komunikatywna1 20.12.06, 17:08 Witam! mam małe pytanko! czy w Radziejowie ktoś zakłada żele? jeśli tak to za ile? prosiłabym o kontakt. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: Napiszcie... 20.12.06, 18:11 komunikatywna1 napisała: > Witam! mam małe pytanko! czy w Radziejowie ktoś zakłada żele? jeśli tak to za > ile? prosiłabym o kontakt. Pozdrawiam:) Czy oby na pewno chodzi o jakieś szpony tygrysa, myślę tu paznokciach, to wiem o istnieniu takowego fachowca widziałem, ładnie to robi, czy mam inne wyjście??? Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1232 Re: Napiszcie... 20.12.06, 19:47 w radziejowie wiem tylko o jednej dziewczynie co żele nakłada. w salonie fryzjerskim p. Markiewiczowej, miała swoje stanowisko...jeszcze pół roku temu. I chyba nadal ma :) - [p. Renata]. Ja byłam zadowolona ;) ale nie pamiętam nawet ile dałam, ale cena nie była zbyt wygórowana...w porównaniu do miasta w ktorym obecnie mieszkam. Ale teraz powróciłam na święta ;P// Wszystkiego Najjjj Wszystkim:) :P:P z okazji świąt :) Odpowiedz Link Zgłoś
kielich3 Re: Napiszcie... 21.12.06, 10:15 ja sie zajmuje takimi sprawami.nakladam tawot i olej ze stara,jelcza lub drozsza opcja z kombajnu prosto po zniwach.wplywa to kojaca na skore i poprawia cere Odpowiedz Link Zgłoś
staszek-boryna Re: Napiszcie... 21.12.06, 11:41 He, he... Dobry GEL niezła rzecz! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Napiszcie... 21.12.06, 12:10 staszek-boryna napisał: > He, he... Dobry GEL niezła rzecz! Każdy temat jest dobry, a człowiek nie wielbłąd i .......... Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
komunikatywna1 Re: Napiszcie... 21.12.06, 16:31 Ok, ok! dzięki za wszystkie odpowiedzi, chociaż przyznam że niektóre mnie nawet rozbawiły... he he he:) :) a tak poważnie mówiąc to chodziło mi o zakładanie paznokci żelowych. Miłego popołudnia dla wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś