Dodaj do ulubionych

JAK TAM W POWIECIE???

23.11.06, 13:52
JEŚLI KTOŚ WIE TO NIECH NAPISZE JAKIE STOŁKI KOMU PRZYPADŁY W RADZIE POWIATU?
Obserwuj wątek
    • czeremcha77 Re: JAK TAM W POWIECIE??? 23.11.06, 14:22
      Starosta - Marian Zieliński
      Wicestarosta - Dariusz Jałoszyński
      Przewodniczący Rady Powiatu - Wiesław Bogdański
      Wiceprzewodniczący - Grzegorzewski i Rosół
      Członkowie Zarządu - Łojewski, Kostecki, Dybowski.
      • makao12 Re: JAK TAM W POWIECIE??? 23.11.06, 15:52
        Czerechma a jaki stołeczek dostał super radny z piotrkowa pan Zajączkowski??
        ale proszę o szybką informacje bo wyborcy czekają z niecierpliwością.
        • odczajny Re: JAK TAM W POWIECIE??? 23.11.06, 16:48
          Najlepszy byłby taki elektryczny.Stawiska , Połajewo wszystko zhandlowane do
          samej wody.Zimą Radziejów zasypany,z Klasztornej ani zjechać ani
          podjechać.Policja wskazywała objazdy,a pan dyrektor pisał ,że nie musi
          zapewniać komfortu.Były starosta głuchy bo koleś.Liczę ,że OBECNA EKIPA zrobi z
          nim porządek,bo w stolicy powiatu powinno być komfortowo-dla Nas ,dla petętów i
          dla urzędników.
          • lewatywa6 Re: JAK TAM W POWIECIE??? 23.11.06, 17:18
            odczajny ty jak coś walniesz to jak łysy o beton. Zajączkowski dzisiaj ałożył
            mandat radnego zostaje w drogach To wielka i jedynie słuszna linia wiodącej w
            narodzie parii Brawo
            • widz06 Re: JAK TAM W POWIECIE??? 23.11.06, 17:52
              a kto wejdzie w jego miejsce na radnego? czy ktoś wie?
              • odczajny Re: JAK TAM W POWIECIE??? 23.11.06, 18:05
                Jerzy Waszak z Piotrkowa
                • odczajny Re: JAK TAM W POWIECIE??? 23.11.06, 18:20
                  Lewatywa masz raję -walnąłem.Teraz sie k..wa zemści i do wiosny Nas nie
                  odkopią.Jako pokutę przytaszczę worek soli i sam posypię Górkę
                  klasztorną.Marian nie chce się narażać, Darek zmienił punkt widzenia i się
                  kurwa nic nie zmienia.
                  • lewatywa6 Re: JAK TAM W POWIECIE??? 23.11.06, 21:33
                    no nie płacz może nie będzie śniegu, a sól to sobie zostaw na trudniejsze
                    czasy. Drogi zapewniam cię, że będą budowane, wystarczy jechać w Polskę
                    Pojedziesz usiądziesz gdzieś przy budowie, napatrzysz się cały dzień i
                    stweiedrzisz rzecz straszną. Utrudnienia, zwężenia jezdni, objazdy, korki
                    NIeee. niech już zostanie tak jak jest. Jak zrobi się w drodze 100 razy więcej
                    dziur niż jest, to droga się przecież wyrówna. To nowa teoria podobno
                    wypracowana przez ostatnie cztery lata w naszej dyrekcji dróg. Kto wie może
                    nobel sie dyrektorowi należy Co wy na to??
                    • widz06 Re: JAK TAM W POWIECIE??? 27.11.06, 19:36
                      zupełna cisza po II turze wyborów, a ja nic nie wiem kto będzie
                      rządzić "Meksykiem", żadnych informacji, proszę o rozjaśnienie tematu..
                      • sauber1 Re: JAK TAM W POWIECIE??? 27.11.06, 20:35
                        widz06 napisał:

> zupełna cisza po II turze wyborów, a ja nic nie wiem kto będzie
                        > rządzić "Meksykiem"?

Wiadomo, Skonieczny i to dużą przewagą głosów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka