Dodaj do ulubionych

poszukuje liceum

IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 17:29
poszukuje liceum w bydgoszczy, ktore (wg starego systemu edukacji) przez
pierwsze dwa lata nauki przerabia program ogolny - nie ma podzialu na
fakultety, a kolejne dwa lata sa profilowane
Obserwuj wątek
    • Gość: Bromberg Re: poszukuje liceum IP: *.hipernet.ras.pl 12.05.03, 18:03
      Przykro mi, ale w Bydgoszczy nie znajdziesz takiego liceum. Ba, nie znajdziesz
      takiego liceum w całej Polsce. W Polsce jest przecież licum trzy klasowe ;)
      • Gość: zonc Re: poszukuje liceum IP: *.awacom.pl 12.05.03, 19:40
        A prócz tego profile obowiązują od samego poczatku (po reformie) ...

cze pozdr
    • Gość: megane Re: poszukuje liceum IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 21:26
      w polsce obowiazuje trzyklasowe liceum dopiero od tego roku,ale obecni
      trzecioklasisci i maturzysci ida jeszcze starym systemem. i takie licea beda
      do konca przyszlego roku szkolnego. ponawiam wiec moje pytanie...
      • Gość: zonc Re: poszukuje liceum IP: *.awacom.pl 12.05.03, 21:34
        Od tego prawda... ale ci co mieli miec 4 lata maja 3... mojego kolegi brat byl
        wrod nich...
        • Gość: megane Re: poszukuje liceum IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 21:40
          co za bezsens!!! a wiesz do jakiego lo on chodzi??? bo ja od nowego roku
          przeprowadzam sie do bydgoszczy (teraz jestem w trzeciej klasie) i szukam
          liceum z takim systemem - pierwsze 2 lata profil ogolny, kolejne 2 -jakis
          konkretny. teraz jestem na biol-chemie i moje obecne lo ma taki wlasnie
          podzial.
          • Gość: zonc Re: poszukuje liceum IP: *.awacom.pl 12.05.03, 22:08
            do LO nr 2... na 100 %
    • Gość: megane Re: poszukuje liceum IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 19:51
      dzieki, ale tylko II na cale miasto ma taki system???zadna inna szkola nie???
      • Gość: ispan Re: poszukuje liceum IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 20:00
        Chyba nie pozostanie Tobie nic innego jak osobiście podzwonić po liceach.
        Numery telefonów powinny być na www.bydgoszcz.pl
        Osobiście radzę zacząć dzwonienie po I, IV, II, i kujońskim (jeżeli to Ci
        odpowiada) VI LO.

pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka