aparat_cyfrowy11 01.02.07, 13:19 Jeśli plany zostaną zrealizowane to sam podniosę "burnyje apłodismenty". Mam nadzieję, że nie przeinwestują (?) www.muratorplus.pl/17140_29029.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gracz_nr_1 Re: WSG a Bydgoszcz 01.02.07, 13:21 Szkolnictwo wyzsze sie rozwija tak wiec miejmy nadzieje ze zrealizuja swoje plany! Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: WSG a Bydgoszcz 01.02.07, 13:36 Mylone są pojęcia- jeśli szkolnictwo wyższe się rozwija- to może się dziać tak tylko na gruncie naukowym cy dydaktycznym- same prace budowlane to nic Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: WSG a Bydgoszcz 01.02.07, 13:37 Tak ale nie w przypadku naszej WSG! Odpowiedz Link Zgłoś
aparat_cyfrowy11 Re: WSG a Bydgoszcz 01.02.07, 15:18 Pewnie. Moznaby przecież rozswietlać umysły młodzieży po pubach, mieszkaniach czy swiatyniach na wzór średniowieczny. Cóż, skoro mamy XXI wiek to i oprawa winna być nieco inna. Pozwoliłem sobie zwrócić uwagę na tą (planowaną) inwestycję bo wg mnie to przykład wzorowego podejścia do sprawy. Być może za lat 15 lub 20 to WSG stanie się magnesem dla łaknacej wiedzy młodzieży m.in. z tego powodu, że oferuje profesjonalne i nowoczesne zaplecze. Odpowiedz Link Zgłoś