ale to chyba duuużo za mało dla prawie 400-tys. miasta.Jeżeli dojdzie do drugiej tury to wcale nie jest pewne czy wyborcy PO i PIS go poprą. Wielu pamięta jego radośc z powodu oddania AMB miastu z którego pochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Boże proszę o 10.11.06, 23:26 Troche wiary trzeba go wymienic!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rr111 Re: Boże proszę o 10.11.06, 23:51 Przyszedł Kostek do Bydgoszczy Usiadł w stołek prezydencki Pożgał,skłócił,pomłócił wniwecz Bydgoszcz obrócił Odpowiedz Link Zgłoś