lexmarek Re: lexmarek to nie ja 02.02.07, 21:24 a jakie to ma znaczenie? to forum to twoj swiat ze to takie wazne? a dasz sie pokroic za swoja trollowska wirtualna misje? Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: lexmarek to nie ja 02.02.07, 22:07 a.)jestem pedofilem.seksu szukam. mam nadzieje ze jestes nieletni. b.) zastanawiam sie dniami i nocami jak ci krzywde zrobic zebys w koncu przestal trollowac. c) mam cie gleboko w d... ale akurat zes sie nawinal , a malo tego przytoczyles wyraz lexmarek. wybierz cos sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: lexmarek to nie ja 02.02.07, 22:17 lexmarek napisała: > a.)jestem pedofilem.seksu szukam. mam nadzieje ze jestes nieletni. > b.) zastanawiam sie dniami i nocami jak ci krzywde zrobic zebys w koncu > przestal trollowac. > c) mam cie gleboko w d... ale akurat zes sie nawinal , a malo tego przytoczyles bez sensu > wyraz lexmarek. > > > wybierz cos sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: lexmarek to nie ja 02.02.07, 22:49 w trojce twierdza ze bez sensu jest lokata. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: lexmarek to nie ja 04.02.07, 19:41 lexmarek napisała: > w trojce twierdza ze bez sensu jest lokat nie podszywaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
marecki_m Re: lexmarek to nie ja 04.02.07, 20:02 Jestem naprawde zszokowany,przeciez ty piszesz sam z soba,ja bym ci nawet pomogl,zaplace za transport,zeby cie zabrac do GG,tylko nie wiem dokladnie skad swirujesz,daj namiary,oni w GG naprawde pomoga ci. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: lexmarek to nie ja 04.02.07, 21:16 marecki_m napisał: > Jestem naprawde zszokowany,przeciez ty piszesz sam z soba,ja bym ci nawet > pomogl,zaplace za transport,zeby cie zabrac do GG,tylko nie wiem dokladnie skad > > swirujesz,daj namiary,oni w GG naprawde pomoga ci lexmarek to nie ja zreszta nie tlumacze sie zerom Odpowiedz Link Zgłoś
marecki_m Re: lexmarek to nie ja 04.02.07, 21:28 Lexmarek,moze ty znasz namiary,skad plumka maximus? Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: marecki 04.02.07, 21:29 marecki_m napisał: > Lexmarek,moze ty znasz namiary,skad plumka maximus? Holmes? Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: marecki 04.02.07, 21:29 marecki_m napisał: > Lexmarek,moze ty znasz namiary,skad plumka maximus? Holmes? Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: marecki 04.02.07, 21:40 marecki_m napisał: > No,Mr.Watso nie nadajesz sie do rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
marecki_m Re: marecki 04.02.07, 21:50 maximus100 napisał: > marecki_m napisał: > > > No,Mr.Watso > nie nadajesz sie do rozmowy Napisalem Wotson,widac jestes manipulatorem,nie jeden moj post zniknal z tego i z toruniewskiego forum.Transport czeka,nie boj sie,to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: marecki 04.02.07, 21:51 marecki_m napisał: > maximus100 napisał: > > > marecki_m napisał: > > > > > No,Mr.Watso > > nie nadajesz sie do rozmowy > Napisalem Wotson,widac jestes manipulatorem,nie jeden moj post zniknal z tego i > > z toruniewskiego forum.Transport czeka,nie boj sie,to nie bol idz spac Odpowiedz Link Zgłoś
marecki_m Re: marecki 04.02.07, 22:01 Masz znowu dyzur nocny w toruniewskiej gazecie wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: marecki 04.02.07, 22:02 marecki_m napisał: > Masz znowu dyzur nocny w toruniewskiej gazecie wyborczej a ty bydgoskiej wybiorczej? Odpowiedz Link Zgłoś