Gość: jasiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 21:57 Czy ktos stosowal ten krem? mam bardzo sucha skore, zwlaszcza teraz. Moze ten gesty krem pomoze? macie z nim doswiadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: axis1 Re: Nanobase IP: *.espol.com.pl 15.12.04, 08:55 witaj :) Owszem uzywalam Nanobase, ale uwazam ,ze rownie dobry jest Cutibase i Dermobase, ktore kosztuja po 8zl. Za Nanobase zaplacisz 30zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axis1 Re: Nanobase IP: *.espol.com.pl 15.12.04, 08:58 a jesli chodzi o dzialanie Nanobase, to fakt jest szybki i skuteczny. Wystarczy ze na noc nalozysz kremik, a rano buzia jak nowa :) Tylko cholera jasna, jest strasznie niewydajny...taki gesty i kiepsko sie rozprowadza. Podaje ci linka do strony apteki, gdzie masz opis kosmetykow i ich ceny www.sklep.vena-vita.wkrakowie.net/product_info.php?products_id=326 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Nanobase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 12:00 a czym te kremy w ogóle się różnią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arałe Re: Nanobase IP: *.torun.mm.pl 15.12.04, 15:45 Używam Nanobase od jakiegoś czasu, pod oczy (tylko, i dlatego może wydaje mi się wydajny). Jest bardzo fajny, naprawdę działa. Wyraźnie wnika w skórę, a nie tylko tłusto rozmazuje się, jak potrafią inne tłuste kremy. Rzeczywiście wystarczy używanie raz dziennie, np. na noc. Skóra jest nawilżona, natłuszczona i uelastyczniona. Nie znam tych innych wymienionych wcześniej kremów, byc może są równie dobre. O ile wiem, producent Nanobase chwali się, że lipidy w Nanobase są w zawarte w bardzo małych przenikających głęboko do skóry cząsteczkach. Chyba coś w tym jest, bo krem jest bardzo tłusty, a naprawde się wchłania. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Nanobase 15.12.04, 16:29 czyżby chodziło o nanocząsteczki, jak sugeruje nazwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arałe Re: Nanobase IP: *.torun.mm.pl 15.12.04, 20:08 Nie pamiętam, ale to chyba byłaby przesada. ;) Nie znam sie specjalnie na fizyce, ale to brzmi trochę jak kwarki czy inne kwanty. Chociaż moje drogie, zapewne i "technologię kwantową" nam niebawem zafundują w reklamach kosmetyków. Już sami nie wiedzą, co wymyslić... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Nanobase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 23:09 Dzieki za podpowiedz, pewnie kupie i dam znac jak mi pasuje. mam pytanie, co do ciala uzywacie? zastanawiam sie nad oliwka w zelu. co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna_79 Re: Nanobase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 09:56 Oliwka w żelu? Wiesz, ja wolę tradycyjną j&j na mokrą skórę. Nie warto mim zdaniem kupować oliwki w spreju, ponieważ przynajmniej te dla dorosłych kobiet zawierają alkohol i to jest już inna - gorsza jakość. Ja mam YR Bio nutri (pomarańczowa) i jest beznadziejna, natłuszcza tylko po wierzchu, stan skóry się nie zmienił. Dziś kupię któryś z ww. kremów i będę stosowała pod oczy, bo skóra mi beznadziejnie wysycha. Dzięki dziewczyny za podpowiedzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: any Re: Nanobase IP: *.magma-net.pl 17.12.04, 11:06 na stronce www.pachnidlo.pl znajdziesz świetne olejki do ciała. Są na bazie oleju z migdałów. Jest olej bez dodatków i z różnymi dodatkami w postaci olejków eterycznych. Ja próbowałam z lawendą i cytryną. Jak dla mnie to rewelacja. Lubię takie naturalne mazidełka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Nanobase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 20:22 No i jak dziewczyny używałyście tego kremu.Jakie efekty. Odpowiedz Link Zgłoś