donia40 05.03.07, 17:23 czy ktoś wie coś na temat wypadku BMW koło sądu na Wałach Jagielońskich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erhabe Re: wypadek 06.03.07, 14:31 Podobno to bmw czesto w fordonie jezdzilo, zdjecia były w poniedzialkowej gazecie wyborczej, niestety nie widzialem a tez interesuje mnie ta sprawa! Tyle co ja znalazłem w sieci: "Dwie kobiety zginęły, jeden mężczyzna został ranny w wyniku nocnego wypadku, do którego doszło na ul Wały Jagiellońskie w Bydgoszczy. W pobliżu sądu rozpędzone auto marki BMW wjechało na pas rozdzielający jezdnie i uderzyło w drzewo. Na miejscu zginęła kierująca wozem 30-letnia kobieta, druga 25-letnia zmarła w drodze do szpitala. Okoliczności tragedii wyjaśnia policja." A Ty jakie masz wieści ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
rok1978 Re: wypadek 06.03.07, 15:04 akurat bylem wczoraj w Bydg i widzialem ze na pasie zieleni na przeciw Sądu lezalo pelno kwiatow i zniczy... Odpowiedz Link Zgłoś
1gosienka Re: wypadek 06.03.07, 16:25 no cóż-wiem,że wracali z imprezki,podobno jeszcze jechał z nimi facet-jest w szpitalu.Tak troche to znam ojca tej 30letniej kobiety ale nie rozmawiaLam jeszcze z Nim.... Odpowiedz Link Zgłoś
yarass Re: wypadek 10.03.07, 17:03 liczba ofiar smiertelnych tego wypadku juz wynosi 3... Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Idiotow nie jest mi zal!!! 10.03.07, 17:06 Idiotow nie jest mi zal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gliceryna Re: Idiotow nie jest mi zal!!! 11.03.07, 12:24 A jakiś związek tego oświadczenia z tym wypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
dejzi13 Re: Idiotow nie jest mi zal!!! 11.03.07, 14:03 gracz nr 1 moim zdaniem jestes nienormalny!! żal mi ciebie!!! jestes naprawde pusty i bez serca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 do: dejzi13 11.03.07, 16:45 Ja jestem nienormaly?! To oni sa idiotami bo jak mozna jechac taka predkoascia w centrum miasta, przeciez to glupota, dobrze tylko ze zabili jedynie siebie a nie Bogu ducha jakiegos niewinnego porzechodnia!!!! Ludzi niemyslacych nie jest mi zal! Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Re: 11.03.07, 18:01 Wyrażam tą samą opinię! Żal mi zawsze jedynie niewinnych ofiar takiej bezdennej głupoty. Szkoda ,że płacą za nią najwyższą cenę. Cenę własnego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
gliceryna Re: 11.03.07, 20:29 Wynika z tego, że sądzisz, iż kierowali we trójkę. Niezły jesteś w logice. Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: 11.03.07, 20:38 z twojej logiki wynika natomiast ze byli bezwolnymi worami miesa. powiazanymi jak prosiaki z zakneblowanymi ustami. byc moze. Odpowiedz Link Zgłoś
gliceryna Re: 11.03.07, 21:50 To prosiaki, mówisz, są powiązane? W pozostałych kwestiach wnosisz podobnie wiele do dyskusji. Taka obserwacja na twój temat: można, oczywiście, być prostackim chamem, ale wtedy lepiej nie pchać się ludziom przed oczy. Klientela baru "Zagłoba" powinna ci wystarczyć, daruj sobie te ekspiacje na forum. A na przyszłość (tę pod budką z tanim piwem) zapamiętaj: ludziom tragicznie zmarłym nasza cywilizacja każe okazywać współczucie i szacunek. Słowo "cy-wi-li- za-cja" wyjaśnię ci w następnym odcinku. Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: 11.03.07, 22:01 droga, oburzona p.pko. inaczej bys skowyczala gdyby ta wesola gromadka rozjechala ci dziecko. zanosilabys z krzyzem ku niebu najgorsze z mozliwych zlorzeczenia. to co ci sie wydawalo na poziomie budki z piwem byloby oxfordzkim filozofowaniem przy tym co sama bys wyprawiala. Odpowiedz Link Zgłoś
vikingb Wypadek ... 11.03.07, 22:43 Witam, na wstępie muszę powiedzieć, że prawda leży zawsze po środku i każdy ma po części rację. Niewątpliwie jest to TRAGICZNE wydarzenie, jednak nie wiem co było przyczyną wypadku ale zdrowy rozsądek mi mówi, że na pewno nie przepisowa jazda!!! Zakładając, że prowadząca osoba jechała przepisowo 60 km/h (po 23.00 dozwolona prędkość w terenie zabudowanym wynosi 60 km/h) skutki wypadku na pewno nie były by tak tragiczne!!! To co się stało jest następstwem czynów tej trójki tamtego wieczoru, powtarzam, nie wiem co było przyczyną wypadku ale na pewno NIE ZDROWY ROZSĄDEK. Tak już jest na tym świecie, że większość tego co nas w życiu spotyka ZAWDZIĘCZAMY TYLKO SOBIE SAMYM ... Niestety ta trójka też :-( Życzę Wam i sobie aby jednak życie nie było tak surowe... Odpowiedz Link Zgłoś
ruda962 Re: wypadek 11.03.07, 23:11 Jedna z dziewczyn byla znajoma mojej siostry . Osierocila mala coreczke :( Jej maz na innym forum napisal "ktos zepchnal moja zone jak sie z nim scigala". Ile ci ludzie maja lat ?? maja dzieci a zachowuja sie jak debile . O 1 w nocy w weekendzik z dwiema kolezankami -pewnie pojechala po mleko dla dziecka;). Za glupote zaplaci osierocone dziecko . Ciekawe co tatus jej powie jak dorosnie " mamusi nie ma bo sie scigala z innym autkiem ,taka odpowiedzialna byla" Odpowiedz Link Zgłoś
ruda962 Re: wypadek 11.03.07, 23:30 www.bydgoszcz.gra.pl/reportaze/?w=189&s=2#wypowiedzi fajnego meza miala . Jeszcze nie wystygla a on siedzi przy kompie i sobie pisze na forum. Tylko nie mowcie ,ze tam szuka pomocy i swiadkow wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka06 Re: wypadek 12.03.07, 06:48 A ja gratuluję wszystkim ,którzy tutaj się tak "ładnie" wypowiadają,przede wszystkim odpowiedzialności...Pomyśl o tych słowach,które Ty napisałeś(aś) w momencie ,w którym przekroczysz to dozwolone 60..."Jaką miarką wy mierzycie, taką i wam odmierzą". A co do siedzenia przy kompie,nie Wam to oceniać.Każdy przeżywa ból na swój własny sposób.Nie trzeba chodzić ubranym na czarno i afiszować się z tym co się czuje.Prawdziwy smutek nosi się w sercu ... Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: wypadek 12.03.07, 09:39 "Nie trzeba chodzić ubranym na czarno i afiszować się z tym co się > czuje.Prawdziwy smutek nosi się w sercu ... " -albo radosc. czlowiek to dosc zlozone bydle. potrafi zaskoczyc. -dozwolone to mamy 50. -od przekroczenia 50 do wyscigow na drodze publicznej zas droga tak dluga jak ze starego rynku do ksiezyca. Odpowiedz Link Zgłoś
gliceryna Re: wypadek 12.03.07, 10:37 Jak się raz palnie coś głupiego, to wstyd potem wycofać się, nie? I wtedy brnie się w jeszcze głupsze "argumenty", w jeszcze ciemniejsze "wyjaśnienia", byle tylko zagadać czyjś mądry sąd. A ludzie z klasą potrafią wycofać się, przemyśleć coś na nowo, przyjąć czyjąś argumentację. Tu się wygłupiłeś. Ale pomyśl o tym, co napisałam - tak na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: wypadek 12.03.07, 13:11 gliceryna napisała: > Jak się raz palnie coś głupiego, to wstyd potem wycofać się, nie? mam nieco inny poglad na kwestie. czepilas sie,bo nie spododobal ci sie ton wypowiedzi, kwestia zbrodni i kary zeszla dla ciebie na plan drugi.nastapilo glupie czepianie sie slowek,by zaistniec ,blysnac, pokiwac groznie paluszkiem, skarcic. po prostu dowartosciowac sie. slicznie przebija pryncypialny ton. mam nadzieje ze sprowadzilem na ziemie uswiadomiwszy elokwentnej paniusi jak bardzo zmienilaby ton gdyby glupia zabawa dotknela ja osobiscie. i rzeczywiscie juz sie dluzej nie wyglupiaj, przemysl kwestie i przyjmij czyjas argumentacje. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka06 Re: wypadek 12.03.07, 15:18 Prawo o ruchu drogowym Prędkość dopuszczalna pojazdu lub zespołu pojazdów na obszarze zabudowanym w godzinach 5.00-23.00 wynosi 50 km/h, a w godzinach 23.00-5.00 wynosi 60 km/h. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: wypadek 12.03.07, 17:03 nastka06 napisała: > Prawo o ruchu drogowym > > Prędkość dopuszczalna pojazdu lub zespołu pojazdów na obszarze zabudowanym w > godzinach 5.00-23.00 wynosi 50 km/h, a w godzinach 23.00-5.00 wynosi 60 km/h. > :)) > no tak Odpowiedz Link Zgłoś
vikingb Re: wypadek 12.03.07, 15:32 Do nastka06: dlatego staram się nie przekraczać dozwolonych prędkości i jeździć bezpiecznie i zdrowo rozsądkowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcioo30 Re: wypadek 12.03.07, 12:18 Jak nie potrafiła się ścigać, to po cholere się za to brała - pewnie za dużo filmów typu "szybcy i wściekli". Oczywiście współczuje rodzinie - ale każdemu kto odszedł z tego świata należy się szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda962 Re: wypadek 12.03.07, 17:02 Do nastki i do reszty .........jak sie ma dziecko to automatycznie "trybienie" sie przestawia na inne zycie . Scigac sie ? a ile ona miala lat ? 16 ? Ah ,tak ,tak oceniam innych . Tak to juz jest ,ze ludzie oceniaja i sa oceniani . Te swoje madrosci powiedzcie rodzicom tej drugiej dziewczyny czy nawet i trzeciej ,ktore tam poginely. Cale szczescie ze nikt postronny nie mial "przyjemnosci" gdzies tam przechodzic. Oh jacy Wy dobrzy ,zaraz mi sie przypomina wypadek Otylii. To nic ,ze sobie przygazowala ,uuups i braciszek nie zyje. Niektorzy powinni jezdzic na osiolkach. A co do zaloby i smutku ...zgadzam sie ze kazdy przezywa inaczej . Nie trzeba nosisc sie na czarno ,nie trzeba plakac nawet . Ale jest taki wewnetrzyny bol ,ktory powoduje ze nie chce ci sie wstac z lozka ,nie chce ci sie oddychac - wstajesz dla dziecka . Ale nie zawadzi posiedziec przy komputerku ,forum sobie jakies poczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
dejzi13 Re: wypadek 14.03.07, 19:50 dlaczego jestescie tacy hamscy co? dlaczego w was tyle zlosci i nienawisci do tych osob.... dziewczyna ktora prowadzila byla moja dalsza rodzina... jestescie okrotki tyle wam powiem... to nie byla jej wina.... jak nie znacie prawdy to nie zakladajcie jakiegos glupiego forum to juz niczego nie zmieni.. tylko jej rodzine ktora jest pograzona w cierpieniu ranicie jeszcze bardziej!!! jak mozecie!!! zamiast pomoc to wy sprawiacie bol... czy to jest ludzkie moim zadniem nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gliceryna Re: wypadek 14.03.07, 21:42 Współczuję ci serdecznie dejzi, i rodzinom wszystkich tych ofiar. Trzymajcie się. A nawet gdyby to była jaj wina, to czy nikt z nas nie popełnia co dzień różnych "win"? Tylko, że szczęśliwie nie kończących się tragedią? Jak łatwo jest opluwać ludzi z powodu ich - czasami prawdziwych, a czasami tylko wydumanych błędów. Umierać jest ciężej niż wymachiwać sztandarami solidarności albo zapisami kodeksów. Żyć w poczuciu straty bliskiej osoby na pewno też niełatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: wypadek 14.03.07, 22:27 gliceryna napisała: > Współczuję ci serdecznie dejzi, i rodzinom wszystkich tych ofiar. Trzymajcie > się. A nawet gdyby to była jaj wina, to czy nikt z nas nie popełnia co dzień > różnych "win"? Tylko, że szczęśliwie nie kończących się tragedią? Jak łatwo > jest opluwać ludzi z powodu ich - czasami prawdziwych, a czasami tylko > wydumanych błędów. Umierać jest ciężej niż wymachiwać sztandarami solidarności > albo zapisami kodeksów. Żyć w poczuciu straty bliskiej osoby na pewno też > niełatwo. blizsza i dalsza rodzina hitlera laczy sie w bolu. solidarni w cierpieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
xiondz1 Re: wypadek 15.03.07, 06:35 Gdzie takie ścierwa się rodzą? Z jakich psychopatów? Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: wypadek 15.03.07, 12:56 xiondz1 napisała: > Gdzie takie ścierwa się rodzą? > Z jakich psychopatów? w austrii? Odpowiedz Link Zgłoś
xiondz1 Re: wypadek 16.03.07, 15:53 Spójrz w swój dowód osobisty - tam jest napisane. W kwestii pierwszej - dokładnie, w kwestii drugiej - tylko o antenacie męskim. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda962 Re: wypadek 15.03.07, 03:01 dejzi -naucz sie pisac zanim sie zaczniesz wypowiadac na forum publicznym . Ja tez wspolczuje rodzinom bo to one teraz zostaly z bolem . Oczywiscie ,ze kazdy robi jakies glupoty w zyciu ale nie zaszkodzi miec troche wyobrazni . A co do tego ze ranimy swymi komentarzami .......... nie sadze zeby bliscy w takich momentach czytali forum. Mamy sie nie wypowiadac jesli nie znamy prawdy .....a Wy znacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: wypadek 15.03.07, 12:58 jestes normalnym mlodym czlowiekiem. ale oto stajesz sie wlascicielem przechodzonego BMW i palma odbija. Odpowiedz Link Zgłoś
dejzi13 Re: wypadek 15.03.07, 14:41 ruda dlaczego jestes tak glupia?? to ty nie umiesz pisac jestes bardzo pusta osoba... Odpowiedz Link Zgłoś
ruda962 Re: wypadek 15.03.07, 16:41 dejzi -przeczytaj swoje wypowiedzi ,chociaz nie spodziewam sie ze znajdziesz bledy ;) Ja nie jestem okrutna ,mam swoje zdanie i koniec. Wspolczuje jesli to byla Twoja rodzina i mam ndzieje ze w swojej madrosci znajdziesz slowa pociechy dla jej najblizszych. Odpowiedz Link Zgłoś
dejzi13 Re: wypadek 15.03.07, 17:21 ruda mozesz miec swoje zdanie.... tylko to juz niczego nie zmieni ze te osoby zginely... nie przywroci im zycia wiec tylko mozemy ostrzegac innych...czy nie wiesz że o zmarlych osobach nie mowi sie zle??? nikt ci tego nie powiedzial?? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda962 Re: wypadek 15.03.07, 18:04 Oczywiscie ,ze nikomu nie przywrocimy zycia ....ale moze wiele ludzi sie dwa razy zastanowi nastepnym razem zanim zrobi cos glupiego. Chyba na takich bledach powinnismy sie uczyc .Nikt nie chce zaplacic takiej ceny . Alez ja nie mowie zle o zmarlych . Mysle ze gdyby mogly sie wypowiedziec -teraz juz z tamtego swiata same powiedzialby o sobie ze byly glupie i ze przez wlasna lekkomyslnosc stracily zycie. Skonczmy ten temat ,chyba juz zostalo wszystko powiedziane. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: wypadek 15.03.07, 20:28 dejzi13 napisała: > ruda mozesz miec swoje zdanie.... tylko to juz niczego nie zmieni ze te osoby > zginely... nie przywroci im zycia wiec tylko mozemy ostrzegac innych...czy nie > wiesz że o zmarlych osobach nie mowi sie zle??? nikt ci tego nie powiedzial?? dziwne. hitler i stalin nie zyja a wrecz ucza ze zli byli. pijani kierowcy, piraci drogowi to potencjalni mordercy. o nich tez sie zle mowi, a jesli pojawia sie radosc to ze tym razem nikogo oprocz siebie nie zabili. sie zastanawiam czy kaczuszki w swej radykalnosci i tendencji do panstwa myslacego za spoleczenstwo nie powinni wprowadzic przepisu ze BMW moze prowadzic klient po 30 roku zycia. malolaty do jakiegos tam wieku maja prawo zas kierowac autami o maksymalnej mocy 70 KM. zeby glupie mysli nie przychodzily do lba. zeby rodzice co bardziej nabuzowanych mogli dluzej sie nacieszyc swoim potomstwem zamiast wyrywac wlosy po cmentarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda962 Re: wypadek 15.03.07, 21:24 lexmarek - no i wlasnie o to chodzi ,ze jest smutek i bol ale ludzie nie widza ze to byli potencjalni mordercy . Kazdy kto wsiada za kierownice pijany /nie mowie ze w tym wypadku akurat tak bylo/ albo ma manie popisywania sie jest zagrozeniem na drodze. Pamietam przypadek jak facet wjechal w przystanek autobusowy . Kierowca tez mial rodzine i nie mowili o nim zle ale rodziny ofiar z przystanku nie mialy takiego prawa ? Ja od zawsze jezdze autami ,ktorymi mozna sie pobawic i jakos zyje bo umiem ocenic sytuacje . Nigdy nie twierdze ze jestem super kierowca. Moze to dlatego ze tu gdzie mieszkam samochod jest tylko srodkiem transportu . Odpowiedz Link Zgłoś
guardian3 Re: wypadek 16.03.07, 09:12 Tam gdzie mieszkasz, kobieto, zapewne wszyscy macie auta, ktorymi mozecie sie bawic, ale sie nie bawicie, bo to dla was tylko srodki transportu. Zapewne wszyscy maja taki sam model i kolor i nie naprawiaja drobnych uszkodzen blacharskich, bo po co - dla transportu nie ma to zadnego znaczenia. Zapewne tez norma jest, tam gdzie mieszkasz, wpychanie sie z buciorami w czyjes rodzinne dramaty i uswiadamianie czlonkow tych rodzin, jakimi to kanaliami i potencjalnymi mordercami sa ich zmarli bliscy, ktorzy widocznie "nie umieli ocenic sytuacji". Jakos nie zazdroszcze ci ani miejsca, ani mentalnosci "tam gdzie mieszkasz". Co wiecej, sadze, ze to ty, a nie dejzi, jestes gosciem na tym polskim forum, dobre wychowanie wymagaloby wiec podporzadkowania sie naszym normom i zachowania sie z taktem. I nie ma co powolywac sie na chamstwo i brak mozgow u innych tu obecnych. Przypadek medyczny pn. lexmarek, z 3 cm zwoju mozgowego i to jeszcze porazonymi paralizem, nie moze byc punktem odniesienia nawet do planow usytuowania szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: wypadek 16.03.07, 09:27 gdyby ci sie udalo wystawic nosek poza granice, chocby tylko po to by pojezdzic na szmacie u niemca lub anglika, zauwazylbys co to jest kultura i odpowiedzialnosc na drodze. jakie bryki tam jezdza i jezdza po miescie nie szybciej niz 50 km/h. nie wypierdziane pelnoletnie stjuningowane beemwoszki. opusc swoj trzepak, rozejrzyj sie troszke po swiecie. zobaczysz ze wyscigi na publicznej drodze nie maja racji bytu. jak tylko ci sie zachce to 10 swiadkow dzwoni na policje by cie zadenuncjowac. zebys kogos nie zabil baranie! tymczasem w polsce sciganci to bohaterowie.rodzina pewnie jest zdania ze corcia zginela jak bohaterka, w czasie walki kto pierwszy na swiatlach,moze nawet medal sie nalezy. ale to sa wlasnie braki w cywilizacji, o kulturze, odpowiedzialnosci nie wspomne. wiec nie mow mi tu lepiej nic o kulturze gamoniu. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis27 Re: wypadek 16.03.07, 12:02 Witam... szukałam w Necie informacji na temat tego wypadku i tak znalazlam Wasze forum. Nie doczytałam go do końca, bo niedobrze mi się robi na Wasze teksty. Stała się tragedia - czy z głupoty pasazerów czy osób trzecich czy ze zwykłego pecha - to się okaże ze przeprowadzonego śledztwa. Na początku też miałam mysli typu: "nieodpowiedzialna smarkata", "matka szlajająca się o 1" itp, które wstyd mi przytaczać. Po pierwsze nie znamy wszystkich faktów, po drugie: czy my mamy prawo do oceny? (czy ani razu nie zdarzyło Wam sie "zaszaleć", stracić kontrolę, niezwrócić uwagi na szczegół który mógł zaważyć na Waszym życiu?). Ja uwielbiałam ścigacze, teraz jeżdżę sportowym autem, ale mam za sobą poważny wypadek - udało mi sie przeżyć i może teraz, choć jeżdżę szybko (ale nie aż tak)zmieniłam bardzo podejście do drogi, auta, jazdy i ... innych kierowców. Jak by tego było Wam mało - to wiem co to śmierć - śmierć nieoczekiwana, która zadaje ból bliskim... Straciłam brata w wypadku samochodowym - zostawił zonę i dwie córki... Wiem co to znaczy... Wiem jak bola oskarżenia innych. Proszę, nie piszcie i nie oceniajcie źle ofiar wypadków (nawet jak są winne). Na pewno należy wyciagnąć wnioski i spojrzeć na tą tragedie jak na przestrogę... Bliskim ofiarom tej tragedii - składma wyrazy współczucia... życzę siły - zwłaszcza Rodzicom... największą tragedią dla człowieka jest pochować własne dziecko. Mężom - siły w ychowaniu dzieci. Ale bedę szczera z Państwem - Wasze życie nie bedzie już takie jak wcześniej.. Czas leczy rany..., ale ból pozostanie do końca życia. Nauczycie sie z nim żyć... w końcu go "pokochacie", bo będzie największym uczuciem łączącym Was ze zmarłą osobą... Mnie i mojej rodzinie pomogła przetrwać wiara i Bóg. Proszę uszanujcie te dni smutku, bólu i tragedii dla rodzin ofiar tego wypadku. Nie piszcie bzdur, a przede wszystkim zastanówcie sie co wypisujecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: wypadek 16.03.07, 12:08 Tylko Pani Agnieszka w zeszłym roku juz miała poważny wypadek. Dostała ostrzeżenie od Boga, ale nie zrozumiała tego! Odpowiedz Link Zgłoś
ruda962 Re: wypadek 16.03.07, 16:57 guardian3 - uwierz ,tu tez sie ludzie scigaja i tam gdzie mieszkalam wczesciej /Niemcy/ tez .Tylko jest jedna roznica ,nikt nie robil tego w miescie . Scigali sie na autostradach , gdzie ludzie wiedza jak sie zachowac a nie w srodku miasta gdzie sa piesi na przyklad. Robisz to w miescie i juz masz policje na tylku. Ale to w Polsce jest odbieranie jako ograniczanie wolnosci i przerywanie fajnej zabawy. Ciekawa sytuacja jest ,ze w takim Londynie na przyklad to nie podskakujecie ,tylko we wlasnym kraju robicie popisy prowadzace do takich tragedii. Masz racje ,nudne ,wszyscy tymi samymi autami ,tego samego koloru . Zobacz za okno jak u Ciebie jest "ciekawie" ,czarne auto , w 90% BMW /ktore stracilo w oczach wielu przez takich posiadaczy/ ,dresik ,kilo lancucha na karku . To jest ciekawe i wcale nie jest nudne. Zegnam panstwa bo zboczylismy z tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
gliceryna Re: wypadek 16.03.07, 17:31 Żegnamy bez żalu. I jakoś nie zapraszamy na przyszłość zbyt nachalnie. Odpowiedz Link Zgłoś