luca28 02.03.07, 21:10 komuś przekazałyście?? Ja co raoku mam taki zamiar ale jeszcze tego nie zrobiłam. może w tym roku mi sie uda. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola74 Re: 1 % z podatku 02.03.07, 23:18 a ja co roku przekazuje. nawet dostaje potem listownie podziękowanie i pokwitowanie od tej instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: 1 % z podatku 03.03.07, 01:19 W zeszłym roku na Dom Misi, a w tym mi wyszła złotówka... wiem, że każda ważna, ale przelew kosztowałby więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
zabeczka84 Re: 1 % z podatku 03.03.07, 13:20 Przekażcie prosze na "Dom Serca" www.iskierki.bydgoszcz.blo.pl/ Tak jak pisałam w innym wątku, im na prawde brakuje pieniędzy :( Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: 1 % z podatku 03.03.07, 15:06 Ja przekazywałam na SOS Wioski Dziecięce ale w tym roku przekażę na konto Kubusia w Zdążyć z pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 a jakie są procedury przekazywania podatku?? 03.03.07, 16:02 wiem, że w tym roku coś sie zmieniło, napiszcie proszę którką istrukcję obsługi :) Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: a jakie są procedury przekazywania podatku?? 04.03.07, 11:36 Nie wiem jak w tym roku, ale podobno w przyszłym ma to wyglądać tak, że tylko wskażesz cel a US sam przeleje kasę, ale ciężko mi w to uwierzyć, zobaczymy jak sprawdzi się w praktyce. Co do tego, komu przekazać, to wstukaj w google 1 procent albo kliknij tu www.jedenprocent.pl/ a znajdziesz całą listę organizacji pożytku publicznego, i głowę dam, że na pewno wszyscy są potrzebujący i że na pewno coś wybierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia79 1 %- na Hospicjum im. ks, J. Popiełuszki 04.03.07, 17:42 Jak co roku przekazujemy 1% na Hospicjum im. ks. Jerzego Popiełuszki w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: 1 % z podatku 06.03.07, 13:18 Dzisiaj jest dodatek do wyborczej o 1%. Ale czasem mylę, że lepiej się od razu na coś zdecydować bo jak się ogląda taki dodatek albo szuka w internecie to mętlik w głowie bo wszystkim chciałoby się pomóc. Dlatego ja w tym roku wpłacam na Kubusia i już. a jakby ktoś jeszcze chciał to numer podałam w wątku "bardzo proszę o pomoc dla mojej koleżanki" Odpowiedz Link Zgłoś