23.03.07, 20:24
witam!
szukam pracy...interesuje mnie: opieka nad starszą osobą bądz sprzątanie
(mycie okien itp.) jeśli jest ktoś zainteresowany...piszcie! pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • sauber1 Re: ??? 23.03.07, 20:37
      ewusia6691 napisała:

> witam!
      > szukam pracy...interesuje mnie: opieka nad starszą osobą bądz sprzątanie
      > (mycie okien itp.) jeśli jest ktoś zainteresowany...piszcie! pozdrawiam!

Chętnie bym skorzystał z oferty, ciemno mam tak jakoś, ale czy wystawisz faktury
      za usługę ?
    • ewusia6691 Re: ??? 23.03.07, 21:05
      to było poważne zapytanie!!! a jesli szuka pan burdelu to nie ten adres i
      prosze nie pisać tego typu komentarzy!!!!!!
      • duchgierka Re: ??? 23.03.07, 21:34
        Jak daleko możesz dojechać , czy tylko w Radziejowie?
        • ewusia6691 Re: ??? 23.03.07, 22:39
          do "DUCHGIERKA" RADZIEJÓW EWENTUALNIE NIE DALEKIE OKOLICE
      • sauber1 Re: ??? 23.03.07, 21:40
        ewusia6691 napisała:

> to było poważne zapytanie!!! a jesli szuka pan burdelu to nie ten adres i
        > prosze nie pisać tego typu komentarzy!!!!!!

Szkoda, że źle mnie chcesz zrozumieć, myślałem na serio o myciu okien,
        prasowaniu i innych dochodowych czynnościach, widzę że potrzebujesz grosza,
        nawet nie zapytasz o szczegóły, a zaraz się zadzisz. Ja na brak tego akurat nie
        narzekam i nieznajomym nie proponuje na dzień dobry, nie pcham się od razu w
        majtki. Jak chcesz miło, kulturalnie porozmawiać o szczegółach, chętnie zobaczę
        Cię na privie, ale nerwowych, dziwnych i pazernych ludzi w swoim otoczeniu
        miałem już za wiele, nie mam ochoty tracić cennego czasu na głupoty, mam komu
        poświęcić czas. Myślę, że po prostu źle mnie odebrałaś, wg mnie nic sie nie
        stało, moja propozycja jest nadal aktualna, ale ja naprawdę żyje na fakturach, a
        Ty zapewne działalność masz zarejestrowaną, więc w czym problem?
        • ewusia6691 Re: ??? 24.03.07, 19:47
          działalności nie mam zarejestrowanej...po prostu chce dorobić...więc?
          • sauber1 Re: ??? 25.03.07, 01:45
            ewusia6691 napisała:

> działalności nie mam zarejestrowanej...po prostu chce dorobić...więc?

Każdy tak by chciał, lecz nie każdemu wolno, tylko co poniektóry maja na to
            specjalne przyzwolenie, by mogli legalnie nielegalnie wzbogacać i bawić się
            cudzym kosztem......
    • rdzenny_mieszkaniec Re: ??? 24.03.07, 23:13
      oj sauber.nie jesteś szczery. na forum dobrego pisałeś "nam bezrobotnym" a tu
      pierdzielisz ewusi że zyjesz na fakturach.wez się jakoś sprecyzuj albo przestań
      pisać ,bo myślałem że mam doczynienia z dojrzałym facetem. a ty po prostu
      pieprzysz jak ci w danym momencie pasuje.mimo tego pozdrawiam.
      • sauber1 Re: ??? 25.03.07, 01:12
        rdzenny_mieszkaniec napisał:

> oj sauber.nie jesteś szczery. na forum dobrego pisałeś "nam bezrobotnym" a tu
        > pierdzielisz ewusi że zyjesz na fakturach.

I widzisz rdzenny, jak czegoś nie wiesz to po prostu zapytaj, kłamstwem się
        brzydzę i pewnymi ludźmi też. Tak Ja nie pracuję, a żyję na fakturach, podatki
        też płacę i to nie małe i nie pieprzę tak jak to wydaje się Tobie, ale rozumiem
        Cię doskonale, musisz podrosnąć, dobrze że chociaż nie wstydzisz sie tego i
        potrafisz wyrazić się, piszesz co myślisz to takie światowe już myślenie, obce
        jeszcze w kołtuniarskim wymiarze. Dobrze wiesz że ponad połowa bezrobotnych jest
        tylko fikcyjnie, to zależy kto pyta, a miedzy instytucjami nie ma obiegu
        informacji (czasem to jest wygodne). Zapytaj się tych co na urzędzie pracują za
        1000,- a na "bezrobociu" mają trzy razy więcej i to bez podatku i............
        Mam też pytanie do Ciebie, ale czy stać Ciebie na szczerość zobaczymy?, a
        bezrobotny to wielkie znaczenie słowa, myślę że potrafisz resztę sobie domalować
        drogą dedukcji??? Pozdrawiam
        • rdzenny_mieszkaniec Re: ??? 25.03.07, 12:06
          sauber.przepraszam za te "pieprzenie", bo widzę że cie to uraziło.poczytaj
          jednak sobie swoje wypowiedzi na wszystkie tematy.zwróć uwagę na to że
          wypowiadasz się .jak sam to mówisz szczerze.a często stajesz po różnych
          stronach.raz bronisz bezrobotnych ,innym razem stajesz po stronie
          pracodawców.nie pisz mi tylko że stajesz po stronie słusznej sprawy w danym
          temacie. z tąd być może moje "błedne" wnioski na twój temat.poza tym ewusia też
          twoim zdaniem odebrała żle twoją wypowiedz.to daje do myślenia.odpowiadam na
          pytanie:nie nie jestem bezrobotnym.pracuję już 15 lat ,nikt mi nie pomaga i nie
          czytam kolorowych pism.znam dobrze pracę na umowę.prywatną działalnośc,a i
          bezrobotnym byłem .na szczęście krótko bo jakoś sobie poradziłem.nie jestem więc
          jakimś smarkaczem jak sugerujesz.może nie bujam się jaguarem ale jak na
          dzisiejsze czasy nie narzekam.fajnie się z tobą pisze więc mam nadzieję że to
          faktycznie kolejne nieporozumienie.pozdrawiam i jeszcze raz sorry za słownictwo
          z poprzedniej wypowiedzi.
    • rdzenny_mieszkaniec Re: ??? 24.03.07, 23:23
      ewusia myje okna i ma zarejestrowaną działalność. no to gratuluję.wspaniała
      znajomość opłacacalności działalności gospodarczej.miałeś rację.nie chwal dnia
      ...............................
      • astryda7 Re: ??? 25.03.07, 13:02
        do autorki pomysłu: chcesz dorobić, rozwieś ofertę przy urzędach albo na terenie
        domków jednorodzinnych,forum to niezbyt dobry pomysł,albo zamieść ogłoszenie
        w gazecie miejscowej.
        • sauber1 Re: ??? 25.03.07, 14:40
          astryda7 napisała:

> do autorki pomysłu: chcesz dorobić, rozwieś ofertę przy urzędach albo na tereni
          > e
          > domków jednorodzinnych,forum to niezbyt dobry pomysł,albo zamieść ogłoszenie
          > w gazecie miejscowej.

Ja uważam że każdy pomysł pozyskania korzyści jest dobry i skuteczny i nie ważne
          jest gdzie pukamy, szukamy, istotne by za rzetelnie wykonaną pracę otrzymać
          godziwą zapłatę. Nie czas się pracy wstydzić szukać, gdy płótno w kieszeni, a
          rośnie apetyt........
          • duchgierka Re: ??? 25.03.07, 22:59
            Uważam, że przeblablaliście z sauberem cały sens tego pytania, jakie zadała
            chętna do pracy dziewczyna. Idiotyzmem do kwadratu nazwał bym moralizatorstwo w
            wykonaniu saubera, który pokazuje jaki to on mądry , a sam pewnie z tymi
            podatkami nie jest do końca dokładny. W tym poście pytanie było konkretne i
            odpowiedzi powinny być oczywiste. Nie pieprzmy tylko sobie pomagajmy. Sauber ty
            natomiast rozpocznij nowy post zatytuowany "bezsensowne rozmywanie mądrych
            tematów w wykonaniu saubera. Czas dorosnąć wewnętrznie bo nawet jeśli masz z 30
            lat to nie znaczy że jesteś dorosły. Pozdrowienia dla tej chętnej do mycia
            okien. Od czegoś trzeba zacząć i nie zrażaj się. duch
            • szarotka72 Re: Do wszystkich panów... 25.03.07, 23:41
              Panowie pokażcie,że jesteście dżentelmenami i dajcie dorobić
              chętnej do pracy dziewczynie.Niech żony odpoczną sobie przed
              świętami,co tam parę złotych.Jak chętna to niech pracuje,
              w razie lęku wysokości zawsze można podtrzymać.Przyjemne z pożytecznym)))))))
              Dobry pomysł i na czasie.
              • sauber1 Re: Do wszystkich panów... 26.03.07, 00:57
                szarotka72 napisała:

> Panowie pokażcie,że jesteście dżentelmenami i dajcie dorobić
                > chętnej do pracy dziewczynie.Niech żony odpoczną sobie przed
                > świętami,co tam parę złotych.Jak chętna to niech pracuje,
                > w razie lęku wysokości zawsze można podtrzymać.Przyjemne z pożytecznym)))))))
                > Dobry pomysł i na czasie.

Tak masz racje Kobieto właśnie w trosce o to, gotowy jestem wydać parę groszy z
                uśmiechem, ale tez potrzebuje kwit, by ewentualnie od podatku odliczyć. Moja
                żona jak Cheops do większych celów stworzona, nawet obiadów nie gotuje, to nie
                dla niej zajęcie. A jak przyjemne połączy sie z pożytecznym to tylko się
                cieszyć, owca syta i wilk cały. Nie napisałem tego tam wyżej dla obiecanek, na
                pocztę tez zajrzę...... Duchowi dziękuję, widzę żeś równy chłop, znasz życie i
                ludzi, a Gierka to tez lubię pokazał Nam jak świat wygląda, a to więcej warte od
                kromki chleba, czy obiecywanego worka pieniędzy nie ważne w jakiej walucie.....
                • szarotka72 Re: Do wszystkich panów... 26.03.07, 10:23
                  Sauber,czy Ewusia myje u ciebie okna?
                  Duch jako pierwszy ją zatrudnił,ciekawe czy tylko do mycia okien,
                  a może jeszcze pranie,prasowanie i mycie podłóg?
                  Duch jak to duch, widzi to czego nie widzą inni.
                  • sauber1 Re: Do wszystkich panów... 26.03.07, 15:35
                    szarotka72 napisała:

> Sauber,czy Ewusia myje u ciebie okna?
                    >
                    Byłoby mi wstyd, gdyby kobieta musiała myć okna w mojej obecności. A "Walduś"
                    obraził sie na mnie i nie chciał wziąć dychy, jak poprosiłem go by zamiótł
                    wysypane chipsy z podłogi , mówi że nie musi, a ja jemu , że nie wiadomo czy
                    będzie go stać w przyszłości na niewolnicę, która mu będzie gotować, sprzątać,
                    prasować i przytupywać? Szkoła robi swoje
                • bn-bw Re: Do wszystkich panów... 26.03.07, 11:41

> Tak masz racje Kobieto właśnie w trosce o to, gotowy jestem wydać parę groszy z
                  > uśmiechem, ale tez potrzebuje kwit, by ewentualnie od podatku odliczyć.

Jeśli bardzo zależy Ci na kwitach, to mogę wystawić za zamówione przez Ciebie
                  ciasta świąteczne.

> Moja żona jak Cheops do większych celów stworzona, nawet obiadów nie gotuje,
                  to nie
                  > dla niej zajęcie.

Szczęściara ta Twoja żona! Stworzona do pieszczot i miłości!
                  Muszę poważnie porozmawiać ze swoim mężem........
                  • sauber1 Re: Do wszystkich panów... 26.03.07, 15:21
                    bn-bw napisała:

>

> Szczęściara ta Twoja żona! Stworzona do pieszczot i miłości!
                    > Muszę poważnie porozmawiać ze swoim mężem........
                    >
                    Czasem warto się zastanowić czy wszystkim sie to opłaca, myślę że tak i nie
                    tylko, ale by dorównać, musisz zjeść beczkę soli , nie wiem co twój małż na to?
                    jak dowie sie o kogo chodzi , może być draka i po co Ci to ?
                    • bn-bw Re: Do wszystkich panów... 26.03.07, 15:39
                      hm....
                      .. "małż".....to tylko przejęzyczenie?
                      • sauber1 Re: Do wszystkich panów... 28.03.07, 15:10
                        bn-bw napisała:

> hm....
                        > .. "małż".....to tylko przejęzyczenie?

nie, to nie jest przejęzyczenie, tylko utarte regionalne powiedzonko,
                        określające człowieka hm ......., ale wiadomo o co chodzi - prawda?
                        • bn-bw Re: Do wszystkich panów... 28.03.07, 21:50
                          Jak to dobrze,że się przeprowadziłam w bardziej przyjazne miejsce.
                          I ludzie tutaj inni.
                          Nie żałuję.
                          >"jak dowie sie o kogo chodzi , może być draka i po co Ci to ?" - proszę jaśniej.
                          My się znamy?
                          • sauber1 Re: Do wszystkich panów... 28.03.07, 22:24
                            bn-bw napisała:

> My się znamy?

Tu raczej nikt się nie zna, a zbieżność pewnych faktów może być tylko przypadkowa

• bn-bw Re: Do wszystkich panów... 29.03.07, 08:36
                              jasne jasne!
                              nikt nikogo nie zna
                              a kruk krukowi......
                              • sauber1 Re: Do wszystkich panów... 29.03.07, 09:10
                                bn-bw napisała:

> jasne jasne!
                                > nikt nikogo nie zna
                                > a kruk krukowi......

Dokładnie ;)))
    • bn-bw Re: ??? 29.03.07, 21:57
      >szukam pracy...interesuje mnie: opieka nad starszą osobą bądz sprzątanie
      >(mycie okien itp.) jeśli jest ktoś zainteresowany...piszcie! pozdrawiam!

Odeszliśmy trochę od meritum.
      A dziewczyna czeka na konkretne propozycje pracy.
      Mogłabym Cię zatrudnić, ale przez Agencje Pośrednictwa Pracy np. Work Service,
      Creyf's itp.

Moje namiary na privie :)
      • sauber1 Re: ??? 01.04.07, 22:06
        bn-bw napisała:

> Odeszliśmy trochę od meritum.
        > A dziewczyna czeka na konkretne propozycje pracy.

Często dobra jest taka odskocznia w bok, czasem tylko by nabrać oddechu, a
        czasem wiatru w żagle, życie ma więcej kolorów niż tylko czarny i biały
        • marta70 Re: ??? 01.04.07, 22:09
          udało mi się odskoczyć od rzeczywistości na kilka chwil,nabrałam oddechu i
          wiatru w żagle... tylko czemu powrót do rzeczywistości jest czasami taki bolesny?
          • sauber1 Re: ??? 04.04.07, 23:39
            marta70 napisała:

> tylko czemu powrót do rzeczywistości jest czasami taki bolesny?

Marto Ty powroty nazywasz boleścią, a co maja powiedzieć ludzie, którzy myją
            okna, by zarobić na wyszynk w święta, a chętnie nad morze też by wyjechali, choć
            może i masz rację? podróże kształcą, ale tez kosztowne są ci one ;)
            • szarotka72 Re: ??? 05.04.07, 11:28
              Sauber,myślę,że wolałbyś umyć wszystkie okna w warszawskim Pałacu Kultury,
              niż miałbyś pozwolić komuś zrobić to u siebie.
              A tak po cichu: te od ulicy słabo się błyszczą))))))
              • sauber1 Re: ??? 05.04.07, 19:30
                szarotka72 napisała:

> Sauber,myślę,że wolałbyś (.....)
                > A tak po cichu: te od ulicy słabo się błyszczą))))))

Tak wolałbym nie sam wszystko robić, ale cieszę sie że swoją wypowiedzią
                zrobiłem dobrą reklamę i dziewczyna może cieszyć się w święta, widzę że jest
                bardzo zajęta.
                Nie myłem po to by się błyszczały, tylko po to bym przez nie coś widzieć mógł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka