gruchap6 12.03.07, 15:12 A ja mam BLUECONNECT z ERY za ~50zł i śmiga mi z prędkością ~1,2Mb/s i jestem zadowolony. Jedyny mankament to limit 500mb miesięcznie, ale na moje potrzeby w zupełności wystarcza (gg i przeglądanie stron www). Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foczafoka Załóż sobie internet 14.03.07, 10:23 Ja miałam przed 2 lata awacom, ale mnie i sasiadow denerwowały częste przerwy w dostawie lacza. Wiec nie polecam, zreszta widac po cenniku ze sa dosc drodzy. Teraz mam chello, jestem zadowolona bardzo za 512kb (upload 128)płace 39zł, ale przerwy zdażają sie może 1 w miesiącu i jeszcze dostaje list z zawiadomieniem i przeprosinami. Atrakcyjne oferty maja takze firmy które korzystaja z podlaczonego gniazdka tpsa, nie trzeba płacić abonamentru tpsa ale trzeba miec gniazdko np multimedia i inne, ostatnio duzo takich firm. pS. w awacomie placilam 69zł!! za 256kb/s kolejnym minusem tej firmy byla umowa dwu letnia, kiedy ceny spadaja co poł roku na łeb to musiała jeszcze korzystać 1,5 przymusowow z tego łacza Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Załóż sobie internet 14.03.07, 15:41 foczafoka napisała: [...] > Teraz mam chello, jestem zadowolona bardzo za 512kb (upload 128) Nie 128 a 64. Odpowiedz Link Zgłoś
she_1 Re: Załóż sobie internet 14.03.07, 16:41 dziwne bo ja mam nadal w awacomie i nie mam żadnych problemów. jestem tutaj już 1,5 roku. początkowo miałam pakiet 512kb za 57 zł, teraz jest 1Mb za 39zł. Co prawda przerwy zdarzały się ale tylko na początku, teraz nie ma z tym żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś