lokator 27.04.03, 00:40 Fajna kapela. Kto widział? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widział Re: Green Grass IP: 195.136.33.* 29.04.03, 12:51 oni grają juz chyba ze sto lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: Green Grass IP: 217.96.75.* 29.04.03, 13:06 a myslisz, ze lokator mlodszy? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 03.05.03, 22:39 Gość portalu: #kasia napisał(a): > a myslisz, ze lokator mlodszy? Aż taki stary dziad to ja nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Green Grass IP: 213.25.95.* 12.06.03, 21:40 ;) Blues'ik to tej to ;) To kapela z powiedzmy mojej półki. Niedawno grali w Savoy'u na Festiwalu Bluesowym, Lokatorq. Byłeś może? Miodzio! ;) Mam Ich płytkę! Po Festiwalu musiałąm się o nią postarać ;) POLECAM! Pozdrawiam @ll Acha, wczoraj byłam też na jazzie live w Elljazzie. Grała świetna kapela. - 6 saksów, pianino, trąbka, perkusja. Eh... Za tydzień w środę powtórka z rozrywki. Polecam i zapraszam! Ja sobie nie odmówię na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 12.06.03, 23:50 Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > Blues'ik to tej to ;) To kapela z powiedzmy mojej półki. > Niedawno grali w Savoy'u na Festiwalu Bluesowym, Lokatorq. Byłeś może? Niestety nie, chociaż powinienem. > Mam Ich płytkę! Też mam jakąś płytę. (GG oczywiście) > Za tydzień w środę powtórka z rozrywki. Polecam i zapraszam! Ja sobie nie > odmówię na pewno. Z której rozrywki powtórka? GG czy trąbki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Green Grass IP: 213.25.95.* 13.06.03, 00:00 Raczej saksy. Trąbka była jedna ;) To co? Środa, Eljazz, 20 Niezły klimacik. Nie pożałujesz. I dobre Królewskie mają prosto z beczóki ;) A GG to mam płytkę "Tańcz z nami". Ewentualnie wymianę zrobić możemy. Gdybyś tej nie miał to mogłabym się postarać do srody ;) Może TO nam szybciej wyjdzie, niż meeting "ze żłobkiem" w Myslęcinku. Atom to nawet nie skomentował frekwencji ;p Może i dobrze? Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 17.06.03, 13:27 Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > Raczej saksy. Trąbka była jedna ;) > To co? Środa, Eljazz, 20 > Niezły klimacik. Nie pożałujesz. I dobre Królewskie mają prosto z beczóki ;) > A GG to mam płytkę "Tańcz z nami". Ewentualnie wymianę zrobić możemy. > Gdybyś tej nie miał to mogłabym się postarać do srody ;) > Może TO nam szybciej wyjdzie, niż meeting "ze żłobkiem" w Myslęcinku. > Atom to nawet nie skomentował frekwencji ;p Może i dobrze? A byłaś tam? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 17.06.03, 14:43 Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > Raczej saksy. Trąbka była jedna ;) > To co? Środa, Eljazz, 20 > Niezły klimacik. Nie pożałujesz. I dobre Królewskie mają prosto z beczóki ;) > A GG to mam płytkę "Tańcz z nami". Zielona okładka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa 2in1 IP: 213.25.95.* 17.06.03, 17:03 Wybierałam się. No ale siła wyższa i plany musiały ulec znacznej korekście. Ale Big Bend'u jutro nie opuszczę. A co do GG. To fakt - zielona to ona jest. Czyżby Bohaterzy tego wątku dorobili się tylko jednego krążka? Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Green Grass 13.06.03, 22:55 Własnie wracam ze strony Elljazzu. Ta jazzik w środę zafundował nam nie kto inny, jak Big Band, na którego czela staje J. Eliasz ;) W najbliższa środę, jak już wcześniej mówiłam tez grają. Pozdrawiam @ll zainfekowanych jazz'owo-blues'owym bakcylem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Green Grass IP: 213.25.95.* 28.06.03, 01:49 Co kiedy? Big Band? Hmmm Poszli na powiedzmy zasłużony odpoczynek i wrócą do Elljazzu dopiero we wrześniu, ale szczęśliwie mam z Nimi kontakt, więc jakby cos się zmieniło i zatęskniliby za byndoską publicznością - napisze. Swoją drogą, Lokatorku, wypatrywałam Cię w tamtą środę. Prawie do końca uparcie 3małam miejsce, a musisz wiedzieć, że było to nielada sztuką ;) Liczyłam na kręgle i znowu nic. Jak "pech" to jednak "pech". Ponoć "minie" ;) Najbliższy czwartek w Elljazie będzie bluesowy. Będę na pewno. Przyjdz. No i o 5. nie zapominaj - Kujawski Festiwal Bluesowy na Białych Błotach ;) Szczegóły na www.blues.pl. To tyle Pozdrawiam Cię serdecznie, Lokatorku. 3maj się dzielnie! Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Green Grass 28.06.03, 02:10 Lokator, jakby Twoje sobotnie plany jakims cudem uległy zmianie (a cuda się zdarzają, a "pech mija" się zmieniły to pamięta) - czekamy w Galerii. Dłuuuugo ;) Pozdrawiam @ll i wszystkich zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 03.07.03, 11:29 Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > Hmmm Poszli na powiedzmy zasłużony odpoczynek i wrócą do Elljazzu dopiero we > wrześniu, ale szczęśliwie mam z Nimi kontakt, więc jakby cos się zmieniło i > zatęskniliby za byndoską publicznością - napisze. A jaki masz kontakt? > Swoją drogą, Lokatorku, wypatrywałam Cię w tamtą środę. Prawie do końca > uparcie 3małam miejsce, a musisz wiedzieć, że było to nielada sztuką ;) A jak byś mnie poznała? > Liczyłam na kręgle i znowu nic. Jak "pech" to jednak "pech". Ponoć "minie" ;) Kiedyś minie. > Najbliższy czwartek w Elljazie będzie bluesowy. Będę na pewno. Przyjdz. ad) pytanie nr2 > No i o 5. nie zapominaj - Kujawski Festiwal Bluesowy na Białych Błotach ;) Tam nie będę. Za daleko. > Szczegóły na www.blues.pl. > To tyle > > Pozdrawiam Cię serdecznie, Lokatorku. Pozdrawiam zaintrygowany. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Green Grass 03.07.03, 13:28 Poznałabym Cię na pewno. Posiadam dwie niezalezne charakterystyki Twojej Osóbki ;) Wiesz, rysopis te sprawy. Przynajmniej po 2ch niezaprzeczalnych atrybutach dojrzałabym Cię w tłumie ;) To po 1wsze. Po "2gie primo" - poznałam jedego z saksofonistów Big Bandu. To jest ten "kontakt". Przy okazji - kiedyś będę grać na saksie. Przekonacie się ;) A soboty to nie przepuszczę na pewno. Potem Blues Express... Eh ;) Za to lubię lipiec ;) Pozdrawiam @ll, a szczególnie Pana "zaintrygowanego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Green Grass IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 17:46 lokator napisał: > Fajna kapela. Kto widział? wlasnie slucham, fajna ale chyba z wygladu (nie widzialem) ewentualnie przy 4 piwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: Green Grass IP: 213.25.95.* 03.07.03, 18:25 Tedzik, tfuuu Tedzie - o gustach i guścikach się nie dyskutuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Green Grass IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 21:34 Gość portalu: lisiczkaa-Jane napisał(a): > Tedzik, tfuuu Tedzie - o gustach i guścikach się nie dyskutuje ;) mam nadzieje, ze nie zranilem twoich uczuc;) moim skromnym to zwykle przecietniaki, tak bluesa graja jakies 8254 kapele w samochodzie, nie za glosno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Green Grass IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 21:35 i prosze na mnie nie pluc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: Green Grass IP: 213.25.95.* 03.07.03, 22:54 Moich uczuć TAK łatwo zranić nie można, bez obaw! Udaje mi się zachować pewien dystans i na pewno odchodzić z tego powodu nie będę ;) Swoją drogą - nigdy nie mówiłeś, że lubisz bluesa? ;) Tylko mi nie mów, że nie mówiłeś, bo nie pytałam. No. Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 04.07.03, 01:51 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Gość portalu: lisiczkaa-Jane napisał(a): > > > Tedzik, tfuuu Tedzie - o gustach i guścikach się nie dyskutuje ;) > > mam nadzieje, ze nie zranilem twoich uczuc;) > moim skromnym to zwykle przecietniaki, tak bluesa graja jakies 8254 kapele > w samochodzie, nie za glosno Wygląda na to, że nie jesteś wyznawcą kultu Green Grassu. Twoja strata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: Green Grass IP: *.amb.bydgoszcz.pl 04.07.03, 07:07 Kult? Może jakaś czarna msza, co? Jutro festiwal ;) Może będą! Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Green Grass IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 10:27 1.moze sie kiedys nawroce jak sie chlopaki wyrobia i zmienia wokaliste 2.nie pytalas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: Green Grass IP: *.amb.bydgoszcz.pl 04.07.03, 11:36 ;) Przegapiłam "100 pytań do"? ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Green Grass IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 12:25 Gość portalu: lisiczkaa-Jane napisał(a): > ;) > > Przegapiłam "100 pytań do"? ;) > > nie, to byla ksiazka "Ted - terapia, profilaktyka, relaksacja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: Green Grass IP: *.amb.bydgoszcz.pl 04.07.03, 12:55 Tą to czytałam. To było w rozdziale "Muzykoterapia"? Niech sprawdzę... Hmmm CDN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Z ostatniej chwili ;) IP: 213.25.95.* 06.07.03, 12:05 I na co mam teraz czekać?! Już po festiwalu ;( Prawdziwa uczta duchowa dla blues'menów i blues'menek. A jednak co poniektórych zabrakło... Z ciekawostek powiem tylko, że jakimś dziwnym trafem (?) pod nasz parasol Kasztelana dosiadł się Jacek z Green Grass'u ze swoimi dwoma kolegami. Tak więc koniec końców ww."uczta duchowa" w najlepszym Towarzystwie ;) Wspomniałam Mu o naszym wątku. Wyjątkowo Go to zainteresowało. Wziął namiary i nie zdziwiłabym się, gdyby nas odwiedził ;) A z ciekawostek na deser dodam, że BEDZIE NOWA PŁYTA!!! (pod koniec roku) Z saksofonem, Lokator!!! Miałam propozycję, ale zdając sobie powagę z sytuacji i delaklaracji powiedziałam, że jeszcze trochę poćwiczę. Może kiedyś? Powiedział, że poczeka ;) Dla zainteresowanych naprawdę - Green Grass zagra pod koniec sierpnia w muszki koncertowej Parku Witosa. To na razie tyle z nowinek prawdziwie QLTERALNYCH ;) Żałujcie, że Was nie było!!! Pozdrawiam @ll Do Jacka - obietnicy dotrzymasz w sierpniu ;) PS: Str. 23 "Dobry blues jest dobry na wszystko" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Z ostatniej chwili ;) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 13:23 mam nadzieje, ze nie jest wokalista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: Z ostatniej chwili ;) IP: 213.25.95.* 06.07.03, 13:46 Że niby kto nie jest wokalistą? ;) PS: Myślisz Ted, że już wystarczy tych podwójnych nicków i mogę przejść na Jane? Po prostu Jane? Hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Z ostatniej chwili ;) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 18:56 Gość portalu: lisiczkaa-Jane napisał(a): > Że niby kto nie jest wokalistą? ;) > Jacek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=303&w=5803703&a=6810846 :) > PS: Myślisz Ted, że już wystarczy tych podwójnych nicków i mogę przejść na > Jane? Po prostu Jane? Hmmm jasne i tak bedziesz lisiczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: Z ostatniej chwili ;) IP: 213.25.95.* 06.07.03, 21:36 Tedzik (to za tą lisiczkę - musiałam!, no sorry) to było 20 lat temu! Jacek dojrzał, zmężniał ;), a już na pewno Jego głos. Ja ostatnio słyszałam Ich w Savoy'u na festiwalu bluesowym. Brzmieli naprawdę nieżle. Ich debiutu nie pamiętam. Wiem za to, że TERAZ są naprawdę dobrzy! Przekonasz się w sierpniu. A ja na pewno Ci w tym pomoge ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: Green Grass IP: *.amb.bydgoszcz.pl 08.07.03, 09:20 Oj, spłoszysz Go, no! Ciiii Przyjdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 09.07.03, 08:19 Gość portalu: lisiczkaa-Jane napisał(a): > Oj, spłoszysz Go, no! > Ciiii > > Przyjdzie ;) Mocno się skupiłem i raczej go przywołam.... Jackuuuuuuuuuuuuuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: Green Grass IP: *.amb.bydgoszcz.pl 09.07.03, 08:33 Na pewno gdzieś tu jest ;) Cierpliwości ;) Nieśmiały chłopak jest i tyle. Eh, mówię Ci, Lokator Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 09.07.03, 22:53 Gość portalu: lisiczkaa-Jane napisał(a): > Na pewno gdzieś tu jest ;) > > Cierpliwości ;) > > Nieśmiały chłopak jest i tyle. Eh, mówię Ci, Lokator > > Pozdrawiam @ll Pojawi się w przyszłym tygodniu. Czuję to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: Green Grass IP: 213.25.95.* 09.07.03, 23:36 Czujesz? Kobieca intuicja, co? ;P Tak na marginesie - czy Ty Go przypadkiem nie znasz? Jesteście w tym samym wieku, więc? mów, jak Ks. na spowiedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Green Grass IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 14:17 Gość portalu: lisiczkaa-Jane napisał(a): > Czujesz? Kobieca intuicja, co? ;P > > > Tak na marginesie - czy Ty Go przypadkiem nie znasz? Jesteście w tym samym > wieku, więc? mów, jak Ks. na spowiedzi ;) zauwazylas kto zalozyl ten watek? widocznie sprzedaz slabo idzie, zawsze to jakas reklama (auto) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: Green Grass IP: 213.25.95.* 10.07.03, 23:10 Ja, TED(zik) wszystko widze, kojarze fakty i... obmyslam plan. Strategiczny plan dodam ;) Ale o tym ciiii. Przynajmniej na razie ;) Pozdrawiam @ll PS: Lokator pewnie coś knuje. Będzie chyba nowy wątek! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 11.07.03, 16:52 Gość portalu: lisiczkaa-Jane napisał(a): > Ja, TED(zik) wszystko widze, kojarze fakty i... obmyslam plan. Strategiczny > plan dodam ;) > Ale o tym ciiii. Przynajmniej na razie ;) > > Pozdrawiam @ll > > PS: Lokator pewnie coś knuje. Będzie chyba nowy wątek! ;) O czym? Proszę o podpowiedź. Nie chciałbym nikomu sprawić zawodu..... Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 11.07.03, 16:58 Gość portalu: lisiczkaa-Jane napisał(a): > Jesteście w tym samym > wieku, więc? mów, jak Ks. na spowiedzi ;) Słowo honoru daję, że nie jesteśmy w tym samym wieku! Ja jestem ciut starszy.... Pozdrawiam Sherlocka. Co wyniknie ze śledztwa? Zna czy nie zna? Widział czy nie widział? Przyzna się czy się nie przyzna? A do czego przyzna się Sherlock? Odpowiedzi w następnym odcinku.... .... będą lub nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: Green Grass IP: *.amb.bydgoszcz.pl 08.07.03, 13:51 Czy ktoś się może wybiera na Blues Express? (12.07 BLUES EXPRESS FESTIVAL Zakrzewo) Czekam na info - lisiczkaa@gazeta.pl (rzadko się loguję) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Green Grass IP: 213.25.95.* 10.07.03, 23:15 Może Żonka skróciła Mu łańcuch? Hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 12.07.03, 02:03 Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > Może Żonka skróciła Mu łańcuch? > Hmmm To Ty znasz jego żonę??? A moją żonę też znasz? A inne żony? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Green Grass 12.07.03, 14:40 ;) No to jestem ;) Po 1wsze - nie znam Żony Jacka, TAMTEGO Jacka, choć trochę o Niej słyszałam na Bluesie na Kujawach. Po 2gie - pisząc o "skróconym łańcuchu" - myślałam o Tobie ;) (kontynuacja powiedzmy myśli z jakiegoś wątku na bydgoskim. A moze rozmowy z Tedem na gg? Nie pamiętam.) Po 3. co do znajomych Żon - generalnie znam Ich wiele. Najwięcej z opowiadań. A in real tylko dwóch foroomowiczów. Bardzo miłe kobitki ;)) Twojej z pewnością nie poznam ;) Teraz czekam na następny odcinek. Nawnie czekam sobie. Co tam ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 13.07.03, 00:50 lisiczkaa napisała: > Po 2gie - pisząc o "skróconym łańcuchu" - myślałam o Tobie ;) (kontynuacja > powiedzmy myśli z jakiegoś wątku na bydgoskim. A moze rozmowy z Tedem na gg? > Nie pamiętam.) Łańcuchem przykuwałem się sam do kaloryfera, żeby internet nie odbierał mi snu - jak widać - zerwałem się. :-( > Teraz czekam na następny odcinek. Nawnie czekam sobie. Co tam ;) Ty jestes twórcą następnego odcinka, w którym podpowiadasz lokatorowi o czym ma być nowy wątek..... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Green Grass 13.07.03, 00:54 Następny wątek? Myslę, że... "o dzieciach Macka" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 13.07.03, 02:30 lisiczkaa napisała: > Następny wątek? > > Myslę, że... "o dzieciach Macka" ;P > A kto to jest Maciek????? Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Green Grass 13.07.03, 02:36 Spytaj Jacka ;) Odpowiedniego Jacka ;) PS: Czemu ty jeszcze nie śpisz?! wiesz, która jest godzina? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 13.07.03, 02:39 lisiczkaa napisała: > Spytaj Jacka ;) > Odpowiedniego Jacka ;) > > PS: Czemu ty jeszcze nie śpisz?! wiesz, która jest godzina? ;) Pytanie kontrolne: Ile Maciek ma dzieci? 0 1 2 3 4 Po odpowiedzi spróbuję się domyślić o jakiego Maćka chodzi. (Wydaje mi się, że mamy jednak na myśli innych Maćków...) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Green Grass 13.07.03, 02:44 ;) Pytanie, jakiego Macka masz na mysli ;) I co On ma wspólnego z Michałem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 13.07.03, 02:49 lisiczkaa napisała: > ;) > > Pytanie, jakiego Macka masz na mysli ;) > I co On ma wspólnego z Michałem ;P Twoja dedukcja ma jeden słaby punkt. Założenie, że znam, co najmniej z imienia, wszystkich członków zespołu Green Grass, a to akurat nieprawda. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Green Grass 13.07.03, 02:51 Czy ja mówiłam o jakiś członkach? Np. GG? ;) Nieeee ;) Głowkuj dalej ;) Mówiłeś cos o nowym wątku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 13.07.03, 03:02 lisiczkaa napisała: > Czy ja mówiłam o jakiś członkach? Np. GG? ;) Nieeee ;) > Głowkuj dalej ;) > > Mówiłeś cos o nowym wątku? ;) Asia? Gazeta Wyborcza? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 13.07.03, 03:14 lisiczkaa napisała: > Asia? > Hmmm > > Mów dalej... Ta układanka jest za bardzo porozrzucana.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Green Grass 13.07.03, 03:20 Chyba łamiemy jedna z zasad netykiety, cholera. I tak już nas rano podsumują ;) Masz gg? (nie mylić z Green Grass) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 13.07.03, 03:22 lisiczkaa napisała: > Chyba łamiemy jedna z zasad netykiety, cholera. > I tak już nas rano podsumują ;) > > Masz gg? (nie mylić z Green Grass) Nie, nie czuję tego. Ale mam skrzynkę: lokator@gazeta.pl ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Green Grass 13.07.03, 03:22 lokator napisał: > Asia? Gazeta Wyborcza? Asia z Elity ;) Też Agora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 13.07.03, 03:24 lisiczkaa napisała: > lokator napisał: > > > Asia? Gazeta Wyborcza? > > Asia z Elity ;) > Też Agora ;) > > A co to jest: adres: *.amb.bydgoszcz.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 13.07.03, 03:27 lisiczkaa napisała: > Chyba łamiemy jedna z zasad netykiety, cholera. > I tak już nas rano podsumują ;) A kto zabrania dyskutować o Green Grassie????? Jak by nie spali to by też pogadali. A tak : figa z makiem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: Green Grass 13.07.03, 03:34 Ty wiesz, że możesz mieć rację? Dyskutujmy więc o GG. Na czym stanęło? Asia z Elity? Maciek i Jego dzieci? Nieee - bylismy już na etapie Michała. To co z tym Michałem? Qrcze, czemu Ty nie masz dziś tego cholernego "dyżuru"?! A tak w ogóle to pozdrów Jacka - o! Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 13.07.03, 03:37 lisiczkaa napisała: > Ty wiesz, że możesz mieć rację? > Dyskutujmy więc o GG. > Na czym stanęło? > Asia z Elity? > Maciek i Jego dzieci? > Nieee - bylismy już na etapie Michała. To co z tym Michałem? > > Qrcze, czemu Ty nie masz dziś tego cholernego "dyżuru"?! > > A tak w ogóle to pozdrów Jacka - o! A Ty odbierz pocztę - o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: Green Grass IP: 213.25.95.* 13.07.03, 04:13 Ja zostaje na posterunku ;) Raz się żyje. To co z tym Green Grassem? ;) Chyba sobie posłucham do podusi... Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 13.07.03, 21:39 gruba kreska ================================================================== ================================================================== ================================================================== === === === === Fajna kapela. Kto widział? === === === ================================================================== ================================================================== ================================================================== Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: Green Grass IP: 213.25.95.* 14.07.03, 06:00 Ja widziałam, a co? ;) Pozdrawiam @ll i dobrego tygodnia (a na początek poniedziałku) życzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 14.07.03, 23:29 Gość portalu: lisiczkaa-Jane napisał(a): > Ja widziałam, a co? ;) > > Pozdrawiam @ll i dobrego tygodnia (a na początek poniedziałku) życzę ;) Nieźle grają, ale wolę na żywo niż z płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: Green Grass IP: 213.25.95.* 14.07.03, 23:49 ;) Ja też. Mały ten świat, a jeszcze mniejszy TEN net ;) Depczemy sobie po piętach, Lokator ;) Zaraz, zaraz stąd dobrze widać numer buta ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 16.07.03, 15:31 Gość portalu: lisiczkaa-Jane napisał(a): > ;) > > Ja też. > Mały ten świat, a jeszcze mniejszy TEN net ;) > Depczemy sobie po piętach, Lokator ;) Ałć!!! Moja stopa! Szkoda, że tylko dwie osoby słuchają bluesa "nieco intensywniej"....... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.Jane Re: Green Grass IP: 213.25.95.* 16.07.03, 18:58 3ba czuć blues'a, a to nie takie proste. Jest jeszcze Ktoś, ale urlopuje póki co. Pozdrawiam @ll Ałc? Nie bolało, nie kłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 17.07.03, 09:23 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXX XXXXXXX XXXXXXX _KTO CZUJE BLUESA?????_ XXXXXXX XXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Green Grass IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 12:37 zawsze mi sie wydawalo, ze czuje bluesa ale w porownaniu z wami cienki bolek jestem, a moze sie boje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Green Grass IP: *.visp.energis.pl 17.07.03, 19:35 Gość portalu: Ted® napisał(a): > zawsze mi sie wydawalo, ze czuje bluesa > ale w porownaniu z wami cienki bolek jestem Znalazłoby się kilku bardziej "cienkich" ;P Nie przesadzaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Green Grass IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 19:39 moj txt byl nawiazaniem do: "Szkoda, że tylko dwie osoby słuchają bluesa "nieco intensywniej"......." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Green Grass IP: *.visp.energis.pl 17.07.03, 19:50 Intencje Twoje i nawiązania jak najbardziej właściwie zostały odebrane ;) Nic się nie bój. Wszystkie intencje. Również mszalne ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 18.07.03, 14:59 Gość portalu: Ted® napisał(a): > zawsze mi sie wydawalo, ze czuje bluesa > ale w porownaniu z wami cienki bolek jestem, a moze sie boje? Neni stracha! Czujnik jesteś dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Green Grass IP: *.amb.bydgoszcz.pl 17.07.03, 12:38 A co tzn. "czuć bluesa"? Zacznijmy od tego. Odpowiedz w "Skazanym na bluesa" Dzemu ;) PS: Blues górą! ;) I... do góry ;P (wątek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOC Re: Green Grass IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 21:44 Cóż, ten wątek jest właściwie dwu- (w porywach trzy-) -osobowy, nie sposób pozostać obojętnym. Miłośnicy bluesa byli, są i będą zawsze!!! Nawet jeśli nielicznie odwiedzają tę stronę. Sama żyję z bluesem jakieś 20 lat i wygląda na to, że to się nie zmieni. Przyznaję, że dałam się ostatnio porwać Jopkowej, ale mały skok w bok (muzyczny!) niczego tu nie zmieni. Serdecznie pozdrawiam wszystkie Bluesowe Dobre Duszki. Do zobaczenia w ostatni piątek sierpnia w bydgoskiej muszli, a z Niektórą nawet wcześniej :) Kończę, bo właśnie odpływam za sprawą pewnej bardzo sympatycznej Janis ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Green Grass IP: *.visp.energis.pl 17.07.03, 22:54 Moja MOC ;) Lokator, to jest TA niby "małomówna" Koleżanka ;P Pozdrawiam @ll PS: A ja słucham sobie właśnie Leszka Winder'a do powiedzmy podusi. "Blues forever", ktoś zna? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 18.07.03, 15:00 Gość portalu: LJane napisał(a): > Moja MOC ;) > > Lokator, to jest TA niby "małomówna" Koleżanka ;P > > Pozdrawiam @ll > > PS: A ja słucham sobie właśnie Leszka Winder'a do powiedzmy podusi. "Blues > forever", ktoś zna? ;) Coś mi to mówi.... jak przez mgłę...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Zmieńmy płytę ;) IP: 62.244.143.* 21.07.03, 00:51 Blues a tym samym wątek o bluesie "WIECZNIE żyw" ;) Nocna Zmiana Bluesa. Widział, słyszał Ktoś? "Jestem choty na bluesa (chórek w tle powtarza za Sławkiem Wierzcholskim) i wyzdrowieć wcale nie chcę już" ;) Pozdrawiam @ll i dobrego tygodnia życzę ;) www.blues.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Zmieńmy płytę ;) 21.07.03, 12:42 Gość portalu: LJane napisał(a): > Blues a tym samym wątek o bluesie "WIECZNIE żyw" ;) > > Nocna Zmiana Bluesa. Widział, słyszał Ktoś? > > "Jestem choty na bluesa (chórek w tle powtarza za Sławkiem Wierzcholskim) i > wyzdrowieć wcale nie chcę już" ;) > > Pozdrawiam @ll i dobrego tygodnia życzę ;) > > www.blues.pl Mój chórek powtarzał: "jestem chory na płuca..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Zmieńmy płytę ;) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 21.07.03, 14:59 lokator napisał: > Mój chórek powtarzał: "jestem chory na płuca..." Nie 3eba było tyle palić ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Zmieńmy płytę ;) 21.07.03, 15:59 Gość portalu: LJane napisał(a): > lokator napisał: > > > Mój chórek powtarzał: "jestem chory na płuca..." > > Nie 3eba było tyle palić ;P > > Mówimy o gruźlicy, nie o raku... Nie puszczam oczka, bo to nic śmiesznego. Ale teraz już mogę. Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Tablica informacyjna ;) IP: 62.244.143.* 21.07.03, 01:01 HARMONICA MEETING W dniach 29-31 sierpnia w Bydgoszczy odbędzie się festiwal Bydgoszcz Harmonica Meeting, który zaprezentuje rózne sposoby i cele zastosowania harmonijek ustnych. Program zapowiada m.in. udział Sławka Wierzcholskiego w koncercie muzyki poważnej prezentującym repertuach Bacha, Bethovena , Czajkowskiego , Gerschwina itd., itp. Specjalnym gościem festiwalu będzie światowej sławy harmonijkarz Steve Baker. PROGRAM III FESTIWALU HARMONIJKI USTNEJ "BYDGOSZCZ HARMONICA MEETING" 29( piątek)08.2003 godz. 17.00 MUSZLA KONCERTOWA W PARKU IM. W. WITOSA Koncert "Trzy oblicza harmonijki": wystąpią Beata Kossowska - harmonijka swingowa, Bartek Łęczycki - harmonijka jazzowa oraz Sławek Wierzcholski - harmonijka bluesowa z Nocną Zmianą Bluesa oraz UWAGA foroomowicze tego wątku ;) Green Grass z harmonijkarzami - Pawłem Szymańskim oraz Michałem "Cielakiem" Kielakiem. W trakcie koncertu ok. godz. 19.00 wspólne zagranie "wszystkich świętych" przynajmniej na 101 harmonijek - goście i publiczność. Ja JUŻ zaczęłam odliczać dni ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Tablica informacyjna ;) 21.07.03, 16:02 Gość portalu: LJane napisał(a): > HARMONICA MEETING > W dniach 29-31 sierpnia w Bydgoszczy odbędzie się festiwal Bydgoszcz Harmonica > Meeting, który zaprezentuje rózne sposoby i cele zastosowania harmonijek > ustnych. Program zapowiada m.in. udział Sławka Wierzcholskiego w koncercie > muzyki poważnej prezentującym repertuach Bacha, Bethovena , Czajkowskiego , > Gerschwina itd., itp. Specjalnym gościem festiwalu będzie światowej sławy > harmonijkarz Steve Baker. > > PROGRAM III FESTIWALU HARMONIJKI USTNEJ "BYDGOSZCZ HARMONICA MEETING" > 29( piątek)08.2003 godz. 17.00 MUSZLA KONCERTOWA W PARKU IM. W. WITOSA > > Koncert > "Trzy oblicza harmonijki": > wystąpią > Beata Kossowska > - harmonijka swingowa, > Bartek Łęczycki > - harmonijka jazzowa > oraz > Sławek Wierzcholski > - harmonijka bluesowa z Nocną Zmianą Bluesa > oraz > > UWAGA foroomowicze tego wątku ;) > > Green Grass z harmonijkarzami - Pawłem Szymańskim oraz Michałem "Cielakiem" > Kielakiem. > W trakcie koncertu ok. godz. 19.00 wspólne zagranie "wszystkich świętych" > przynajmniej na 101 harmonijek - goście i publiczność. > > Ja JUŻ zaczęłam odliczać dni ;) > > Pozdrawiam @ll > > > Była dawno temu taka seria czarnych płyt - Legendy bluesa. Memphis Slim, Champion Jack Dupree i wielu innych... [telefon do przyjaciela] Jacku!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Tablica informacyjna ;) IP: *.visp.energis.pl 21.07.03, 17:21 Pozwól, że się przyłączę: Jacku!!! Czy On nie słyszy, czy tylko udaje? ;P Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Tablica informacyjna ;) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 10:55 to sie nadaje na glowne (na tydzien przed:), czuwaj puchata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Tablica informacyjna ;) IP: 213.25.95.* 22.07.03, 15:44 ;) Dam, dam, choć i tak wiem, jaki będzie oddżwięk ;) Nie mów do mnie tak, Tedzik, no! No! ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Autobiografia? IP: 213.25.95.* 26.07.03, 13:13 "Tylko nocą do klubu "Puls" Jamsession do rana - tam królował blues To już minęło, ten klimat, ten luz Wspaniali ludzie nie powrócą Nie powrócą już, nie... Lecz we mnie zostało coś z tamtych lat Mój mały intymny, muzyczny świat Gdy tak wspominam ten miniony czas Wiem dobrze - że to nie poszło w las Dużo bym dał, by przeżyć to znów Wehikuł czasu - to byłby cud... " Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 31.07.03, 15:15 Gość portalu: LJane napisał(a): > HARMONICA MEETING > W dniach 29-31 sierpnia w Bydgoszczy odbędzie się festiwal Bydgoszcz > Harmonica > Meeting, który zaprezentuje rózne sposoby i cele zastosowania harmonijek > ustnych. Program zapowiada m.in. udział Sławka Wierzcholskiego w koncercie > muzyki poważnej prezentującym repertuach Bacha, Bethovena , Czajkowskiego , > Gerschwina itd., itp. Specjalnym gościem festiwalu będzie światowej sławy > harmonijkarz Steve Baker. > > PROGRAM III FESTIWALU HARMONIJKI USTNEJ "BYDGOSZCZ HARMONICA MEETING" > 29( piątek)08.2003 godz. 17.00 MUSZLA KONCERTOWA W PARKU IM. W. WITOSA > > Koncert > "Trzy oblicza harmonijki": > wystąpią > Beata Kossowska > - harmonijka swingowa, > Bartek Łęczycki > - harmonijka jazzowa > oraz > Sławek Wierzcholski > - harmonijka bluesowa z Nocną Zmianą Bluesa > oraz > > UWAGA foroomowicze tego wątku ;) > > Green Grass z harmonijkarzami - Pawłem Szymańskim oraz Michałem "Cielakiem" > Kielakiem. > W trakcie koncertu ok. godz. 19.00 wspólne zagranie "wszystkich świętych" > przynajmniej na 101 harmonijek - goście i publiczność. > > Ja JUŻ zaczęłam odliczać dni ;) > > Pozdrawiam @ll > Szybciej, szybciej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: Green Grass IP: *.gen.twtelecom.net 31.07.03, 15:34 Szumy rezystora określane są współczynnikiem przedstawiającym stosunek wartości skutecznej napięcia szumów do przyłożonego napięcia stałego, wyrażanym w [mV/V]. Dla rezystorów warstwowych węglowych są mniejsze od 6 mV/V. Najmniejsze szumy osiągają rezystory drutowe i precyzyjne metalizowane (poniżej 0,05 mV/V). Należy nadmienić, że dotyczy to dodatkowych szumów wynikających z właściwości materiałów rezystancyjnych i niedoskonałości wykonania rezystorów, które jednak w niektórych przypadkach mogą przekroczyć przypisane rezystorom szumy termiczne. Szumy te można znacznie zredukować po wyeliminowaniu przepływu prądu stałego przez rezystor. Z fizycznej budowy rezystora wynikają jego parametry szczątkowe tzn. indukcyjność i pojemność. Największą indukcyjność posiadają rezystory drutowe, a najmniejszą rezystory objętościowe i warstwowe bez nacinanej warstwy rezystancyjnej. Pozdrawiam wszystkich! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 01.08.03, 12:14 Gość portalu: lokator napisał(a): > Pozdrawiam wszystkich! > :-))))) Panie nieprawdziwy! Proszę mnie nie śledzić! www.gen.twtelecom.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Green Grass IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 01.08.03, 01:04 Spokojnieeeeeeee! ;) Jeśli nakręca Cię tak Towarzystwo, które masz nadzieję zobaczyć pod "wspólnym niebem" Parku Sztywnych to ochłodzę trochę Twój zapał, Lokatorku, zeby oszczędzić Ci kolejnych ROZCZAROWAŃ ;) Jesli zjawi się Ktoś oprócz nas - to bedzie dobrze ;) Jedna z Osób, o których pisałam - prawdopodobnie odpada i bynajmniej nie mówie o Tedzie ;) On najczęściej nie zawodzi ;) Pozdrawiam ciepło i w bluesowym klimacie ofc. PS: Jak tam Twoja lodówka? chłodzi? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 01.08.03, 12:11 Gość portalu: LJane napisał(a): > Pozdrawiam ciepło i w bluesowym klimacie ofc. > > PS: Jak tam Twoja lodówka? chłodzi? ;P Na razie stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Green Grass IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 01.08.03, 01:05 Jeszcze jedno - ładna pogoda się robi, prawda? Wreszcie wyszło słońce i deszcz przestał "napier....c" (tyci) ;) ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Prywata IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 04.08.03, 01:21 Udanych urlopów NAM zyczę ;P Zabieram swoje cdiki i jadę w siną dal ;) Wracam w p-tek ;) PS: Tam, gdzie jadę smski dochodzą, bez obaw ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane 100 post na liczniku ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 04.08.03, 01:51 Jeszcze tak jubileuszowo (bo to 100 post) pozdrawiam @ll ;) Nie mogłam sobie odmówić tej przyjemności ;) mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/2117,utwory.html?sortowanie=ocena&gaIdT%5B%5D=B1&gaIdT%5B%5D=B&gaIdT%5B%5D=B2&gaIdT%5B%5D=P3 A to niespodzianka, jakby "jakiś miły Gość" chciał sobie posłuchać Wierzcholskiego np. teraz ;) Bo dlaczego nie?! Klik, klik i gra muzyczka ;) Pozdrawiam bluesowo i do p-tku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Green Grass IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 04.08.03, 02:26 Green Grass Autor: lokator@NOSPAM.gazeta.pl Data: 27-04-2003 00:40 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując Fajna kapela. Kto widział? www.blues.ofek.pl/index_pl.htm ;) 3 miesiące ma ten wątek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Od "małej Ryśki" ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 11.08.03, 19:33 www.teksty.org/r/ryszardrynkowski/bluesdlatych,conietracaducha.php "To jest blues dla Tych, co nie tracą ducha" i czekają na 30.08 ;) Wybaczcie "chorej" (po Wierzcholskiemu), że nie mogę zapomnieć o tym, że ten wątek tu jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Od 'małej Ryśki' ;) IP: 213.25.95.* 13.08.03, 23:31 I pozdrawiasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane W inną nutkę dziś troszkę IP: 213.25.95.* 13.08.03, 23:37 Cichutko tu, ale bardzo klimatycznie ;) To taki mój azyl na tym foroom. Włączyłam sobie Herbiego Hancock'a "Cantaloupe Island" i w tej chwili niczego mi więcej do szczęścia nie 3eba ;) Zna ktoś może? Lubi? Słucha w samochodzie? ;P Pozdrawiam @ll wyjątkowo jazzowo dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: W inną nutkę dziś troszkę IP: 213.25.95.* 17.08.03, 13:14 "Najciemniej jest tuż przed wschodem słońca" Pozdrawiam ciepło! A wiesz, co będzie już za 2 tygodnie?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: W inną nutkę dziś troszkę 18.08.03, 13:19 Gość portalu: LJane napisał(a): > "Najciemniej jest tuż przed wschodem słońca" > > Pozdrawiam ciepło! > > A wiesz, co będzie już za 2 tygodnie?! ;) > Nie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Green Grass IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.08.03, 14:46 ;) A ja wiem i.... powiem ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=303&w=5803703&a=7059347 Wszystkie główki do góry ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane "Już za chwileczkę, już za momencik" IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.08.03, 17:47 lokator napisał: > Fajna kapela. Kto widział? A kto nie widział - może zobaczyć ;) Piątek, po 17. w Parku Witosa. Nocna Zmiana Bluesa, która również "przewinęła" się przez te 110 postów TEŻ będzie. Do miłego! ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane I już po meetingu ;( IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 30.08.03, 13:46 Na co teraz czekać?! Ted, Lokator może dziś do Węgliszka na Nocną Zmianę Bluesa? Właśnie dostałam zaproszenie ;P Odpowiedz Link Zgłoś