Gość: miedzynianin IP: *.hipernet.ras.pl 07.05.03, 21:46 Witam, Życzę fszystkim jutro i w piątek powodzenia na teście. Ja sam będę pisał ;) Zna ktoś moze zadania, heh ?! Powodzenia dla fszystkich z Katolika i Miedzynia :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miedzynianin Re: TESTY GIMNAZJALNE IP: *.hipernet.ras.pl 08.05.03, 16:02 I jak wam poszło ?! Nie widzę żadnego komentarza !!! Co jest ?! Czyżby nikt z forumowiczach nie pisał testu gimnazjalnego ?! heh. Krótko przed godz. 13 portal Gazeta.pl zapodał nam kartę z pytaniami !!! Odpowiedzi będą ok. 18. Pliki mają rozszerzenie .pdf , więć żeby je uruchomić potrzeba programu Acrobat Reader !!! Link do Acrobat Reader: www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html Link do testów (na razie bez odpowiedzi): www1.gazeta.pl/im/1465/m1465326.pdf Życzę powodzenia przy sprawdzaniu odpowiedzi ;) Mnie chyba poszło OK. Poza tym, że napisałem charakterystykę Ślimaka z "Placówki", wcale nie czytając tej książki ;) Słyszałem o niej tylko z opowiadań i Ślimak wydawał mi się najodpowiedniejszym bohaterem do wystawienia w teatrze lub filmie. Qmpel z klasy źle zrozumiał pytanie i napisał charakterystykę Henryka Sienkiewicza :D Po za tym OK. Powodzenia jutro !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: TESTY GIMNAZJALNE IP: *.awacom.pl 08.05.03, 16:59 Wiedziałem że forumowicze w Bydzi to raczej już po maturze więc nic nie pisałem, na forum edukacja fajna pogawędka, zapraszam cię... Było spox! Dobrze ze rozprawki nie było, źródłowe dosyć łatwe, tylko w podaniu o dacie zapomniałem... Pisałem o Billbo a ty?? Ogólnie myślałem ze gorzej będzie... tylko ten wiersz do analizy lekko innszawy ale też możliwy... cze pozdr życze jutro powodzenia i nie dzikuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaski Re: TESTY GIMNAZJALNE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 21:26 hej buraku jak pozdrawiasz katolik to spoko. Moze bys sie podpisał baranie ale stawiam ze to ty Rog albo polanski(raczej nie) p-l-a-s-k-i Odpowiedz Link Zgłoś