Dodaj do ulubionych

targi ezoteryczne

IP: 217.96.75.* 10.04.03, 11:19
sobota-niedziela na Poloni

czary mary
hokus pokus

joke :)
Obserwuj wątek
    • Gość: wojt Re: targi ezoteryczne IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 15:19
      Interesują cie te sprawy ?
      • Gość: #kasia Re: targi ezoteryczne IP: 217.96.75.* 10.04.03, 15:34
        a umiesz czarowac??

poprosze domek w portugali
        • Gość: wojt Re: targi ezoteryczne IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 18:31
          Kiedyś wróżyłem z kart i podobno byłem w tym dobry ... Tarot ,kabała perska,
          chiromancja itd.
          • krotoss Re: targi ezoteryczne 10.04.03, 19:10
            tarota?? no patrz :o) ja <a href="http://tarot.onet.pl/">też</A>
            • krotoss Re: targi ezoteryczne 10.04.03, 19:11
              buhaah jeszcze raz bo ostania litera A była duż a to już nie wono tu ;o)

tarota?? no patrz :o) ja też
              • Gość: wojt Re: targi ezoteryczne IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 20:16
                Własnie jestem po wrózbie i ogólnie dobrze .Ale tego typu wrózba przez internet
                nie ma porównania z profesjonalną wróżką czy wróżbitą to sprawa kontaktu
                oczywiście energetycznego >kiedy wrózysz oddajesz energię , łączysz się z
                czyms. Wróżby za przez internet to ściema .Ale dzięki za adres , poczułem się
                trochę lepiej....
              • Gość: wojt Re: targi ezoteryczne IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 20:25
                Co chcesz od biednej Kartaginy ? Ona już dawno zniszczona...
                • Gość: #kasia Re: targi ezoteryczne IP: 217.96.75.* 11.04.03, 09:13
                  gratuluje Panom...
                  a mowia, ze to babeczki sa przesadne :)

interesowalam sie ale przestalam.. a na targi moze pojde, znajoma sie wystawia
                  • Gość: wojt Re: targi ezoteryczne IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 20:06
                    znajoma wróżka ? Eee ale zdaje sie Kasiu ze to ty zaczełaś temat....
                    • Gość: #kasia Re: targi ezoteryczne IP: 217.96.75.* 14.04.03, 12:58
                      znajoma zielarka.. czy jak to sie odmienia
                • krotoss Re: targi ezoteryczne 11.04.03, 15:50
                  Gość portalu: wojt napisał(a):

> Co chcesz od biednej Kartaginy ? Ona już dawno zniszczona...

a to taka grubasz historia, sprzed roku chyba już-jak ten czas.. I z tego
                  forum :o) Teraz akurat podszyta, wyrosłą niedawno n0ideologią ;o)
    • polynomial Re: targi ezoteryczne 14.04.03, 13:54
      Jaka jest różnica pomiędzy czarodziejką, a czarownicą? Jakieś 40 lat...

Polynomial-C

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka