mac_byd 04.03.07, 19:34 Warto zobaczyć sobie fotki na www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=435131&page=7 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lew1313 Re: Przebudowa stadionu Zawiszy rozpoczęta! 04.03.07, 20:25 Ale super! To bedzie prawdziwe cudo, widzialem wizualki. Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Re: Przebudowa stadionu Zawiszy rozpoczęta! 04.03.07, 20:42 Przedsadzasz! Do dnia wczorajscego nic jeszcze się na stadionie nie działo. Oddano do użytku boczne boisko ze sztuvxczną nawierzchnią, przyznaję, że porządnie wykonane i dobrze się prezentuje! Ale do Mistrzostw Świata Juniorów w la już tylko 1,5 roku. A pracy jest sporo. Władze IAAF na pewno będą kontrolowały postęp prac.Na projekcie wygląda ładnie, ale to tylko makieta. Mam nadzieję, że zobaczę w nadchodzącym tygodniu pierwsze wbite łopaty , spychacze i rozpoczęcie prac! Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Przebudowa stadionu Zawiszy rozpoczęta! 04.03.07, 20:45 Co ty bredzisz. Przecież prace rozbiórkowe już rozpoczęły się dwa tygodnie temu! Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Re: Przebudowa stadionu Zawiszy rozpoczęta! 04.03.07, 20:55 Pewnie rozbierają Twoją budkę? Jestem tam codziennie i nie wiem o czym mówisz,? Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Przebudowa stadionu Zawiszy rozpoczęta! 04.03.07, 21:11 Jejku byłem i zdjęcia zrobiłem i wstawiłem na SCC Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Przebudowa stadionu Zawiszy rozpoczęta! 04.03.07, 21:12 Kliknij sobie, a potem mów swoje brednie! www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=435131&page=7 Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: Przebudowa stadionu Zawiszy rozpoczęta! 06.03.07, 19:33 Całkiem ofiranie panie macieju... Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Przebudowa stadionu Zawiszy rozpoczęta! 04.03.07, 21:17 Zobaczymy jak wybuduja! Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: Przebudowa stadionu Zawiszy rozpoczęta! 04.03.07, 23:34 prawdziwe cudo. ha hah a haha ha. takie polskie camp nou :) hahahaha zaraz, ale czy obiekt w kielcach nie jest 100 razy bardziej finezyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Przebudowa stadionu Zawiszy rozpoczęta! 05.03.07, 00:11 Finezyjny, a bieżnia jaka ma długośc? Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: Przebudowa stadionu Zawiszy rozpoczęta! 05.03.07, 00:25 acha. bieznia czyni cudo :) ok. nie wiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman do mac-byda 05.03.07, 06:51 Przyznaję się do błędu ! Nie zaglądam od miesięcy na koronę stadionu Zawisza. Uczynię to dzisiaj, potwierdzając naocznie to, co widać na zdjęciach. Niewątpliwie rozbiórka wewnątrz korony może być uznana za rozpoczęcie prac przy przebudowie stadionu. Ponieważ jestem tam codziennie dla mnie dowodem rzeczywistych robót będzie widok rozebranego Gola, Amfiteatru i obecność spychaczy , dźwigów i krzątających się ludzi. za niedopatrzenie przepraszam. Cieszę się z tego niedopatrzenia, ale dotyczy ono nie tylko mnie. O rozbiórce na stadionie nie wie jeszcze wiele osób tam pracujących . Siłą rzeczy patrzy się na to, co widać na zewnątrz. obiecuję śledzić postęp prac. Jestem żywnie zainteresowany , by stadion, na którym wiele lat trenowałem, startowałem i spędzam część swojego życia był piękny i dumą dla Bydgoszczan Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Przebudowa stadionu Zawiszy rozpoczęta! 05.03.07, 08:32 Bieznia czyni stadion bardziej finezyjnym, zróznicowanym, wielofunkcyjnym. Kawał pastwiska (boisko)jest tylko pastwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bartas1 Re: Przebudowa stadionu Zawiszy rozpoczęta! 05.03.07, 08:54 przestań z tymi Kielcami.Tamten stadion kosztował mniej , niz remont Zawiszy. Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Re: 05.03.07, 11:26 Jak by nie było na tym " pastwisku " WKS Zawisza rozgrywał I ligowe mecze. Dopóty, dopóki /nie/przekupny sędzia Listkiewicz nie spuścił piłkarzy I ligowego Zawiszy do II ligi. przypominam nazwiska: Boniek,Brończyk,Harmata,Zgoda, bracia Kamińscy,Rychlewicz,itd.To były piękne czasy Wunderteamu w la, gimnastyków, strzelców, bokserów ęuropejskiej i światowej klasy. A dzisiaj ? Nadzieja, że piłką nożną zajmie się syn twórcy potęgi Zawiszy Pana Edmunda Mileckiego, Jacek Milecki. Życzę sukcesów ! Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Potwierdzam1 05.03.07, 15:23 Wizja lokalna przekonała mnie o rozpoczęciu rozbiórki, a więc przebudowy stadionu im. Zdzisława Krzyszkowiaka czyli Zawiszy. Ale prace idą niemrawo. Nadzieja, że jak się ociepli ruszą! Będę jednym z " obserwatorów " postępu tych prac! Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: Potwierdzam1 05.03.07, 18:36 rokoman napisał: > A dzisiaj ? Dzisiaj to zdecydowanie najwięcej medali spośród krajowych klubów w ostatnich MP Juniorów w Spale- pobicie na głowe wszystkich AZS-ów warszawskich, gdańskich czy poznańskich. Mam nadzieje, że na naszych mistrzostwach w 2008 będziemy mieli z nich i jeszcze młodszych zawodników pociechę, a potem na IO w Londynie :) Mam przed sobą wizualkę nowego Zawiszy (nie mogę pokazywać). Poza niebieską bieżnią i krzesłkami nie widzę niczego, czego nie mogłaby wymyśleć komuna. Ale oczywiście w porównaniu do obecnego pokruszonego betonu, beznadziejnej widoczności i ohydnie brudnych siedzisk- jest świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Re: Potwierdzam! 06.03.07, 07:31 Mamy zdolną młodzież i młodych , jeszcze niedawno czynych zawodników jako trenerów. Też marzy mi się powtórka z Wunderteamu. Pan Witek Dybalski, jako szef Stowarzyszenia Lekkoatletycznego Zawisza czuwa nad wszystkim. samą swoją posturą dodaje sił do pracy i wzbudza respekt. A jaki Pan, taki kram! Odpowiedz Link Zgłoś