miracolo 21.02.07, 15:28 www.poronienie.pl/forum/topic.php?id=3255 Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksantypa77 Re: spotkanie!! 21.02.07, 16:06 Kobieto! Na jakiej smutnej stronie zamieściłaś zaproszenie do spotkania:((( Odpowiedz Link Zgłoś
gerka Re: spotkanie!! 21.02.07, 16:28 za szybko enter... Kobieto, na takiej smutnej stronie, bo niestety takie smutne zdarzenie miało miejsce w naszym zyciu i spotykamy sie co jakiś czas, aby sobie pogadać posmucić, pośmiać się powspierać jesli jest taka potrzeba, pochwalić i podzielić radościami bo rozumiemy sie najlepiej... Magda pomyslała, że może na bydgoskim forum sa mamy, które straciły swoje Maluszki i miałyby ochote do nas dołączyć, ot tyle wyjaśnień. Ja będę, ale mam też sugestię może spotkamy się w herbaciarni Asia na Długiej, spokojnie tam i miło. pozdrawiam Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa77 Re: spotkanie!! 21.02.07, 22:27 :((( Ja nie w temacie! Ja miałam szczęście w tej dziedzinie, ale innym współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: spotkanie!! 21.02.07, 22:45 Popieram, strata dziecka to coraz częstszy problem. Nawet jeśli same tego nie przeżyłyśmy ( a przeciez nawet nie każdy o tym mówi) to mamy koleżanki. Ja sama teraz o kimś myślę i chyba nawet nie muszę dawać jej znać bo ona nas czyta. Ale chyba jednak dam jej znać. Odpowiedz Link Zgłoś
miracolo Re: spotkanie!! 22.02.07, 13:56 hejka, podaje szczegoly jesli jest ktos chetny Magda www.dlaczego.org.pl/forum/view.php?bn=nowe_strata&key=1172148748 Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: spotkanie!! 26.02.07, 22:41 Przywilej administratorki jest taki, że mogę coś czasem "przykleić" u góry. To przyklejam. Ale... tak mi się wydaje, że w ostatniej wypowiedzi miracolo błędnie pisze o 1 lutego. To zapewne ma byc 1 marca co? Odpowiedz Link Zgłoś