mieszkaniec201 24.01.13, 18:29 JAK MOŻNA Z FERRARI PRZESIĄŚĆ SIĘ MA MERCEDESA. FACETA KTÓREGO WIDZIAŁAM W FERRARI NA HIRSZFELDA JEZDZI SLS-em. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profanka70 Re: z Ferrari na SLS-a 24.01.13, 21:40 Czółko myślą nie skażone, czy inne braki w organiźmie ? mieszkaniec201 napisał(a): > JAK MOŻNA Z FERRARI PRZESIĄŚĆ SIĘ MA MERCEDESA. FACETA KTÓREGO WIDZIAŁAM W FERR > ARI NA HIRSZFELDA JEZDZI SLS-em. Odpowiedz Link
luki270888 Re: z Ferrari na SLS-a 24.01.13, 22:54 H** Cię to interesuje? Masz swoje życie to na nim się skup a nie wyglądasz z okna kto jakim autem jeździ. F**K Odpowiedz Link
mieszkaniec201 Re: z Ferrari na SLS-a 25.01.13, 12:19 INTERESUJE. WK.......A MNIE TO ZE INNI TYRAJĄ JAK WOŁY A FACET SIEDZI W DOMU I FURY ZMIENIA JAK RĘKAWICZKI. I TO NIE BYLE JAKIE FURY..... Odpowiedz Link
koch-111 Re: z Ferrari na SLS-a 25.01.13, 13:30 komuna się skończyła i nie ma już równych, jeśli o tym zapomniałeś to masz pecha! Nie powinno Ciebie interesować to, co, kto i za co kupuje swoje auto. Jeśli nie odpowiada Ci Twój los to weź się do pracy i go zmień a nie wiń innych, że mają lepiej od Ciebie! Paskudnie mnie wnerwia taka wścibskość i zazdrość... Chora zazdrość! Bezsensowny wpis!!! Odpowiedz Link
paskudii Re: z Ferrari na SLS-a 25.01.13, 13:46 masz do wybory złodziej, bandyta lub diler chyba że ,,biznesmen"w ukryciu Odpowiedz Link
rudkenbil Re: z Ferrari na SLS-a 25.01.13, 15:31 Typowa polska bezinteresowna zawiść... Niestety, z tego słyniemy. Pewnie cię aż rączki świerzbią, żeby mu lakier porysować... Żal mi cię. Swoją drogą, zamiana całkiem logiczna SLS znacznie lepiej nadaje się na nasze drogi, a i z serwisem na pewno łatwiej. Jeśli tak mu zazdrościsz, to czemu nie weźmiesz przykładu. Poproś o radę właściciela. Masz kilka opcji: jeśli właściciel ma smykałkę do biznesu, może doradzi jaki biznes rozkręcić. Jeśli kasę ma z nielegalnego źródła, może da ci np. pohandlować tym i owym Przecież bardziej ci zależy na dobrej furze niż spokojnym sumieniu, nieprawdaż? Odpowiedz Link
mieszkaniec201 Re: z Ferrari na SLS-a 25.01.13, 17:00 TEN KOLEŚ PONOĆ TROCHĘ OSTATNIO SIEDZIAŁ ZA PODOBNE PRZESTĘPSTWO JAK AMBER GOLD JAKĄŚ PIRAMIDA FINANSOWA. MIESZKAM TU OD ROKU A WIDUJĘ GO OD WAKACJI. WIDUJE O TEŻ W CZARNYM SPORTOWYM BMW. WOLE W BIEDZIE A NA WOLNOŚCI. CZYTAŁAM ARTYKUŁ O NIM ARTYKUŁ-MILIONY W REKLAMÓWKACH. Odpowiedz Link
rudkenbil Re: z Ferrari na SLS-a 25.01.13, 18:40 Po pierwsze, nie krzycz. Nie pisze się z CAPS lockiem. Po drugie, sama widzisz, że to podejrzany element. Ja takim nie zazdroszczę. Taki całe życie musi się za siebie oglądać... Dziękuję bardzo. Bardziej cenię sobie zdrowie i życie moje i mojej rodziny niż kasę. Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: z Ferrari na SLS-a 27.01.13, 09:15 Tyraj i zarabiaj. Ja to robię. Ale nie zazdroszczę ludziom. Sam też jestem z życia zadowolony Odpowiedz Link