bart_lex 05.04.07, 14:35 Z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Wszystkim Forumowiczom ciepła i radości oraz świętowania w prawdziwie rodzinnej atmosferze. P.S. W poniedziałek mogę zaatakować wodą w okolicach Bazyliki - kontratyp wiosenny :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozczarowana-torunianka Re: Świąteczne życzenia dla Forumowiczów 05.04.07, 16:51 dołączam się do tych życzeń świątecznych i ponadto życzę więcej łagodności i wyrozumiałości dla innych;) ps. w żadnym razie nie pojawię się w okolicach Bazyli w poniedziałek;) Odpowiedz Link Zgłoś
poklepywacz Re: Świąteczne życzenia dla Forumowiczów 05.04.07, 17:41 równiez najlepszego...coby w calym tym zgiełku znalezc chwile wytchnienia chocby podczas świat ps. chyba kupie jakies wiaderko :) Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: Świąteczne życzenia dla Forumowiczów 05.04.07, 19:08 Wszystkiego Najlepszego ps. Wypożyczyłem sobie taki wóz policyjny z armatkami wodnymi i innymi bajerami:) Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Świąteczne życzenia dla Forumowiczów 05.04.07, 22:26 Wiecej inwestycji w naszej Bydgoszczy wszystkim zycze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Re: Świąteczne życzenia dla Forumowiczów 06.04.07, 09:28 Wierzącym - przeżywania Triduum Paschalnego, radości z Zmartwychwstania Chrystusa, spokoju, miłości i wypoczynku! ateistom - spokoju, radości z ziemskiego bytowania i faktu, że mają parę dni wolnego z pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Świąteczne życzenia dla Forumowiczów 06.04.07, 12:46 Potrza Ducha nom Świyntego Potrza siył co z Boga idom Toż winszuja wszyskim tego Niychej zowdy z Wami bydom. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Świąteczne życzenia dla Forumowiczów 06.04.07, 17:52 Przi Wielkanocy Życie ze śmierciom tako wygrywo Dobro z wysoka na zło se dziwo Prowda cygaństwu przed łoczy stowo Duch materyji nauczka dowo Toż se niy dziwcie - radujcie tako Niychej se śmieje kto piyrwyj płakoł To co przed nami już lepsze bydzie Jak ze Ponboczkym we przodek idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Świąteczne życzenia dla Forumowiczów 07.04.07, 10:39 Wiosna do życio natura budzi Wielkanoc - ducha we sercach ludzi Duch ze naturom tako tańcujom Radości mnożom - z dobrym kuplujom. Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Re: Świąteczne życzenia dla Forumowiczów 07.04.07, 16:02 " A,potem, kiedy Zmartwychwstałeś Panie! Zrozumiałem, jak wielkiej dostąpiłem łaski, że mogłem nieść Twój krzyż na moich ramionach." / Pasja - Jesteś,jaki jesteś!/ Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Świąteczne życzenia dla Forumowiczów 07.04.07, 21:58 Wielkanocny Baranek Świynto ofiara Żydow chroniyła Krew na ich dźwiyrzach w Egipcie była Po to baranka ofiarowali Tym se z niyszczyńścio wyratowali Krystus-Baranek krew swoja leje Jego ofiara łodmiynio dzieje Na stole momy przi Wielkanocy Niychej duchowi dokłodo mocy! Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Świąteczne życzenia dla Forumowiczów 09.04.07, 13:27 Drodzy forumowicze-Polacy, chrześciujanie; przeczytajcie te " wykwintne obelgi" -podobno Polaków o świętościach naszych: >>>wiadomosci.onet.pl/1515367,11,1,0,120,686,item.html PS Napisałem moje świadectwo pod nazwiskiem i zajmowanym wówczas st. w ZPD w Czersku( zapraszam na forum POMORSKIEJ- Chojnice)-jako przeciwwagę oszczerstwom, jako pewną pedagogikę na forum(...). Niestety nie zamieszczono jej. Takie mamy media, taką nam indoktrynację fundują ci, którzy mają wyjatkowo szerokie możliwości oddziaływania na społeczeństwo. Pozdrawiam Was w II dniu Świąt- życząc światłości po " nocy stajennych i wybiórczo" manipulujacych, dytyrambistach fali III R.P Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Świąteczne życzenia dla Forumowiczów 09.04.07, 19:03 Zyczenia dla Czerszczan-szczególnie dla tych, którzy do końca mnie uwierzyli. Oto gorzkie wspomnienie, które potwierdza tę odwieczną rozchwianą, ludzką niegodziwość:Poczytajcie o mojej walce o ludzi i zasady "S"! <<<Odp.: Czy krzyż dębowy, który wziąłem ze sobą w '93 z ZPD Czersk Data: 06 lutego 2007, 19:00 Może jeszcze jedno przypomnienie z roku 1990. Czy można zapomnieć o takich przeżyciach??? >>>www.nowosci.com.pl/forum/read.php?3,109080,18403 PS Wraz z wygranym konkursem na dyrektora ZPD -postanowiłem przywrócić w dawne miejsce (przed 42 latami)-na ścianie w sekretariacie, dębowy krzyż, który przechowywała wdowa po b. dyrektorze. Przez 42 lata!!! Po przegranym referendum-wziąłem ten Krzyż i opuściłem region, który mnie nie chciał(...). Uczyniłem jak w Ewangelii: >>>..." A jeśliby was ktoś nie przyjął i nie słuchał waszych naukj, wyjdźcie z tego domu czy miasta i otrząsnijcie pył z waszych nóg" Wg. Mateusza 10,1-14 We środę -11 kwietnia przekażę Go Parafii Miłosierdzia Bożego w Toruniu. Z ostatniej chwili: Podczas wczorajszej Procesji Rezurekcyjnej, zauważyłem na zewnętrznej ścianie kościoła M.B. kamień erekcyjny( dokładnie cegłę z kościoła M.B. z Krakowa- tego starego, w którym ostatnie lata spędzała siostra Faustyna)i datę wmurowania!!! UWAGA-UWAGA 10-10-1994 R Niby jak normalna data, ale ta nie jest przypadkowa!!! Otóż z tą datą 10 10-1994 ( wpis na Swiadectwie o NIP)Urząd Skarbowy w Chojnicach zarejestrował moją działalność- pierwszą działalność po wielkiej przegranej w ZPD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Świąteczne życzenia dla Forumowiczów 07.04.07, 17:04 Wesołych Świąt mieszkańcom naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
kaza12 Re: Świąteczne życzenia dla Forumowiczów 07.04.07, 18:30 Życzę wszystkim odwiedzającym to forum ,jak i Bydgoszczanom ,radości ze zbliżających się Świąt Wielkanocnych.Zdrowia,i wielu radości w życiu osobistym. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Świąteczne życzenia dla Forumowiczów 08.04.07, 22:52 "Schmackostern" Pokosztować Wielkanicy By mieć w życiu wiyncy mocy. Odpowiedz Link Zgłoś