mac_byd 31.01.07, 23:39 I wreszcie zrobiłeś jakiś porządek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexmarek Re: Czekałem na Ciebie Ka_Zet! 31.01.07, 23:40 to jest forum a nie czat. popros o komorke i sie "oboje" umowcie :-) bedzie ostry bemben. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Czekałem na Ciebie Ka_Zet! 31.01.07, 23:42 Rozumiem maximus, masz problem! Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: Czekałem na Ciebie Ka_Zet! 31.01.07, 23:43 maximus to taka sama kaleka jezykowa jak cooler. prosze mnie nie obrazac. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Czekałem na Ciebie Ka_Zet! 31.01.07, 23:46 Kaleka może być, tylko ta "sama styla" niepowtarzalna co maximus! Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: Czekałem na Ciebie Ka_Zet! 31.01.07, 23:50 to i ja poczatuje sobie troszke. kazet prosze napisz ze mam nieco inne IP od maximusowego :-) chlopaki, a wrzucilem wam dubaj byscie nabrali dystansu. zebyscie sobie uswiadomili ze ta wojenka to udowadnianie ktora wioska ciut wieksza a ktora ciut mniejsza. ze trzy dzwigi w bydgoszczy to o jeden wiecej jak w toruniu, tymczasem w 1,5 mln miescie w afryce pracuje 30 tys dzwigow i ze spieranie sie o trzy dzwigi to wies. nic nie pomoglo? Odpowiedz Link Zgłoś
marecki_m Re: Czekałem na Ciebie Ka_Zet! 01.02.07, 00:01 lexmarek napisała: > to i ja poczatuje sobie troszke. > kazet prosze napisz ze mam nieco inne IP od maximusowego :-) > > chlopaki, a wrzucilem wam dubaj byscie nabrali dystansu. > zebyscie sobie uswiadomili ze ta wojenka to udowadnianie ktora wioska ciut > wieksza a ktora ciut mniejsza.Przejdz na "forum"toruniewskie,tam sie dowartosciujesz. > ze trzy dzwigi w bydgoszczy to o jeden wiecej jak w toruniu, tymczasem w 1,5 > mln miescie w afryce pracuje 30 tys dzwigow i ze spieranie sie o trzy dzwigi to > > wies. > > nic nie pomoglo? Odpowiedz Link Zgłoś
marecki_m Re: Czekałem na Ciebie Ka_Zet! 01.02.07, 00:03 .Przejdz na "forum"toruniewskie,tam sie dowartosciujesz,lexmarek,twoj styl typowo maxymowski. Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Ka_Zet POMOCY! 01.02.07, 00:05 no napisz, prosze cie, skad nadaje bo chlopaki w ferworze walki o przywodztwo wsrod soltysow zatracili sie zupelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Czekałem na Ciebie Ka_Zet! 31.01.07, 23:59 ode mnie odpłyń lexmarek. Kolejny toruński głupcze Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: Czekałem na Ciebie Ka_Zet! 01.02.07, 00:03 jest i kolega od oboje i bembenkow. kolega lekko sfrustrowany. intenetowa, forumowa wojenka lekko juz nadszarpnela jego nerwy i ma tendencje do szybkiego osiagania pulapu inwektyw bezposrednich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marecki_m Re: Czekałem na Ciebie Ka_Zet! 01.02.07, 00:06 Wroc do Grupy Gornej,przygotowali juz dla ciebie odpowiednie tabletki, o lekkim zabarwieniu toruniewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: Czekałem na Ciebie Ka_Zet! 01.02.07, 00:11 misiek, uwazaj zeby ci jajka nie eksplodowaly, tak sie naburmuszyles. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Czekałem na Ciebie Ka_Zet! 01.02.07, 00:13 ale żeś lexmarek diagnozę postawił. Chciałbym usłyszeć twoje słownictwo. Pewnie to są najwyższe sfery. Patencik na rację. Jeśli naprawdę pochodzisz z Bydzi, to tylko szkodzisz miastu wypisując takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: Czekałem na Ciebie Ka_Zet! 01.02.07, 00:19 nie wiem czy zauwazyles ale patencik na racje ma grupka ktora ty reprezentujesz. kto si enie zgadza- ten z torunia, toruniewa, dolnej grupy. nie masz wrazenia ze wojenka wam nieco poprzewracala w glowach? zamiast rownac do lepszych wciagneliscie sie w glupawa licytacje z jednym trollem z dwa razy mniejszego miasta. to wy siejecie najwieksza wioche i to wy szkodzicie temu miastu- nie ja. duzy silny pies ma w dupie ujadanie ratlerka. tylko chory i slaby wdaje sie w szczekanie kto glosniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet boże, jak dzieci... 01.02.07, 00:27 Nie wnikając w dane różne lexmarka czy maximusa to tylko jeden z nich jest w stanie napisać posta składającego się z kilku zdań i to niejednokrotnie złożonych. Wystarczy żeby odróżnić. I zachowujcie się, na litość, bo się czuję jak z widłami na środku zapuszczonej obory. Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: boże, jak dzieci... 01.02.07, 00:31 bo to wojna ktory soltys gospodarniejszy. to i zapach siana w srodku zimy nie zdaje sie byc czyms wyjatkowym. Odpowiedz Link Zgłoś