hania.robus 29.01.07, 14:05 Jak je oceniacie? Czy sa takie, które od razu spodogbały się Waszemu dziecku a nie czekały cierpliwie w kącie, aż dziecko się nimi zainteresuje? O ile to możliwe poprosze o nazwy tych gier-taki mały ranking :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_idalki Re: Gry GRANNA??????? 29.01.07, 18:45 Pamiętam, że sama grałam w nie jak miałam jakieś 8 lat :P Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: Gry GRANNA??????? 29.01.07, 22:22 Kupiłam dość dawno Jędrkowi figuraki- niby dobre dla takich dzieci jak Jędrek tzn nadaktywnych. Jakoś się Jędrek nie zainteresował. Ogólnie jak widze te gry to wydaje mi się, że one sa fajne ale raczej dla starszych trochę dzieci - tak 4-6 letnich Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: Gry GRANNA??????? 14.03.07, 23:13 co prawda nie granna ale w Geancie (ups, teraz to Real) kupiłam niedawno Jędrkowi puzzle 10-elementowe. Bajkowe obrazki, duże kawałki, cena coś ok 10 zł i wreszcie Jędrek układa puzzle. A dotychczas nie mógł bo mu nie szło na małych kawałkach. Gorąco polecam mamom, które mają taki sam problem. Odpowiedz Link Zgłoś
azdanowicz1 Re: Gry GRANNA??????? 20.03.07, 12:36 Mam gre pamieciowa GRANNA ze zwierzakami (szukanie par takich samych obrazków), moja córka ( 2 lata 8 m-cy) nie za bardzo rozumie ze gra sie na przemian i ze nie mozna odkryc wiecej niz 2 obrazki na raz,ale uwielbia ogladac zdjecia zwierzat i szukac par z calego stosu kartoników. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wieloszka Re: Gry GRANNA??????? 20.03.07, 20:19 michałowi bardzo podobał się "mój pierwszy Oueze" Odpowiedz Link Zgłoś