kumoszka 12.01.05, 22:17 Syn Ci zajmuje cały wolny czas że nic nas nie odwiedzasz.A moze ciężko pracujesz,żeby odłożyć parę groszy na samochód dla syna. allo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sobiepan Re: Oj sobiepan 13.01.05, 00:34 Kurcze,gdyby nie babcie byloby ciężko...uff....ale myślałem że będzie gorzej. Najgorsze są te kolki -gnębią Przema regularnie od 17,30 do 19-ej-i wtedy pokazuje na co go stać-vokal ma już jak rasowy metalowo-operowiec(cokolwiek by to nie znaczyło).Poza tym w nocy śpi z przerwą tak około 2-ej-4-ej(różnie)na jedzenie(a jakże).W dzień nie ma spania-no najwyżej 20 min. aby nic nie stracić..he,he,he A nie pisalem ponieważ miałem teraz tzw. pracujące dni-a w nocy w tym pomieszczeniu nocuje zwykle jedna z babć-dziś mają fajrant he. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Oj sobiepan 14.01.05, 01:02 www.edziecko.pl Polecam, może się przydać, cała armia wszystkowiedzących!! haha, a dokładnie forum edziecko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kumoszka Re: Oj sobiepan 02.02.05, 13:31 Oj te babcie,dopuscie sobiepana do kompa,idzcie spac do swojego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan Re: Oj sobiepan 03.02.05, 00:35 och,już pojechaly... Hegemon łaskawie pozdrawia wydając dźwięki różnymi partiami ciała.Niezly z niego ancymonek... ha-a ja kupilem sobie cyfróweczkę i pstrykam jak jaki paparazzi- przepraszam za tak długą nieobecność-od poniedzialku mam urlopik więc postaram się nadrobić stracone "razgawory".No chyba że wlaśnie wygrałem w totka i już nie bedę musial wogóle łazić do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan Re: Oj sobiepan 03.02.05, 00:55 Ja tu gadu gadu sam do siebie(tak mam od chwili jego urodzenia)-a my już tysiacpińćset przebrneliśmy-vivat!! Odpowiedz Link Zgłoś