krysmat 21.03.07, 19:30 A dlaczego nasi radni nie przeglosowali takiej uchwaly?Otym powinno sie trabic na okraglo.A nasze wladze milcza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karola9949 Re: Mamy 6,5 tys. podpisów za trasą S5 21.03.07, 22:52 bo mają to gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
artctrl Re: Mamy 6,5 tys. podpisów za trasą S5 22.03.07, 07:49 My jako spolecznosc bydoska tez mamy to gdzies. Żnin 25 ciokrotnie mniejsze miasto zebralo prawie połowę tyle podpisow co Bydgoszcz. To o czyms swiadczy.... A przeciez Znin to defacto miasto wielkopolskie i bardzo mu blisko jest do Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
1a40 Re: Mamy 6,5 tys. podpisów za trasą S5 22.03.07, 08:15 Dajmy sobie spokoj z autostrada,takich rzeczy nie zalatwia sie na kolanie.Slyszalem rowniez o probie przylaczenia sie do walki o DROGE,Pana Dabrowicza,a wiec na wstepie sprawa przegrana.Do dzisiaj Prezydent nie jest w stanie rozwiazac polaczenia Fordon-centrum,dodatkowo zakpil sobie z mieszkancow bydgoskiej dzielnicy Fordon i spowodowal ucieczke autobusu 94 w Kamienna.Zamiast spelniac swoje statutowe obowiazki tzn.sluzyc mieszkancom, utrudnia poruszanie sie mieszkancom po stolicy wojewodztwa.Nie wykazal rowniez zadnej raekcji na szkalujace artykuly w GW,opiewajace w same sukcesy niemieckosc Bydgoszczy.Nie dajmy sie zwiesc,ani GW,ani Panu Prezydentowi,To wszystko tylko pozory dzialania na rzecz naszej spolecznosci.O referendum w sprawie autobusu do Fordonu,tez nikt nie pomyslal.A szkoda.Mieszkancy Bydgoszczy oddali malo glosow "na autostrade",to znaczy tylko o ich madrosci,teraz to juz na dzialania jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
ryyys Mamy 6,5 tys. podpisów - Małoooo!! 22.03.07, 07:57 Róbcie, co możecie, bo to za mało. A na prezydenta B. i radnych liczyć nie można. To ospałe przygłupy. Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: Mamy 6,5 tys. podpisów za trasą S5 22.03.07, 09:32 ilosc zebranych podpisów jest katastrofalna.. my specjalnie z dziewczyną podjechalismy na starowkę zlozyc dwa (u hostessy z pomorskiej) twierdzę jednak ze to zart a nie spisywanie podpisow pod apelem! otoz bez chociazby pesela to są puste gesty! moge sie podpisac po 10 razy u roznych hostess i co? nie wiem, nie wiem sam czy to po prostu zbeiranie podpisow po bydgosku czy asekuracja zeby wyszlo kilka tysiecy a nie kilkaset podpisow.. Odpowiedz Link Zgłoś
pit1233 Re: Mamy 6,5 tys. podpisów za trasą S5 22.03.07, 09:52 Trzeba pamiętać, że w Bydzi podpisy zbierają 3 gazety. Każda z nich zbierze swoje żniwo i dopiero zsumowane razem dadzą może przyzwoity wynik. Natomiast w akcję powinien włączyć się Urząd Miasta. Pracownicy spółek miejskich powinny być zobowiązane do złożenia podpisów. Warto również - podobnie jak ADM, aby spółdzielnie mieszkaniowe starały się o uczestnictwo w akcji swoich członków. Odpowiedz Link Zgłoś
kazan41 Re: Mamy 6,5 tys. podpisów za trasą S5 22.03.07, 10:34 Wydrukujcie w końcu tę listę w internecie i będzie można zebrać podpisy od sąsiadów i znajomych akurat jutro jest zebranie wspólnoty więc jest okazja a radnym i prezydentowi trzeba będzie podziękować przy najbliższych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
kuroslip Re: Mamy 6,5 tys. podpisów za trasą S5 22.03.07, 13:24 Mam pytanie. Ile te wasze 6.5 tys głosow stanowią procent w skali województwa? Juz sie usmiechnęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
jamnik.szorstkowlosy Re: Mamy 6,5 tys. podpisów za trasą S5 22.03.07, 21:37 Juz nie widze tych kobiet zbierajacych podpisy na Gdanskiej, gdzie one sa?! Odpowiedz Link Zgłoś
kuroslip Re: Mamy 1566,5 tys. podpisów za trasą S5 23.03.07, 08:48 koniec S5 poszła... Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Mamy 1566,5 tys. podpisów za trasą S5 23.03.07, 10:24 Musimy walczyc do konca, nadal jest szansa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Mamy 1566,5 tys. podpisów za trasą S5 23.03.07, 17:49 taka walka o te drogi to o d...roztrzskac.Pomorska np. drukuje oswiadczenia i kaze przywozic do redakcji lub wysylac. Podpisy zbierane sa gdzies w centrum,jutro chyba w galerii pomorskiej.A np,. w takim fordonie nikt nie zbiera.Wiele osob ,i ja tez mam to gdzies..nie bedę sie tułał po miescie i szukał gdzie skladac swoj podpis.Po co wychodzic przed szereg....jak nigdzie nie doczytałem się zeby taki prezydent miasta przejmowal sie tym problemem Odpowiedz Link Zgłoś
am111 cirinfo@kprm.gov.pl 23.03.07, 19:51 cirinfo@kprm.gov.pl można oddać swój głos wysyłając maila podpisując go imieniem i nazwiskiem + pesel Odpowiedz Link Zgłoś