Dodaj do ulubionych

Sidorkiewicz wicePrezydentem????

21.11.06, 09:47
Kandydat Samoobrony ma chyba szansę na to stanowisko, gdy wygra ROMAN
JASIAKIEWICZ. Myślicie, że to możliwe???

Mi się wydaje, że tak...

www.jasiakiewicz.pl/sys/images/stories//6/PB160006.jpg
Jasiakiewicz, Sidorkiewicz, Archaniołowicz...
Obserwuj wątek
    • a_creep Re: Sidorkiewicz wicePrezydentem???? 21.11.06, 09:53
      > Myślicie, że to możliwe???

Co do wiceprezydentów to pewni są tylko Lidia i Bałdyga, jeśli wygra Dombrowicz.

> Mi się wydaje, że tak...

Na podstawie jednego zdjęcia? Widzę, że uczysz się od Radcy. On też na podstawie
      jednego zdjęcia wywnioskował o poparciu Dombrowicza dla tzw. "łowców skór".
      • ivica Re: Sidorkiewicz wicePrezydentem???? 21.11.06, 11:53
        a ty na jakiej podstawie wysnuwasz swoje teorie ?? choc jeden dowod prosze ??
        • a_creep Re: Sidorkiewicz wicePrezydentem???? 21.11.06, 12:14
          > a ty na jakiej podstawie wysnuwasz swoje teorie ??

Pani Lidia jest już wiceprezydentem od wielu lat i w publicznych wypowiedziach
          prezydent ją chwali, więc nie widzę powodu, by ją miał zwalniać.

Za Bałdygą przemawia wiele argumentów - prezydent go lubi, bo go w końcu trzyma
          mimo braku jakichkolwiek kompetencji, no i widziałem go kiedyś na zdjęciu z
          Dombrowiczem. Ktoś mnie przekonywał też, że Bałdyga jest pewniakiem na wice,
          jeśli wygra Piotrowska. Ta nie wygra, ale jeśli dzisiaj poprze Dombrowicza, to
          pewnie da kogoś na wicę. Dodają jeszcze chęć przypodobania się RM awansując
          swoich ulubieńców - Dombrowicz na wiceprezydenta weźmie Bałdygę. :)

> choc jeden dowod prosze ??

:-)
          • ivica Re: Sidorkiewicz wicePrezydentem???? 21.11.06, 12:38
            a_creep napisał:

> > a ty na jakiej podstawie wysnuwasz swoje teorie ??
            >
            > Pani Lidia jest już wiceprezydentem od wielu lat i w publicznych wypowiedziach
            > prezydent ją chwali, więc nie widzę powodu, by ją miał zwalniać.
            >
            > Za Bałdygą przemawia wiele argumentów - prezydent go lubi, bo go w końcu trzyma
            > mimo braku jakichkolwiek kompetencji, no i widziałem go kiedyś na zdjęciu z
            > Dombrowiczem. Ktoś mnie przekonywał też, że Bałdyga jest pewniakiem na wice,
            > jeśli wygra Piotrowska. Ta nie wygra, ale jeśli dzisiaj poprze Dombrowicza, to
            > pewnie da kogoś na wicę. Dodają jeszcze chęć przypodobania się RM awansując
            > swoich ulubieńców - Dombrowicz na wiceprezydenta weźmie Bałdygę. :)
            >
            > > choc jeden dowod prosze ??
            >
            > :-)

to tylko twoje spekulacje.... nie ma dowodów.. nawet zadnego zdjecia :P

nie masz racji :)
            • a_creep Re: Sidorkiewicz wicePrezydentem???? 21.11.06, 12:41
              > nie masz racji :)

Już mi ktoś rok temu chciał wmówić, że Bałdyga zostanie zwolniony niedługo,
              podobnie miało być z Filipiakiem, a co jest widzimy.

Chyba nie sugerujesz, że pani Lidia nie będzie już dłużej wiceprezydentem?
            • szczamnapis Ivica, coś długi masz urlop? 23.11.06, 07:55
              nie płacę ci za wazeliniarstwo w godzinach pracy, łachmyto.
    • aras34 Kolego niedoszły radny sztabu Dombrowicza 21.11.06, 17:21
      To że ktoś kogoś z małego ugrupowania kogoś poparł to nie znaczy że zaraz
      będzie wiceprezydentem, takie metody to zwykła propaganda.
    • marboro2 Re: Do zonca 21.11.06, 17:41
      A ja myslalem ze jestes madrzejszy od swego prezydenta.Myslalem ze kandydujesz
      bo chcesz dobra tego miasta.Ale ze kto z kim przystaje takim sie staje .
    • marboro2 Re: Do zonca 21.11.06, 17:41
      A ja myslalem ze jestes madrzejszy od swego prezydenta.Myslalem ze kandydujesz
      bo chcesz dobra tego miasta.Ale ze kto z kim przystaje takim sie staje .
      • zonc Re: Do zonca 21.11.06, 17:54
        eeee... ja się tylko pytam!! Dla mnie kontakty z byłymi "bezpartyjnymi" Radnymi
        SLD są nonsensowne...

Czy start w wyborach spowodował, że nie mogę zadawać pytań??? Ciekawi mnie czy
        robi to z przekonania, czy dla interesów.
        • marboro2 Re: Do zonca 21.11.06, 18:04
          Dla mnie czy ktos byl bialy czy czerwony mam to w d.... wazne aby nie szkodzil
          miastu a twoj Dombrowicz to poprostu szkodnik
          ps. wypowiadales sie w jakims watku o remoncie zawiszy jak zamierzasz wplynac
          na na twego bossa aby go uswiadomic ze ten projekt jest do du..?Nie da sie juz
          nic z tym zrobic?
        • coolek Re: Do zonca 21.11.06, 18:12
          Nie tylko sie pytasz, ale rowniez wyrazasz swoja opinie. Nastepnie, jakby na jej
          potwierdzenie, dajesz link do jakiegos zdjecia, na ktorym widac Jasiakiewicza i
          Sidorkiewicza, a w tle plakat wyborczy Dombrowicza. Brawo.

Czy w zwiazku z ow plakatem myslicie, ze jest mozliwe, ze gdy wygra Jasiak
          vice-prezydentem bedzie Dombrowicz?
          • coolek Re: Do zonca 21.11.06, 18:13
            A moze rowniez widoczny na zdjeciu tramwaj ma szanse na jakas posade w ratuszu?
            • finka76 Re: Do zonca 21.11.06, 20:37
              coolek napisał:

> A moze rowniez widoczny na zdjeciu tramwaj ma szanse na jakas posade w ratuszu?

Ha ha ha dawno się tak nie uśmiałam. Domniemam jednak, że tramwaj nie kradłby
              tyle co Roman Jasiakiewicz, mimo że nasze "czerwone pojazdy" do zbytnio
              energooszczędnych nie należą.
              • szczamnapis finka, pogadaj z prawnikami, którzy cię uświadomią 23.11.06, 08:01
                iż rzucanie oszczerstw jest karalne. Jeżeli zaś masz dowody na złodziejstwo
                Jasiakiewicza, to przypominam o istnieniu takiej instytucji jak prokuratura.
                Niezawiadomienie o popełnionym przestępstwie jest również karalne. No ale po
                tępych sztabowcach kondoma nie spodziewam się znajomości prawa, za to na
                rozrzucaniu gnoju jak najbardziej-w końcu wystarczy że potrząsną głową.
            • buldogromana Re: Do zonca 21.11.06, 20:42
              coolek napisał:

> A moze rowniez widoczny na zdjeciu tramwaj ma szanse na jakas posade w ratuszu?

K*** do czasu tej debaty kochałem Romka! Jednak dziś dał ciała! Przegrał po
              całości i o co mu k*** chodziło z tym dopie..niem się do Lewandowskiego??
              Lubie go bardzo. Wpjenił mnie!
    • icom1 Panie zonc Dawidzie Gulczyński.. 21.11.06, 21:16
      Chciałeś być radnym młodego pokolenia, a nie masz kszty uczciwości w polityce.
      Myślałem, że chcesz coś zmienić, a zmieniłeś się ty i ziejesz dziś niechęcią do
      konkurentów politycznych. Nie umiesz grać czy być w polityce, nie umiesz
      przegrywać, więc nie pchaj się za wszelką cenę, w polityce nie ma miejsca dla
      atakujących z nienawiści.
      • zonc Re: Panie zonc Dawidzie Gulczyński.. 22.11.06, 09:33
        Nienawiści???

;\ Start w wyborach spowodował, że mam zakaz wypowiadania się o polityce???
        Poczytaj lepiej moje starsze wpisy... dużo starsze...

Czy ja powiedziałem, że łączenie z Sidorkiewiczem jest złe??? NIE! Spytałem
        tylko czy będzie wickiem...
      • zonc Re: Panie zonc... 22.11.06, 09:34
        I mam nick forumowy... tak się do mnie zwracaj. "Po nazwisku to po pysku", jak
        mowi stare polskie przysłowie.
    • akrytas zonc, nie ośmieszaj się. 22.11.06, 10:13
      Wiesz co kolego, miałem dla ciebie spore uznanie, że zdecydowałeś się startować
      w wyborach. Co prawda fatalnie wybrałeś, komitet człowieka który przez 4
      ostatnie lata nic nie zrobił.

Ale przypisywanie teraz Jasiakiewiczowi jakiś idiotyzmów w stylu "Sidorkiewicz
      wiceprezydentam", jak najgorzej o tobie świadczy.
      • zonc Re: zonc, nie ośmieszaj się. 22.11.06, 10:57
        Otoczenie Sidorkiewicza to postSLD (np. Archaniołowicz), Jasiakiewicz to też
        były działacz SLD. (Ideologicznie się więc zgadzają- mniej więcej) Pozostaje
        więc pytanie: Czy Sidorkiewicz robi to bezinteresownie???

Nie rozumiem co Was bulwersuje ;\
        • coolek Re: zonc, nie ośmieszaj się. 22.11.06, 21:00
          Ale co robi bezinteresownie? Rozmawia? Calkiem mozliwe.
          • pingwin34 Sidorkiewicz to brat tego agenta? 25.11.06, 14:40
            Sidorkiewicz to brat tego agenta?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka