jak85 07.02.07, 08:42 Czy móglby mi ktoś podpowiedzieć, gdzie są dobre szkoly językowe. Mieszkam w Bydg. od niedawna i znam je tylko z reklam i ogloszeń. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coooler1 Re: szkoły językowe 07.02.07, 11:34 polecam english pro - gdańska 27 oraz westgate - rondo grunwaldzkie Odpowiedz Link Zgłoś
bianna Re: szkoły językowe 07.02.07, 12:33 Mogę powiedzieć, której nie polecam: Polanglo - za to, że najpierw zrobili pseudo test, na podstawie którego skierowali mnie do grupy. Wyniki nijak się miały do rzeczywistości. Kiedy chciałam się przenieść do innej, bo w tej zdecydowanie poziom był za niski odpowiedzieli, że nie ma miejsc. Kasy nie chcieli oddać. Nadmienię, że miałam podobny przypadek w Logosie - tam się przeniosłam bez problemów. Z tym, że nie za bardzo mi odpowiadał sposób uczenia i podejście nauczycielki. ale to było kilka lat temu, więc coś mogło się zmienić... Ostatnio coś się intensywnie Empik reklamuje. Nawet do mnie dzwonili z zaproszeniem na prezentację Odpowiedz Link Zgłoś