Dodaj do ulubionych

Szukam miłości mojego życia....

IP: *.chello.pl 04.03.07, 16:12
Może ktos z Was wie co słychać u Michała Stachowicza, mieszkał kiedyś na
Błoniu i miał brata Marcina. Uświadomiłam sobie ze jest miłością mojego
życia....
Obserwuj wątek
    • Gość: Janusz Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.07, 01:46
      Ja tez miala na imie Zosia i mieszkala na ul Poznanskiej 12
      Szukam jej od 1969 roku miala Starsza Siostre Ele
      Moze ktos zna?
      Janusz
    • Gość: kasandra Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: 89.191.144.* 05.03.07, 13:51
      Tyle tylko, że te miłości sprzed lat mają swoje życie i wcale nie muszą
      przypominać chłopców lub dziewczątek " z dawnych lat"
      • Gość: Janusz Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.07, 14:30
        Tego nikt nie moze wiedziec
        Porozmawiac zawsze mozna
        Poznalem na necie juz tylu Starych Znajomych,ze az sam sie dziwe i jest o czym
        Porozmawiac
        • Gość: Dana Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.202.reserved.ish.de 06.03.07, 16:19
          Masz racje,Janusz...
          jeszcze nikt nikogo nie zjadl,
          a jakie to fajne powspominac sobie ,
          przeciez te lata juz nie wroca,
          a przez wspomnienia o te conajmniej
          20 lat sie odmlodzimy......
          ludzie,nie bojcie sie,
          odnawjajcie znajomosci!!!!!
      • Gość: ~Kasia Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.elektron.com.pl 01.05.09, 10:45
        Oj szczera prawda...sama przekonałam się o tym jak ludzie się
        zmieniaja...to juz nie te same osoby, zupełnie inne
        przyzwyczajenia...my zazwyczaj tęsknimy za tym co było, za tymi
        ludźmi których znalismy, kochalismya na przestrzeni lat...wszystko
        się nestety zmienia , oni też!!! Nigdy nie pozostaja tacy sami;(
        przykre...ale to prawda
        • Gość: rita!!! Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 13:38
          Jesli sie przekonalas jaki jest to znaczy, ze go teraz poznalas.Moze
          nie osobiscie...Lecz czy wyznalas mu prawde? Czy nadal sie ukrywasz
          i kokietujesz...
        • Gość: Patryk Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: 72.14.193.* 15.06.09, 06:04
          Hej mam czarne wlosy czarne oczy ciemna karnacje niemam szczescia w zyciu jesli chcesz napisz 782604248
      • Gość: Oli Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.chello.pl 20.03.10, 14:51
        Znalazłem ostatnio taki serwis gdzie można odnaleźć miłość z przed lat

www.czekamtu.pl dodałem ogłoszenie i czekam na efekt ;)

• Gość: Kasia Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.07, 00:12
      macie racje wszyscy , tez szukam i mam nadzieje , ze w koncu znajde
      • keny_1 Re: Szukam miłości mojego życia.... 07.03.07, 00:30
        Nie martw sie napewno znajdziesz
        Znasz to powiedzenie kto szuka ten znajdzie
        • Gość: amorek Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: 89.191.144.* 07.03.07, 13:11
          Miłości życia nie trzeba szukać - ona żyje w każdym. I tam w serduszku jest
          bezpieczna i nienaruszona. Warto ją w sobie pielęgnować.
          A te szkolne sympatie, miłości niespełnione..No cóż - są przedmiotem marzeń i
          tęsknych , wzruszjących wspomnień.
          • Gość: Janusz Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.07, 16:46
            Jest to prawda siedzi to w Serduszku i czasami chcce sie wrocic do tamtych lat
            • Gość: zakochana Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.chello.pl 07.03.07, 19:45
              We mnie siedzi bardzo głęboko, a w życiu różnie bywa, być może będzie nam
              pisane się spotkać i pokierować tak aby nasze drogi znów się zeszły.
              • Gość: Janusz Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.07, 23:44
                Ja zawsze bylem Zdania,ze Serce nie Sluga
                Nie wieze w takie Przypadkijestem Szczery do Dzisiaj Ja Pamietam
                Mam Jej zdjecie i ukryte´Marzenie
                Jakie? Nie napisze
                • Gość: zakochana Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.chello.pl 14.03.07, 21:17
                  tęsknię nadal....
                  • Gość: Janusz Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.07, 21:29
                    Nie wiem jak Ci mozna Pomoc
                    Jedyna Pomoc dla Ciebie to,ze ktos z jego znajomych przeczyta i Ci Pomoga
                    Ja tez Tesknie ale za czym innym za Nasza Kochana Bydgoszcza wiec stoimy prawie
                    na jednym.
                    Pamietaj Wiara czyni Cuda
                    Janusz
                    • Gość: Janusz Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.07, 01:03
                      Do Zakochanej
                      wydaje mi sie ze cuda sie zdarzaja bo dostalem dobra wiadomosc
                      Mam nadzieje ze Tobie tez sie spelni Powodzenia
                      Janusz
      • Gość: Janusz Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.07, 14:38
        Kasia
        To co jest Nam pisane to sie sprawdzi
        • Gość: Janusz Re: Szukam miłości mojego życia...do Zakochanej. IP: *.dip.t-dialin.net 30.03.07, 13:06
          Widze,ze sie Powiodlo
          Wszystkiego Dobrego
    • t.ina Re: Szukam miłości mojego życia.... 02.04.07, 00:21
      Hej zakochana, chyba wiem o kogo chodzi. Jak dawno temu stracilas z nim kontakt?
      • Gość: zakochana Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.chello.pl 08.04.07, 21:42
        no trochę czasu minęło....
        • Gość: gosc Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.07, 21:47
          i jak juz sie Odkochalas
          • janka561 Re: Szukam miłości mojego życia.... 11.04.07, 01:23
            czy ktos zna dobrze janusza
            • Gość: Janusz Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.07, 08:49
              A co chcial/a/ bys wiedziec jastem na forum szwederowa.A w ogole kim jestes.
              • Gość: zakochana Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.chello.pl 13.04.07, 19:51
                Słowa - płatki róż
                Fruną z jego ust
                Słuchać czy dotykać
                Nie wiem już

Delikatny kwiat
                Światów lepszych ślad
                Całkiem nie nachalny
                Prawie nierealny

Jak mgła - znika obraz ten
                Nieskończony sen
                Wiem, że krąży gdzieś
                Pośród gwiazd

Chcę posłuchać znów
                Takich czułych słów
                Rozpieściły mnie
                Płatki róż Pieszczota jego ust

I wiem że happy end
                Może zdarzyć się
                Nawet jeśli potrwa
                Jeden dzień

Dla tych kilku chwil
                Warto opaść z sił
                Nie trwa dużo dłużej
                Zapach płatków róży
                • Gość: grazyna Re: Szukam miłości mojego życia....do zakochanej IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.07, 21:34
                  Te slowa powinny do Niego trafic . Czy zechce sie odezwac ???
                  Zycze z calego serca...
                  • janka561 Re: Szukam miłości mojego życia....do zakochanej 14.04.07, 12:06
                    ja tez czekam i nie mam szans sa tacy ,ze nie zwracaja uwagi na nic.
    • janka561 Re: Szukam miłości mojego życia.... 17.04.07, 07:26
      Jak bym wiedziala On po prostu nie zwracal uwagi na nic.Nigdy nie Patrzal w ta
      strone gdzie bylam mial zawsze co innego w glowie,ze tez przez te wszystkie
      lata sie nie zmienil.
      • Gość: Janusz Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.07, 12:35
        No niestety juz sie mysli,ze to szczescie sie ma ale ono przekornie z rak sie
        wymyka.Jak wiec mozna mowic i szczesciu?
        • janka561 Re: Szukam miłości mojego życia.... 22.04.07, 12:58
          Bardzo ladnie piszesz tylko wiem,ze o takich jak ja to nie myslisz ty szukasz
          zawsze czegos szczegolnego ty chcesz zawsze innosci nie tego co wszyscy.Wiem w
          tym szukaniu nie zawsze masz szczescie ale popatrz wreszcie w Ta strone a
          Znajdziesz.
          • janka561 Re: Szukam miłości mojego życia.... 23.04.07, 00:51
            Jak widac nadal nie zwraca uwagi na wpisy ,pisze ale nie tutaj zawsze byl
            egoista nic go nie obchodzilo tylko jedno. Byl i bedzie realista nie lubi zyc w
            wyimaginowanym swiecie on musi byc twardo na ziemi tylko ,ze czasami jest ktos
            kto lubi zyc inaczej ale to juz nie dla niego .Wedlug mnie on nie ma szans na
            nowe dobre zycie zagubi sie mozliwe ,ze ktos go zrozumie lepiej jak ja wtedy
            bedzie szczesliwy.Ma ktos tyle sily zeby mi wytlumaczyc po co on to robi nie
            patrzac w moja strone?. Rozzalona janka
            • Gość: ZnamGo Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.07, 18:43
              Janeczko , zdziwisz sie , ale ma szanse i nawet nie wiesz jak wielka !!!!
              Nie badz rozzalona - ZYCIE

• Gość: zakochana Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.chello.pl 06.05.07, 08:27
      nadal nic pustka.....
      • Gość: Janusz Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.07, 10:11
        Juz nie musze szukac mam to i mocno bede trzymal,jest to cos Pieknego uczucie
        nie do opisania.
        • Gość: zakochana Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.chello.pl 08.05.07, 18:58
          Gratuluję Ci staraj się utrzymac tę miłośc ....
          • Gość: Janusz Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.07, 21:04
            Badz pewna to juz mi drugi raz nie Ucieknie trzymam Bardzo Mocno.
          • Gość: peru Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 01:46
            Wejdz w google i wprowadz dane Michala - powodzenia
    • Gość: t.ina Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.gdynia.mm.pl 15.05.07, 16:40
      o ile mnie pamiec nie myli twoja milosc ma juz zone i dziecko
      pozdrawiam
      • Gość: Janek Koss Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 19:26
        na jakiej ulicy mieszkał ?
        • Gość: Rudy 123 Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.07, 21:07
          ul.Czterech Pancernych i pies nr 5
          • Gość: witold3012 Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.07, 00:52
            mylisz sie jest to dzisiaj ulica Szarika Piatego numeru nie pamietam ale jadac
            czolgiem jest to okolo 2 minuty
            • Gość: Janusz Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.07, 01:15
              No tak Kochani.
              Nabijac sie z innych ale o mnie wara to jest motto przecietniakow umyslowo
              uposledzonych.Kto z Was jest Pewny czy Dziewczyna nie szuka pomocy
              prawdziwie.Nie moge pojac ludzkiej bezmyslnosci i Zazdrosci bo moze jej sie
              spelni,a moje marzenia pozostana bez Echa.Tylko trzeba wiedziec jak ktos chce
              to Zawsze znajdzie to co chce,wiec po co sie z kogos nasmiewac?.Wiem tylko
              jedno takie cos pisza,tylko Smarkacze nie majace Pojecia o Zyciu lub Ludzie
              ktorzy sami jak to sie mowi Nasrali sobie w Zycie.Widze ,ze 60% wpisow
              to´Zazdrosnicy ale nie wiem dla czego no tak ,Komus sie Poszczesci a mnie nie
              to rusz Tylek w strona Zycia i nie Zazdrosc innym byc Szczesliwym skoro pö
              latach moga Byc takimi ludzmi.Szczescie nie pienadz nie lezy na ulicy Prawdziwe
              Szczescie trzeba Szukac latami.Wiem kazdy ma swoje szczescie duze albo male
              ale,zeby Zazdroscic innym w Poszukiwaniu ,to jest najgorsze co moze Byc.
              Janusz
    • Gość: Ania Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.n.INTELINK.pl 19.05.07, 10:12
      Ja go nie znam ;)
      • janka561 Re: Szukam miłości mojego życia.... 19.05.07, 12:54
        Jak by ktos uwaznie czytal,dowiedzial by sie jak wszystko jest mozliwe piszac
        nie czytajac nigdy nic nie bedziecie wiedziec.Jest taki jeden co po wielu wielu
        latach znalazl szczesciei to tutaj na forum.Latami myslalam,ze bedzie inaczej
        niestety On patrzy zawsze nie w ta strone Zazdroszcze tej Dziewczynie.
        • Gość: zakochana Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.chello.pl 19.05.07, 19:39
          radze sobie świetnie .....tylko w snach powraca myśl ze tam na dnie został Twój
          ślad, głęboko tam, Twoja muzyka we mnie gra tam na dnie, został Twój ślad i
          moja łza bo świat sie pomylił.....

Tylko tyle mam do powiedzenia.........
          • Gość: Tosia Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.chello.pl 23.05.07, 08:48
            Gratuluję odwagi, trzeba walczyc o to co się kocha a będzie nam pisane.
            • Gość: REBECA Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.chello.pl 29.05.07, 19:08
              może jeszcze nie jest za późno. Trzymam kciuki.
              • janka561 Re: Szukam miłości mojego życia.... 31.05.07, 19:15
                Nic nie moze zastapic tego o ktorym sie mysli,maja szczescie ale nie wszyscy
                jak patrze na wpisy to plakac sie chce.Wiem przed laty bylam honorowa nie
                chcialam widziec tego co on i teraz zaluje tego.On jest bezposredni nie wybiera
                i ma dobrze jak to moze byc, moze jest glupi albo naiwny ale ma szczescie.Byc
                tak szczesliwym w jego nieszczesciu to jest po prostu niemozliwe kto mi wyjasni
                jak On to robi.Poznal dziewczyne zakochal sie i Ona dziwnie jakos nie odmowila
                nie znajac go tak jak ja. Mieszkamy dosc blisko i wiem wszystko czy jest to
                mozliwe?.On mnie nie kojarzy ale chodzilismy do jednej szkoly i oczywiscie gdy
                byla potrzeba pomogl,teraz nie widzi albo nie chce znac. Zazdroszcze okropnie
                tej nowej wybrance.
                • janka561 Re: Szukam miłości mojego życia.... 07.06.07, 03:07
                  Jak ucichlo tutaj czyzby Zakochana znalazla to czego szukala,ja nadal mysle
                  jeszcze o tym jednym i nic nie moge wymyslec.Widze go codziennie jak idzie z
                  synem ale boje sie podejsc zeby to jakos falszywie nie wygladalo.Czy moze mi
                  ktoras z was odpowiedziec co byscie zrobily na moim miejscu?. Czesto przechodzi
                  kolo domu gdzie mieszkam gdy ida z synem w odwiedziny gdzie i ja chodze, ale
                  mijajac sie nie zwraca uwagi na nikogo idzie i widzi tylko syna nikogo
                  wiecej.Wiec jak myslicie czy warto byloby sie przelamac i zagadac moze to by
                  cos pomoglo?.Prosze moze ktos mi odpowie co robic.
    • Gość: zyta Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.chello.pl 04.07.07, 17:02
      spróbuj są wakacje, miłość kwitnie, może sie uda.
      • janka561 Re: Szukam miłości mojego życia.... 18.07.07, 20:51
        Trudno jak widac tutaj wszystko upada nie ma nikogo.Chyba jeszcze wszyscy na
        wczasach i znajduja to czego szukaja ja niestety nie mam szczescia . Bylam w
        Bydgoszczy i nic z tego wrocilam jak wyjechalam.Zycze wszystkim duzo szczescia.
        • janka561 Re: Szukam miłości mojego życia.... 07.08.07, 08:54
          No coz mamy po wakacjach jak nie ma nikogo, to znaczy sie
          znalezliscie to cos. Mnie sie jeszcze nie udalo ale mam nadzieje ,ze
          niedlugo tak.I juz wiem ,teraz sie uda.
    • Gość: bISKUP Michał został księdzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 14:58
      więc możesz zostać jedynie jego gosposią...
      • Gość: obserwatorka Re: Michał został księdzem IP: *.chello.pl 22.08.07, 19:24
        nie chce mi sie w to wierzyć. To prowokacja więc zakochana nie martw
        się
        • Gość: zjk Re: Michał został księdzem IP: *.chello.pl 22.08.07, 23:55
          Do Janki561

zważ proszę, że Biskup, który napisał, że niejaki Michał został księdzem, nie
          napisał jakim to księdzem ów Michał został. Zawsze istnieje szansa, że chodzi o
          księdza anglikańskiego, a wtedy nie wszystko stracone, a wręcz wszystko do
          (od)zyskania. Drobna parafia w południowej Anglii, gdzies - powiedzmy - w
          okolicach Exeter w Kornwalii. Nie brzmi interesująco? Małe stadko wiernych,
          niewielki, ale gustowny kościółek,a w przy tym może gromadka dzieci w
          perspektywie. Czyż anglikanizm nie ma pewnych uroków?????

Pozdrawiam.

Zbyszek
      • Gość: js Re: Michał został księdzem IP: *.delecta.pl 23.08.07, 09:13
        Biskup !
        ALE TO JEST ŚMIESZNE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !
        buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!
        • janka561 Re: Michał został księdzem 23.08.07, 10:28
          Jak widze ktos otworzyl ta strone a byla juz tak nisko.Po tej calej
          korespondencji tutaj widac wiecej szyderstwa i osmieszania czyis
          uczuc nigdzie sie nie znajdzie.Widac z tych wpisow ,ze wiekszosc nie
          ma pojecia o zyciu kazdy z nas ma ukryte marzenia ktorych spelnienia
          chcialby nawet po latach.Tylko czytajac ma sie wrazenie jakby to
          dzieci pisaly.Ciezko jest zrozumiec ,ze nawet dorosly czlowiek chce
          byc szczesliwy mmimo tego ,ze zycie mial juz ulozone inaczej wydaje
          mi sie ,ze osmieszanie i szydzenie to nie jest wlasciwa droga.Moje
          marzenie ? nie widze teraz za czesto ale czasami tak .
          • Gość: zjk Re: Michał został księdzem IP: 157.25.9.* 23.08.07, 11:38
            Do Janka561

Ależ ja życzę szczęścia wszystkim, bez wyjątku. A to, co napisałem,
            to uczyniłem jedynie z intencją wskazania, że nawet informacje
            pozornie dla nas pesymistyczne mogą gdzieś w sobie nieść jakieś
            ziarno optymizmu. Chciałem tez powiedzieć, że nie ma sytuacji bez
            wyjścia, choć może wyjście bywa trudne i czasochłonne.

W żadnym wypadku nie smiałbym szydzić z uczuć. Czyichkolwiek i do
            kogokolwiek skierowanych. Jesli tak się stało, to bardzo przepraszam.

A że nie odniosłem się do zagadnienia z posągową powagą? Niestety,
            taki już jestem. Mój idol, niejaki Frank Zappa (może ktoś pamięta
            The Mothers of Invention, film "Chłodnym okiem" z roku 1969 i dziwny
            zespół występujący w jeszcze dziwniejszym klubie w Chicago?) zawsze
            wzbraniał się przez nadmierną powagą, a ludzi tak poważnych
            okreslał, iż "są poważni jak nowotwory" (to wyłacznie cytat). Aż tak
            poważny nie chciałbym być.

Pozdrawiam.

Zbyszek
            • Gość: zakochana Re: Michał został księdzem IP: *.chello.pl 23.08.07, 18:37
              Droga Janka561 cieszę się ,że chociaż Ty widujesz swoje "marzenie",
              ja niestety nie mam tyle szczęścia. Jeśli to co napisał Biskup jest
              faktycznie prawdą to sznuję wybór Michała i zyczę mu wytrwałości.
              Niech tylko wie, że jest pewna osoba ,która go kocha.....
              • janka561 Re: Michał został księdzem 24.08.07, 08:34
                Zakochana nie martw sie tylko przeczytaj to co inni pisza.Nie musisz
                wierzyc tak dlugo az sie sama nie przekonasz.W ta pisanine co
                nieliczni wypisuje nie masz co wierzyc tak pisza ze zlosci albo z
                zazdrosci.Widzialam go czesciej teraz nie ale wiem ,ze nie odpuszcze
                powalczyc mozna nikt nie jest doskonaly.Wiec niczego nie mozna
                przekreslic bo moze sie okazac jednego dnia ,ze jednak warto starac
                sie zeby w koncu miec to o czym sie marzy.
                Nie trac nadziei,szukaj i walcz o to co chcialabys miec a moze tylko
                widziec warto.Bo ja chcialabym to miec.
                • janka561 Re: Michał został księdzem 11.09.07, 15:42
                  Niestety trafilo mi sie nie zeby bylo zle ale rozpoznal mnie i
                  rozmawialismy,wiem juz to jest nierealne niestety.Bylam chyba duza
                  egoistka myslac o tym ,ze cos moze byc nie przeliczylam sie jest
                  staly jak kamien.Wiec moze to i czas odrzucic marzenia i zajac sie
                  czyms innym.Teraz juz wiem i nie zazdroszcze wybrance moze byc
                  spokojna takiego trafic na swej drodze chcialaby kazda.Nie brak mi
                  odwagi i napisac slowa Przepraszam moze On to tez przeczyta bo juz
                  wie kim jestem nie powiedzial ale dal do zrozumienia.Nie bedzie juz
                  tego co myslalam ale niech Ta wybrana sie cieszy.Mysle ,ze dobrze go
                  rozumie bedzie dobrze.Przepraszam za to co pisalam.
                  • Gość: Rafi Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.chello.pl 13.10.07, 18:50
                    coś cisza...ciekawe czy ją odnalazłaś? Ja 3 lata starałem się o
                    swoja obecną żonę, musiałem jej udowodnić ze jest miłością mojego
                    życia. Warto było i dlatego dla wszystkich: NIE WOLNO SIĘ PODDAWAĆ!!!
                    • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 13.10.07, 19:43
                      Widzisz znalazlam bo wiedzialam gdzie szukac,ale nic z tego ma
                      inna.Napisales ,ze starales sie o zone trzy lata on piec i byl z nia
                      bardzo dlugo bo 30 lat po slubie.Teraz tez znalazl i to wiem od
                      niego ,ale nie moge nic wiecej napisac bo On juz wie kto ja
                      jestem.Jest szczesliwy i Ona tez wiec musze odpuscic nie bede na sle
                      nic robic ,jesli on cos raz powie to juz nie odciagnie sie go od
                      tego.Wiec zycze Ci tego samego od Ciebie dla twej Zony.
                      • vega2 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 13.10.07, 23:21
                        Janko. Teraz kiedy widzisz, że z tej miłości nic nie bedzie,
                        rozejrzyj sie dookola. Na jednym swiat sie nie konczy. Moze gdzies
                        tam czeka milosc na Ciebie, trzeba tylko dobrze patrzec i sluchac.
                        Tez znalazlam milosc, szczescie, chociaz juz mowilam, ze "nigdy
                        wiecej" juz nikogo nie bedzie, a jednak ...:). Wiec glowa do gory, o
                        nim zapomnij, bo jak wynika z tego co piszesz, jest wierny swoim
                        zasadom. Przed Toba jeszcze cale zycie. Pozdrawiam
                        • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 14.10.07, 22:04
                          Dobrze ci pisac bo znalazlas ale gdy sie jest w pewnym wieku nie
                          masz duzo czasu zeby znalezc to co bys chciala.I wtedy szuka sie tam
                          gdzie wiesz ,ze cos moze byc ale on byl jest i pozostanie takim
                          jakim go pamietalam i teraz widze nie zmienil sie nic jedno slowo i
                          juz nie musi wiecej tego powtarzac.Myslalam jak jest sam ,ze dam
                          rade odnowic cos, nic z tego juz powiedzial i koniec.Nie bede za
                          duzo pisac bo pomyslisz ,ze go za duzo chwale i zalezy mi na
                          nim ,oczywiscie zalezy ale juz nie dam rady .Jak bys go znala od
                          mlodego wiecej bys wiedziala i tez bys go chciala nawet za wszelka
                          cene.
                          • Gość: vega2 Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 14:17
                            Droga Janko. Widze ze "on" jest dla Ciebie ideałem. Nie porównuj
                            innych z nim, bo wtedy dlugo mozesz szukac. Zawsze to nie bedzie
                            ten. On napewno jest zwyczajnym czlowiekiem i podobnie jak kazdy z
                            nas ma rowniez i wady. A wiek, wiek nie ma tu nic do rzeczy. Mozna
                            spotkac i pokochac kogos majac nawet 70 lat, bo duchem jestesmy
                            zawsze mlodzi.
                            Powodzenia zycze.
                            • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 19.10.07, 17:25
                              Nie wiem kim jestes i mam nadzieje nie podsmiewujesz sie ze mnie.Jak
                              by to bylo gdybys wiedzial(a),ze mozesz cos uzyskac bo znasz go
                              dobrze czy czekal(a)bys tak dlugo.Podejrzewam ,ze jeszcze predzej
                              jak ja bys nawiazal(a)kontakt.Wiec znajac jego mentalnosc czekalam
                              no i przegralam .To nie wstyd pisac o tym bo przez to robi sie
                              lzej,wiem ,ze ta nowa bedzie miala dobrze.Nie idealizuje go ale nie
                              jeden moze sie uczyc i nigdy takim nie bedzie,to cos trzeba miec juz
                              w sobie on to ma.
                              • Gość: Janusz Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 28.10.07, 23:41
                                Janka.
                                Jak widzisz nikt sie nie smieje z tego.Jest tylko jedno i to prawda
                                kazdy musi walczyc o to o czym marzy latami.Nigdy nie nalezy sie
                                poddawac ale teraz juz wiesz ,ze nie majac tam szans popatrz na inne
                                strony twego zycia i moze jest jeszcze ktos o ktorym warto
                                pomyslec.Mam nadzieje ,ze uda Ci sie znalezc w koncu to co bedzie
                                tylko Twoje.
                                • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 21.11.07, 20:11
                                  Chcialabym abys do mnie napisala .Wiesz do kogo pisze .
                                  Napisz wazne. janka561@wp.pl
                                  • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 23.11.07, 11:53
                                    Widze ,ze nie chcesz odpisac myslalam ,ze zalezy Ci na tym .
                                    Widzialam Cie i chcialabym jesli to mozliwe nawiazac kontakt.
                                    Moze to nie jest istotne dla Ciebie ,ale mozemy to wyjasnic.Mam
                                    nadzieje ,ze nie odbierasz tego w zly sposob.2.
                                    • Gość: Janusz Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.07, 14:14
                                      Jesli chcesz kontaktu to pisz tutaj nie mam tajemnic i nie bede mial
                                      wiem kim jestes jesli chcesz cos to pisz albo przyjdz i mow.Jesli
                                      nie masz odwagi to lepiej zebys nic nie pisala i sie juz nie
                                      pokazywala.
                                      • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 23.11.07, 14:27
                                        Wiem kim jestes,tak samo wiesz kim ja jestem ale pisze do kogos
                                        innego i mysle ,ze ma odwage odezwac sie do mnie. jesli nie to juz
                                        nic nie rozumie chyba .Jesli chcesz mozesz zrobic co chcesz bo znasz
                                        mnie i wiesz gdzie jestem.
                                        • Gość: dj Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 14:11
                                          polecam stronę www.nasza-klasa.pl rewelacja - po klasach i
                                          szkołach można odzyskac stare znajomości, naprawde tu ktoś to
                                          zorganizował rewelacyjnie, troszkę trzeba cierpliwości do serwera
                                          ale warto
                                        • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 28.11.07, 11:14
                                          Pisalam do Ciebie tej wybranej moze mi odpiszesz .Czekam i
                                          chcialabym nawiazac kontakt z Toba.Bardzo pilne jesli rozumiesz.
                                          • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 02.12.07, 20:56
                                            Jak widze Ta wybrana ,nie chce juz miec nic z tym wspolnego. Okazuje
                                            sie ,ze ludzie potrafia byc malostkowi nie chodzi o to jak jest
                                            dobrze tylko zrozumiec wtedy gdy trzeba.Jak widze potrafisz
                                            zrozumiec siebie to dobrze´, ale tez musi byc cos dla innych.
                                            • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 03.12.07, 15:11
                                              Dziekuje za wiadomosc,odpisalam jesli mozesz napisz.Czekam na Twoja
                                              odpowiedz.
                                              • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 04.12.07, 10:56
                                                Wyslalam wczoraj wiadomosc do Ciebie i dzisiaj tez. Chyba nie
                                                odebralas.
                                                Pozdrowienia.
                                                Janka.
                                                • Gość: ONA Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.m.INTELINK.pl 04.12.07, 22:11
                                                  O rany,aleś Ty,Janko,dziwna....Mieszasz we wszystkim i mącisz.I myślisz,że
                                                  uszczęśliwiasz tym ludzi?Puknij sie w soją głowę i przemyśl parę spraw....
                                                  • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 04.12.07, 22:34
                                                    Dziekuje mila mowa, juz raz mi sie dostalo i teraz drugi tylko nie
                                                    wiem za co.Najlepiej nic nie mowic i tylko patrzec ,ze zaden tego
                                                    nie widzial i nie widzi. Wypchajcie sie ze swoimi madrosciami.
                                                    Jak byloby wesolo zeby Ciebie tak spotkalo .Smialabym sie za czkawka
                                                    by mnie zlapala..ONA Zycze Ci tego co oni teraz maja z calego
                                                    SERCA ,zebys odczula co to znaczy. Nie ma co tutaj nigdzie zagladac
                                                    sami Katolicy i chodzacy co niedziele do kosciola.
                                                  • Gość: brunetka Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.1411N-CUD12K-02.ish.de 04.12.07, 22:36
                                                    Musze Tobie racje przyznac,jest z niej jakas dziwna
                                                    kobieta,podstempem dziala,-taki prywatny dedektyw,albo kapitan sowa
                                                    na tropie......takie jakies niejasne te jej bazgroly....
                                                  • Gość: ONA Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.n.INTELINK.pl 04.12.07, 22:59
                                                    nIE WIEM ,O CO cI CHODZI,ALE Z tWOICH WPISóW-DOść NIEJASNYCH,WYNIKA,żE JEDNAK
                                                    MąCZISZ.....
                                                  • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 04.12.07, 23:11
                                                    Hieny, padlonozercy moze z detalami wam opisac wszystko.Wtedy byscie
                                                    sie cieszyli napisalam tam gdzie mialam.Tylko ,ze tam juz nie ma
                                                    zainteresowania ta sprawa. A cala reszte G---o to obchodzi.Jak
                                                    chcecie sensacji to na interie kronike wypadkow czytac i zdjecia
                                                    ogladac.
                                                  • Gość: zgaga Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.chello.pl 05.12.07, 17:59
                                                    Janka561 może w końcu przestaniesz płakać i użalać się nad sobą i weźmiesz się w garść - jak na przyzwoitą kobietę przystało!!! A może lepiej kup sobie jakieś zwierzątko,które sobie od czasu do czasu przytulisz.Nie dobrze robi się od tego Twojego mędzenia. Pamiętaj,że są ludzie,którzy mają większe problemy niż te Twoje bzdety.
                                                  • Gość: grazyna Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.07, 19:52
                                                    Janko,prosze o kontakt
                                                    /grazyna z forum o Szwederowie /

ghinz@interia.pl
                                                  • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 06.12.07, 10:08
                                                    Grazyno juz nie napisze nic, to nie jest moja rodzina .
                                                    Dostalo mi sie za to wszystko wiec jesli chcesz cos wiedziec,to jest
                                                    chyba jedna osoba ktora powinna wiedziec.Nie mam nic wiecej do
                                                    dodania.Nie interasuje mnie juz to.
                                                  • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 06.01.08, 20:06
                                                    Jakie zycie jest dziwne. Nie szukalam ale chyba znalazlo sie to o
                                                    czym duzo z nas marzy.Bedac w Bydgoszczy chyba znalazlo mnie to o
                                                    czym snilam.Jednak ten 2008 moze byc szczesliwy.
                                                  • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 27.01.08, 21:11
                                                    Jak widze ktos postapil nie tak jak mial posmutnieje wasza
                                                    strona.Szkoda tylko ,ze teraz takie czasy.Nie pisalam na waszej
                                                    stronie zeby nie denerwowac ale tracicie i wydaje mi sie dlugo juz
                                                    nie pociagnie to forum.Jakos nikt nowy nie ma checi dopisac
                                                    sie ,chyba wiadomo z jakiego powodu.Jakis czas brakuje kogos.Juz nie
                                                    napisze kogo bo moze byc znow goraco.
                                                  • Gość: Guslarz Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.eranet.pl 27.01.08, 21:51
                                                    Tak, musisz dreczyc sie wiek wiekiem,
                                                    Sprawiedliwe zrzadzenie Boze!
                                                    Bo kto nie byl ni razu czlowiekiem,
                                                    temu czlowiek nic nie pomoze.

Gdy nic tobie nie pomoze,
                                                    Idzze sobie precz, nieboze.
                                                    ...
                                                    Zostawze nas w pokoju.
                                                    A kysz, a kysz!
                                                    ...
                                                    Precz stad na lasy, na rzeki,
                                                    I zgin, przepadnij na wieki!
                                                    Przebog! coz to za szkarada.
                                                    Nie milczy, jeno glupio gada!
                                                  • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 02.02.08, 14:58
                                                    Zginela za lasami,za rzekami.
                                                    Bo nie milczala tylko karmila klamstwami.
                                                    teraz siedzi cicho jak mysz pod miotla,
                                                    zeby wiecej prawdy i wstydu jej nie przynioslo.
                                                    Mozna klamac ,mozna tez oszukiwac
                                                    i wsparcia wsrod falszywych przyjaciol oczekiwac.
                                                    Lepiej bys szkarada ,ale serce miec dla innych.
                                                    Niz udawac niewiniatko, oskarzajac niewinnych.
                                                    Moral jeden z tego wychodzi,
                                                    nigdy nie udawac swietego, gdy za uszami diabel chodzi.
                                                  • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 04.02.08, 04:17
                                                    Tak wrocilismy z malego wypadu po knajpkach wesolo.
                                                    Juz czas zbierac sie do domu,tam nie ma tyle klamst i wazeliniarstwa
                                                    jak tutaj.No jest jedno szczegolne forum jeden klamie a inni z
                                                    wazelinka czekaja.Smutne ale prawdziwe wycieczka byla udana moja tak
                                                    ale kogos chyba nie bardzo,za duzo zwiedzala:):)Pewnie teraz bedzie
                                                    bardzo zmeczona.Chyba sobota jej sie nie udala bo smutnie cos
                                                    wygladala.:):).
                                                  • Gość: Zgaga Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.chello.pl 04.02.08, 13:31
                                                    Janko! Może w końcu zajmiesz się sobą i swoimi sprawami! Nie wypowiadaj się w czyimiś imieniu!Czyżbyś miała tak nudne życie! A może poprostu jesteś takim typem człowieka, który interesuje się wszystkim i wszystkimi tylko nie swoją włsną osobą.Daj w koncu spokój-to staje się nudne nawet bardzo!To kto coś robi to nie twoja zakichana sprawa! Popatrz sama na siebie!!!
                                                  • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 04.02.08, 16:41
                                                    Zajmuje sie wlasna osoba.Tylko jak czytam nikomu nic nie mozna
                                                    zrobic ale prawda mozna narobic zamieszania.Powodzenia
                                                    wazeliniarze.Cale szczescie juz w srode znikne i zapomne o tym
                                                    wszystkim.Tam nie ma wazeliniarstwa jest przyjazn.Chyba dla tego ,ze
                                                    jestesmy w jednym koszyku.
                                                  • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 04.02.08, 16:42
                                                    Zajmuje sie wlasna osoba.Tylko jak czytam nikomu nic nie mozna
                                                    zrobic ale prawda mozna narobic zamieszania.Powodzenia
                                                    wazeliniarze.Cale szczescie juz w srode znikne i zapomne o tym
                                                    wszystkim.Tam nie ma wazeliniarstwa jest przyjazn.Chyba dlatego,ze
                                                    jestesmy w jednym koszyku.
                                                  • Gość: janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.08, 00:50
                                                    Jestem oczarowana pobytem siedem tygodni to wystarczajaco.Miasto
                                                    pieknieje z dnia na dzien.Mam 1600-et zdjec pokaze znajomym moze
                                                    namowie ich na wizyte w Miescie.Szwederowo jest na 600-et zdjeciach
                                                    cos pieknego brakuje jeszcze ale to juz nie to co bylo.Mam tez dosc
                                                    zdjec z innej dzielnicy ale to juz inna sprawa.Wracam latem.Kocham
                                                    nasze Miasto.
                                                  • Gość: janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.08, 00:05
                                                    Chyba mam ,chyba znalazlam to o czym marzylam zaczynam wierzyc w
                                                    szczescie w zyciu.Odrzucony ale nie odrzuca.
                                                  • Gość: janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.08, 14:25
                                                    Janko. Teraz kiedy widzisz, że z tej miłości nic nie bedzie,
                                                    rozejrzyj sie dookola. Na jednym swiat sie nie konczy. Moze gdzies
                                                    tam czeka milosc na Ciebie, trzeba tylko dobrze patrzec i sluchac.
                                                    Tez znalazlam milosc, szczescie, chociaz juz mowilam, ze "nigdy
                                                    wiecej" juz nikogo nie bedzie, a jednak ...:). Wiec glowa do gory, o
                                                    nim zapomnij, bo jak wynika z tego co piszesz, jest wierny swoim
                                                    zasadom. Przed Toba jeszcze cale zycie. Pozdrawiam

Teraz gdy wiem kim jestes.Przytocze Twoje wlasne slowa i dodam
                                                    slowo.Nie mialamszans? Ty mi to dalas dzieki Tobie teraz bede miala
                                                    inaczej.Dziekuje.
                                                  • Gość: janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.08, 15:02
                                                    Droga Janko. Widze ze "on" jest dla Ciebie ideałem. Nie porównuj
                                                    innych z nim, bo wtedy dlugo mozesz szukac. Zawsze to nie bedzie
                                                    ten. On napewno jest zwyczajnym czlowiekiem i podobnie jak kazdy z
                                                    nas ma rowniez i wady. A wiek, wiek nie ma tu nic do rzeczy. Mozna
                                                    spotkac i pokochac kogos majac nawet 70 lat, bo duchem jestesmy
                                                    zawsze mlodzi.
                                                    Powodzenia zycze.

vega_2 to i to pierwsze jest do Ciebie.Widocznie jestes tak
                                                    mloda ,ze do 70 mozesz czekac ,ja nie ,juz jestem tak stara ,ze tego
                                                    nie puszcze tak jak Ty. Czekaj dalej moze jakis Ci sie trafi .Ja juz
                                                    nie musze.Powodtenia.
                                                  • Gość: janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.08, 15:10
                                                    Tak wiec zycze Ci w nadchodzace swieta prawdziwie Rodzinnej
                                                    atmosfery.Moze jednak w Wielkiej nocy powiedzie sie Tobie jak mi bo
                                                    jednak w Rodzinie jest najlepiej spedzac swieta.
                                                  • Gość: janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.08, 10:52
                                                    Tak i w ten sposob dostalas kogos na dno.Jest nieobecny mozna to
                                                    powiedziec od rana juz pijany to twoja zasluga i twoich
                                                    przyjaciol.Pozostawil wszystko ,nawet nowych Przyjaciol.Zdradzil
                                                    wszystkich przez Ciebie,mozesz sie cieszyc z tego .Zycze ci duzo
                                                    szczesia,ale nie takiego co on teraz ma.
                                                    janka.
                                                  • Gość: zgaga Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.chello.pl 23.04.08, 11:04
                                                    Najlepiej (najwygodniej) obwiniać wszystkich wkoło! Przecież to jest dorosły facet(chyba miękkim robiony)! Niech się w końcu weźmie za siebie a nie bez przerwy użala się nad sobą, nie on pierwszy i nie ostatni został wycyckany tak samo jak i to, że na Oli świat się nie kończy. Z tego wynika, że życie jeszcze za mało go doświedczyło. Potrzebuje mocniejszego kopa od życia. Dziwię się, że nie dostrzega jaką ma wspaniała obrończynię i nie skupia się na niej.
                                                  • Gość: janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.08, 11:50
                                                    Nie masz racji dla niego teraz swiat sie skonczyl.Masz dzieci?.A on
                                                    prawie stracil dwoje dzieci w wypadku.I od tego czasu jest taki nie
                                                    mozna na to patrzec.A na Oli swiat sie nie konczy ,tylko mozesz jemu
                                                    to wytlumaczyc?.Wydaje mi sie ,ze jednak nie znasz zycia.
                                                    Posmakowc moglbys tylko troszke co on i mialbys dosyc.Wiec ciesz sie
                                                    tym co masz.
                                                  • Gość: ziuta Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.hsi.ish.de 09.05.08, 22:04
                                                    oj Janka,Janka wez sie do roboty
                                                  • Gość: janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.08, 19:11
                                                    Tak wlasnie mam duzo pracy,do Czerwca juz niedaleko.Pomagam w tym
                                                    wszystkim ,sama ciesze sie z tego.Widocznie tak mialo byc slepy los
                                                    zdecydowal o przyszlosci.Nie ma czego zazdroscic.
                                                  • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 15.07.08, 16:42
                                                    Pozdrowienia dla Tej ktora juz wie jak to jest,gdy sie jest w
                                                    potrzebie.Nie czeka i nie patrzy tylko jest na miejscu.Zdrowiej
                                                    szybko.
                                                    Dla tej z krzakow.
                                                  • Gość: rita!!! Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 16:52
                                                    Ta z krzakow jeszcze troche a pokaze sie na swiatlo dzienne.
                                                    Pozdrawiam
                                                  • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 15.07.08, 17:01
                                                    Wiem o tym i to bedzie szok dla paru osob.Mam nadzieje ,ze jestes
                                                    juz spokojna.
                                                  • Gość: rita!!! Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 17:49
                                                    Tak jestem juz spokojna.Moge cieszyc sie zyciem i miloscia.
                                                    Pozdrawiam
                                                  • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 16.07.08, 16:08
                                                    Ciesze sie z tego,tylko jak inni zareaguja na to co bylo a jest
                                                    teraz.
                                                  • Gość: rita!!! Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 20:06
                                                    Nie wiem jak inni beda reagowac.Przeciez to moje zycie i chce je
                                                    przezyc ta swoj sposob a nie tak jak inni chca.
                                                  • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 16.07.08, 21:51
                                                    Wydaje mi sie ,ze wygralas to co inni chcieli zdobyc.Jesli jest tak
                                                    to bedziesz szczesliwa.
                                                  • Gość: rita!!! Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 21:58
                                                    Czas pokaze.Wiem jedno o milosc trzeba dbac kazdego dnia bo moze
                                                    odejsc tak samo szybko jak przyszla.Zrobie wszystko by zatrzymac to
                                                    szczescie.
                                                  • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 16.07.08, 22:03
                                                    To trzymaj jedne chcialy ale nie daly rady a Tobie chyba sie uda
                                                    trzymaj mocno.
                                                  • Gość: rita!!! Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 20:54
                                                    Masz racje janka ,bede trzymac.Ale wiesz chyba ,do prawdziwej
                                                    milosci i szczescia potrzeba dwoch stron,jedna w pojedynke nie da
                                                    rady jesli druga strona nie bedzie chciala.Wierze,ze ta moja druga
                                                    polowka kocha tak samo.
                                                  • Gość: jabłko Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 15:52
                                                    ...nie umiem zapomnieć...On zapomniał.Bardzo szybko.TAKIE TO ZYCIE
                                                  • Gość: Grzegorz Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.09, 15:22
                                                    sama stwierdzilas takie jest zycie...a moze wydaje sie Tobie,ze zapomnial.....
                                                  • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 01.08.09, 11:57
                                                    Tak juz jest jedni zapominaja szybko inni pamietaja latami.Postaraj sie tez
                                                    zapomniec a moze trafisz na ta prawdziwa i ta bedzie trwala dlugo.
                                                  • Gość: ol Re: Szukam miłosci mojego życia.... IP: *.chello.pl 21.08.09, 21:39
                                                    Czy ktoś mógłby pokochać jankę??Zaden niemiec jej/jego nie chce??
                                                  • janka561 Re: Szukam miłosci mojego życia.... 22.08.09, 17:45
                                                    Nie chce ci napisac ol ale bajka to nie zawsze bajka.Widze ,ze chcesz mieszac
                                                    cos co nie ma nic wspolnego z tutejszymi wypowiedziami.Jestes doskonale
                                                    zorientowana we wszystkim ,trodno nic ci nie pomoze trzeba bylo miec troszke
                                                    oleju w glowie.jak sie nie myle jest tylko pare imion ktore to wszystko wiedza a
                                                    recze ci ,ze nie kazdy chcialby miec z toba do czynienia.Jestem pewna.ze gdy
                                                    zaczne wymieniac je bedzie wiadomo kim jestes odpusc sobie i nie drecz innych.
                                                    Bylas jestes i pozotaniesz pusta.
                                                    Pozdrowienia z Bajki.
                                                    Gość portalu: ol napisał(a):

> Czy ktoś mógłby pokochać jankę??Zaden niemiec jej/jego nie chce??
    • Gość: ^^ Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 22:14
      ^^ grubo
    • Gość: O Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.chello.pl 20.03.10, 14:55
      Cześć,
      Napisz swoje ogłoszenie na www.czekamtu.pl,
      myślę że warto. Ja też mam podobną sytuację, poznałem kiedyś dziewczynę na
      wyjeździe w UK, wiem że wróciła do Polski ale nie mam z nią żadnego kontaktu, a
      nie mogę przestać o niej myśleć.
    • Gość: sąsiad Re: Szukam miłości mojego życia.... IP: *.tktelekom.pl 09.01.14, 14:52
      Droga zakochana...
      Michał mieszka tam, gdzie mieszkał, ma się dobrze. Tyle tylko, że jest w stałym związku i nie wiem czy chciałby cokolwiek zmieniać. Czy podawać Tobie jego dane? Nie wiem, muszę się go najpierw spytać czy mogę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka