kotonek 26.11.06, 21:25 Trochę się Pan wykosztował na te banery, plakaty, ulotki, cukierki. No i nie będzie jak sobie tego odbić. A może po prostu, jak ludzie, pójdzie Pan do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tutejszy80 Re: Pa, panie Romanie! 26.11.06, 22:07 Wykosztował się - ale przy najmniej uczciwie o tym mówił. A Kondom wydawał pieniądze podatników na własną kampanię i wykorztstywał urząd !!! Okropny facet - kłamca i lawirant. Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: Pa, panie Romanie! 27.11.06, 11:07 :) Gadajcie co chcecie... ja się niezmiernie cieszę!!! Dwie najgorsze persony w mieście Ela i Romek odchodzą w zapomnienie. Co do kosztów... sprawdź ile kosztuje baner w dobrym punkcie np. Rondo Jagiellonów... policz ile banerów jest w mieście... a na koniec sprawdź limity na kampanię!! koniec :) Odpowiedz Link Zgłoś
pit1233 Re: Pa, panie Romanie! 27.11.06, 11:31 > :) Gadajcie co chcecie... ja się niezmiernie cieszę!!! Dwie najgorsze persony w mieście Ela i Romek odchodzą w zapomnienie. Okradli cię, skrzywdzili ciebie ? > :) Gadajcie co chcecie... ja się niezmiernie cieszę!!! Jeśli zagwarantujesz, że nagle Bydgoszcz zacznie wykorzystywać środki europejskie, przygotowywać strategiczne inwestycje drogowe, przyciągać inwestorów - podzielę twoją radość. Niestety, nie wierzę że tak się stanie. Przewiduję nieudolności ciąg dalszy, odwrócenia priorytetów ciąg dalszy, kłótni ciąg dalszy. KD nie potrafi przyciagać środowisk zewnętrznych, jest obrażalski, a przy dość niskim poparciu jakie posiada wróży to niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: Pa, panie Romanie! 27.11.06, 12:30 pit1233 napisał: > Okradli cię, skrzywdzili ciebie ? Ciebie też i Twoją rodzinę, sąsiada... marnując pieniądze miasta, społek i innych podmiotów podległych na zegarki dla Leszka Millera. Nie wyciągając z tego żadnych konsekwencji. (Drobny przykład). > Jeśli zagwarantujesz, że nagle Bydgoszcz zacznie wykorzystywać środki > europejskie, przygotowywać strategiczne inwestycje drogowe, przyciągać > inwestorów - podzielę twoją radość. Inwestycje drogowe są... poczekajmy na zmiany w UM. > Niestety, nie wierzę że tak się stanie. > Przewiduję nieudolności ciąg dalszy, odwrócenia priorytetów ciąg dalszy, kłótni Kłócił to się pewien Pan co nie raczył głosować przy 666 (przypadek?:) ) uchwałach. Nie chciało się?? To też jest okradanie podatników... brać dietkę, a nie raczyć głosować. > KD nie potrafi przyciagać środowisk zewnętrznych, jest obrażalski, a przy dość > niskim poparciu jakie posiada wróży to niedobrze. Niskim?? 53,7 % obywateli miasta... cały PiS... część PO też go poprze. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Pa, panie Romanie! 27.11.06, 12:44 zonc napisał: > Kłócił to się pewien Pan co nie raczył głosować przy 666 (przypadek?:) ) > uchwałach. > Niskim?? 53,7 % obywateli miasta... cały PiS... część PO też go poprze. Coś ci arytmetyka siada. 51112 osób. To jest odpowiednio mniej więcej 14% obywateli miasta i mniej więcej 18% wyborców. I ciężko jest to nazwać poparciem na miarę Wrocławia, Gdańska, Torunia czy choćby Warszawy. Nie zmienia to faktu że vox locuta, causa finita, pozostaje mieć tylko nadzieję że będzie lepiej niż przez ostatnie cztery lata. (a ja już zacząłem pewne działania, zobaczę jakie będą efekty :-) ) -- "- To waść mówisz jako prywatny? - Tak jest. - I mogę ci jako prywatnemu odpowiedzieć? - Jako żywo! Sam proponuję." Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: Pa, panie Romanie! 27.11.06, 13:01 ka_zet napisał: > zonc napisał: > > > Kłócił to się pewien Pan co nie raczył głosować przy 666 (przypadek?:) ) > > uchwałach. > > > Niskim?? 53,7 % obywateli miasta... cały PiS... część PO też go poprze. > > Coś ci arytmetyka siada. 51112 osób. To jest odpowiednio mniej więcej 14% > obywateli miasta i mniej więcej 18% wyborców. I ciężko jest to nazwać poparciem > na miarę Wrocławia, Gdańska, Torunia czy choćby Warszawy. > > Nie zmienia to faktu że vox locuta, causa finita, pozostaje mieć tylko nadzieję > że będzie lepiej niż przez ostatnie cztery lata. > (a ja już zacząłem pewne działania, zobaczę jakie będą efekty :-) ) > > -- > "- To waść mówisz jako prywatny? - Tak jest. > - I mogę ci jako prywatnemu odpowiedzieć? > - Jako żywo! Sam proponuję." Tak licząc mozna powiedzieć, że w Warszawie Hankę popiera tylko 25% mieszkańców... 50% poszło, 50% ją wybrało (troszkę więcej, zaokrąglam). Zresztą to nie jest zaskoczenie. Wedle sondaży tylko 10 % chciało nie iść zdecydowanie, a wiemy jak było na prawdę. Nawet w sondażach wliczających te jednostki pokazywano zwycięstwo Dombrowicza. Nie wiem co widzieliście w człowieku, który ostatniego dnia już nie bronił swojej partyjności. Człowieku, który wielokrotnie obracał się w gronie PZPRowców. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Pa, panie Romanie! 27.11.06, 13:17 zonc napisał: > Tak licząc mozna powiedzieć, że w Warszawie Hankę popiera tylko 25% > mieszkańców... Oczywiście. > Zresztą to nie jest zaskoczenie. Wedle sondaży tylko 10 % chciało nie iść > zdecydowanie, a wiemy jak było na prawdę. Nawet w sondażach wliczających te > jednostki pokazywano zwycięstwo Dombrowicza. Zauważ też że to wszystko wyglądało bardzo podobnie do poprzedniego i było dalekie od szybkiej, decyzyjnej wygranej w stylu chociażby Zaleskiego. > Nie wiem co widzieliście w człowieku, który ostatniego dnia już nie bronił > swojej partyjności. Człowieku, który wielokrotnie obracał się w gronie > PZPRowców. To jest naprawdę jedna z mniej istotnych rzeczy. Ale jak już wspominałem, cztery lata kontynuacji przed nami, nowa odmłodzona rada miasta, czas skończyć marudzić i wziąć się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
kokakuba Re: Pa, panie Romanie! 27.11.06, 16:20 Jasiak oświadczył, że już się nie będzie więcej pchał do bydgoskiej polityki i jedzie sobie pod Więcbork. Jednak cuda się zdarzają! To więcej, niż mogliśmy marzyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szczamnapis Póki co, to prawa ręka KonDoma siedzi w pierdlu 28.11.06, 16:37 za łapówki. Na ekipę Jasiaka jakoś nikt nic nie znalazł, bucu. Odpowiedz Link Zgłoś
apologetaj Re: Póki co... 29.11.06, 15:54 do pana/pani moderator: poki on miał nicka z angielska "piss... -to sie jeszcze dało wytrzymać, teraz bede klikać kosz za każdym razem na ten wulgarny nick - fuj, cytuje: szczamnapis i bardzo prosze go kasować!!! Proszę innnych forumowiczów żeby robili to samo. Nie czepiam się treści, każdy ma wolną wolę, ale jakis poziom trzeba trzymać w nickach też! Odpowiedz Link Zgłoś
pelnepoparcie Re: Póki co... 02.12.06, 18:21 a co się tak za prawdę obrażasz . co nam da nowy rząd bracia K pis , Kostek za przeproszeniem wielkie G . Młodzi ludzie uciekają za granice i tam goście po studiach pracując jako pomoc kuchenna zarabia kilka rzy tyle co w kraju , PiS naobiecywał przed wyborami złote góry a dał zgniłe jaja , Bracia K nie potrafią rządzić krajem , wszędzie widzą zasadzki i afery niedługo zaaresztują samych siebie , Kostek - zobaczymy co z obietnic przedwyborczych zrobi w ciągu obecnej (mam nadzieje że ostatniej) kadencji . TOTALNA PORAŻKA . Odpowiedz Link Zgłoś
apologetaj Pełne poparcie? 03.12.06, 21:04 Koleś, umiesz czytać??? Napisałem wyraźnie że sie treści nie czepiam, każdy ma wolna wole itp. Przeczytaj sobie jeszcze raz. Czepiam sie WULGARNYCH, ORDYNARNYCH słow, zawołań nicków itepe. Ja tez nie jestem fanem PISU, daleko mi do tego, ale właśnie jeśli chcesz być trybunem jakiejś myśli, opcji, racji - to tym bardziej nie zrażaj do niej swoich czytelników/słuchaczy plugawym jezykiem! Czy to jasne? czy jeszcze raz mam wyjaśnić? Za moich czasów rusycysta w szkole mawiać zwykł zdanie "smatriu w knigu, wiżu figu" co się tłumaczy: czytam i nie rozumiem. To się świetnie stosuje do Ciebie, kolego. A Francuzi mówią: ton czyni piosenkę. Eeech, to już chyba za trudne dla urodzonych po 1970, więc lepiej dam sobie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
jamnik.szorstkowlosy Re: Pa, panie Romanie! 09.12.06, 12:38 Szkoda bo uwazam ze ten czlowiek lepiej sie nadaje na prezydenta niz nie majacy wizji Dombrowicz Odpowiedz Link Zgłoś