nowy49 23.11.06, 13:52 JEŚLI KTOŚ WIE TO NIECH NAPISZE JAKIE STOŁKI KOMU PRZYPADŁY W RADZIE POWIATU? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czeremcha77 Re: JAK TAM W POWIECIE??? 23.11.06, 14:22 Starosta - Marian Zieliński Wicestarosta - Dariusz Jałoszyński Przewodniczący Rady Powiatu - Wiesław Bogdański Wiceprzewodniczący - Grzegorzewski i Rosół Członkowie Zarządu - Łojewski, Kostecki, Dybowski. Odpowiedz Link Zgłoś
makao12 Re: JAK TAM W POWIECIE??? 23.11.06, 15:52 Czerechma a jaki stołeczek dostał super radny z piotrkowa pan Zajączkowski?? ale proszę o szybką informacje bo wyborcy czekają z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
odczajny Re: JAK TAM W POWIECIE??? 23.11.06, 16:48 Najlepszy byłby taki elektryczny.Stawiska , Połajewo wszystko zhandlowane do samej wody.Zimą Radziejów zasypany,z Klasztornej ani zjechać ani podjechać.Policja wskazywała objazdy,a pan dyrektor pisał ,że nie musi zapewniać komfortu.Były starosta głuchy bo koleś.Liczę ,że OBECNA EKIPA zrobi z nim porządek,bo w stolicy powiatu powinno być komfortowo-dla Nas ,dla petętów i dla urzędników. Odpowiedz Link Zgłoś
lewatywa6 Re: JAK TAM W POWIECIE??? 23.11.06, 17:18 odczajny ty jak coś walniesz to jak łysy o beton. Zajączkowski dzisiaj ałożył mandat radnego zostaje w drogach To wielka i jedynie słuszna linia wiodącej w narodzie parii Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
widz06 Re: JAK TAM W POWIECIE??? 23.11.06, 17:52 a kto wejdzie w jego miejsce na radnego? czy ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
odczajny Re: JAK TAM W POWIECIE??? 23.11.06, 18:20 Lewatywa masz raję -walnąłem.Teraz sie k..wa zemści i do wiosny Nas nie odkopią.Jako pokutę przytaszczę worek soli i sam posypię Górkę klasztorną.Marian nie chce się narażać, Darek zmienił punkt widzenia i się kurwa nic nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lewatywa6 Re: JAK TAM W POWIECIE??? 23.11.06, 21:33 no nie płacz może nie będzie śniegu, a sól to sobie zostaw na trudniejsze czasy. Drogi zapewniam cię, że będą budowane, wystarczy jechać w Polskę Pojedziesz usiądziesz gdzieś przy budowie, napatrzysz się cały dzień i stweiedrzisz rzecz straszną. Utrudnienia, zwężenia jezdni, objazdy, korki NIeee. niech już zostanie tak jak jest. Jak zrobi się w drodze 100 razy więcej dziur niż jest, to droga się przecież wyrówna. To nowa teoria podobno wypracowana przez ostatnie cztery lata w naszej dyrekcji dróg. Kto wie może nobel sie dyrektorowi należy Co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
widz06 Re: JAK TAM W POWIECIE??? 27.11.06, 19:36 zupełna cisza po II turze wyborów, a ja nic nie wiem kto będzie rządzić "Meksykiem", żadnych informacji, proszę o rozjaśnienie tematu.. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: JAK TAM W POWIECIE??? 27.11.06, 20:35 widz06 napisał: > zupełna cisza po II turze wyborów, a ja nic nie wiem kto będzie > rządzić "Meksykiem"? Wiadomo, Skonieczny i to dużą przewagą głosów Odpowiedz Link Zgłoś