Dodaj do ulubionych

z Ferrari na SLS-a

24.01.13, 18:29
JAK MOŻNA Z FERRARI PRZESIĄŚĆ SIĘ MA MERCEDESA. FACETA KTÓREGO WIDZIAŁAM W FERRARI NA HIRSZFELDA JEZDZI SLS-em.
Obserwuj wątek
    • profanka70 Re: z Ferrari na SLS-a 24.01.13, 21:40
      Czółko myślą nie skażone, czy inne braki w organiźmie ?

mieszkaniec201 napisał(a):

> JAK MOŻNA Z FERRARI PRZESIĄŚĆ SIĘ MA MERCEDESA. FACETA KTÓREGO WIDZIAŁAM W FERR
      > ARI NA HIRSZFELDA JEZDZI SLS-em.
      • luki270888 Re: z Ferrari na SLS-a 24.01.13, 22:54
        H** Cię to interesuje? uncertain

Masz swoje życie to na nim się skup a nie wyglądasz z okna kto jakim autem jeździ.

F**K
        • mieszkaniec201 Re: z Ferrari na SLS-a 25.01.13, 12:19
          INTERESUJE. WK.......A MNIE TO ZE INNI TYRAJĄ JAK WOŁY A FACET SIEDZI W DOMU I FURY ZMIENIA JAK RĘKAWICZKI. I TO NIE BYLE JAKIE FURY.....
          • koch-111 Re: z Ferrari na SLS-a 25.01.13, 13:30
            komuna się skończyła i nie ma już równych, jeśli o tym zapomniałeś to masz pecha! Nie powinno Ciebie interesować to, co, kto i za co kupuje swoje auto. Jeśli nie odpowiada Ci Twój los to weź się do pracy i go zmień a nie wiń innych, że mają lepiej od Ciebie! Paskudnie mnie wnerwia taka wścibskość i zazdrość... Chora zazdrość! Bezsensowny wpis!!!
            • paskudii Re: z Ferrari na SLS-a 25.01.13, 13:46
              masz do wybory złodziej, bandyta lub diler chyba że ,,biznesmen"w ukryciu smile
              • rudkenbil Re: z Ferrari na SLS-a 25.01.13, 15:31
                Typowa polska bezinteresowna zawiść... Niestety, z tego słyniemy.
                Pewnie cię aż rączki świerzbią, żeby mu lakier porysować... Żal mi cię.

Swoją drogą, zamiana całkiem logiczna smile SLS znacznie lepiej nadaje się na nasze drogi, a i z serwisem na pewno łatwiej.

Jeśli tak mu zazdrościsz, to czemu nie weźmiesz przykładu. Poproś o radę właściciela.
                Masz kilka opcji: jeśli właściciel ma smykałkę do biznesu, może doradzi jaki biznes rozkręcić.
                Jeśli kasę ma z nielegalnego źródła, może da ci np. pohandlować tym i owym smile
                Przecież bardziej ci zależy na dobrej furze niż spokojnym sumieniu, nieprawdaż?
                • mieszkaniec201 Re: z Ferrari na SLS-a 25.01.13, 17:00
                  TEN KOLEŚ PONOĆ TROCHĘ OSTATNIO SIEDZIAŁ ZA PODOBNE PRZESTĘPSTWO JAK AMBER GOLD JAKĄŚ PIRAMIDA FINANSOWA. MIESZKAM TU OD ROKU A WIDUJĘ GO OD WAKACJI. WIDUJE O TEŻ W CZARNYM SPORTOWYM BMW. WOLE W BIEDZIE A NA WOLNOŚCI. CZYTAŁAM ARTYKUŁ O NIM ARTYKUŁ-MILIONY W REKLAMÓWKACH.
                  • rudkenbil Re: z Ferrari na SLS-a 25.01.13, 18:40
                    Po pierwsze, nie krzycz. Nie pisze się z CAPS lockiem.
                    Po drugie, sama widzisz, że to podejrzany element. Ja takim nie zazdroszczę. Taki całe życie musi się za siebie oglądać... Dziękuję bardzo.
                    Bardziej cenię sobie zdrowie i życie moje i mojej rodziny niż kasę.
          • proszenieregulowacodbiornikow Re: z Ferrari na SLS-a 27.01.13, 09:15
            Tyraj i zarabiaj. Ja to robię. Ale nie zazdroszczę ludziom. Sam też jestem z życia zadowolony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka