Dodaj do ulubionych

IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia

IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 00:04
Witam wszystkich
Zwykle nie udzielam sie na forach, ale pomyslalem co tam, raz w zyciu chodzi sie do liceum nieprawdaz? Wiec dziele sie moimi przmysleniami. Szkoda, ze na ostatni rok przeniesli nas do nowego budynku, nie wspominajac juz o gimnazjum w tym samym budynku, na pewno na Sobieskiego mialem lepsze wspomnienia. Ze szkoly zapamietam na pewno Panią Zofię G., która umożliwila mi zdanie matury z polaka ze srednia 4 (big hug) i p. Czarnote, ktory powiedzial ze jak jestem olimpijczykiem to moge w ogole nie chodzic na lekcje a i tak bede mial 6. Zostaje oczywiscie p. Kalwat, ktory jest nauczycielem wysoce kontrowersyjnym- w poniedzialek zdaje u niego ustny, zobaczymy jak to wyjdzie. No, a potem juz tylko rozdanie swiadectw i wielki krok w dorosle zycie. Pozdrawiam wszystkich.
Podzielcie sie swoimi przemysleniami, szczegolnie maturzysci.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alanis. Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 25.05.03, 12:58
      Hey... Wspolczuje Ci zdawania matury u pana Kalwata :/ sama bardzo balabym
      sie , gdyż pan profesor wybitnie mnie nie lubi :( no cóż life is
      brutal ...Pozdrawiam i życzę powodzenia!!! Alanis.
      • Gość: Qbuś Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.tvgawex.pl 25.05.03, 22:53
        Yo yo yo, elo and hello!!!
        A ja tam Kalwata lubię, ale wtajemniczeni wiedzą why. Poza tym na prawdę nie
        jest taki zły, choc czasem rzeczywiście przesadza. Big thanx dla wszystkich
        teacherów, jednym większe innym mniejsze. Special thanx to MC, El Kalwatastic
        and the one and only MRs. G. Nigdy nie zostanie zapomniany klimat lekcji
        niemca, jak można zapomnieć??? No i wielkie pozdrowienia dla wszystkich
        szalonych ludków z IX LO, a zwłaszcza dla IV a :-) Całe szczęscie zostały
        jeszcze wakacje, oj bedzie sie działo. A potem, trzeba zyć dalej...
    • Gość: Gee Gee Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.szubin.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 21:29
      aye!
      Jakos tak sie zlozylo ze tez zdaje ustny u Mr.Kalwatastica i jakos nie czuje
      sie z tym za dobrze... ale co tam one kozie death i wogole... Popre ze glupio
      zrobili przenoszac szkole do budynku i laczac ja z gimnazjum... ale co tam
      kazdy chce sie nachapac:/ Big THX dla Mrs.G za bardzo dobra edukacje i srednia
      z matury 3,5... dla MC Hammera za 2 lata wspolpracy... dla sporej czesci grona
      uczacego za to ze wytrzymali i wogole big thx ludziom z Liceum, z ktorymi milo
      sie spedzilo te 4 lata... c ya someday somewhere
    • Gość: lider Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 16:26
      Więc już po wszystkim. Kalwatastic okazał się nie taki znowu zły- dostałem 5 z
      ustnej(!) matury. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i nie mogę się doczekać
      dzisiejszej bibki w Pieczyskach. Jestem wolnym człowiekiem, teraz tylko
      egzaminy na studia. Więc C ya all i have fun during the summer (oj będzie się
      działo.
      Lider
      • Gość: Alanis Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 26.05.03, 20:40
        Oj drodzy Maturzyści ( a raczej już nie, bo po maturce ;-) )Pustwo bez Was w
        tej szkółce :(( No ale nic! Powodzenia dalej!! Pozdrowionka, Alanis...
    • Gość: Gee Gee Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.szubin.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 23:05
      Ayoy!:P
      No Kalvatastic wymiotl dzisiaj:] zem 4 dostal chociaz zem na Waleta polazl:] po
      maturze juz...swietowanie sie zaczelo...teraz nawalony przez 2 tygodnie bede
      chodzil:P big thx to all da ticzers from da 9th lo;) big thx to IV A...milo
      bylo i mam nadzieje ze sie nie skonczylo:> big thx all i c ya spomeday
      sometime:>
      • primera_detective Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia 27.05.03, 08:01
        Kalvus jest ok:) Gratuluje:) Pozdrowienia od 1a ;> dla 4a. Bedzie nam Was
        troche brakowało...:(
    • Gość: Qbuś Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.tvgawex.pl 01.06.03, 09:16
      Ale co my ciągle gadamy o tych nauczycielach?? Czy to z nauczycielami mieliśmy
      największe imprezy?? Największe zwały?? Nie chodzili z nami do Losa, nie byli w
      Cekcynie ;-) Który z nauczycieli zasmakował Imperatora czy wie co to
      czypiendziesiąt??
      • Gość: Gee Gee Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.szubin.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 23:01
        No Qbs Losa sie ne zapomni;) czypiedziesiat nie pilem z wami bo zawsze bylem
        fura:P ale beda okazyje mam nadzieje...w Cekcynie tez nie bylem zreszta:P ile
        to mnie ominelo;) ale sie nadrobi jakos...tylko trza sie spotkac i
        poiprezowac;) 3mta sie ludziska mocno i cieplo:P
        • Gość: comik2000 Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 09:57
          ej sluchajcie ja wlasnie skonczylem gimnzajum i wybieram sie do dziewiatki.
          Polecacie te szkole? Jak nauczyciele i w ogole warto tam isc czy nie? :)

Dziekowa
          • primera_detective Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia 12.06.03, 20:24
            Wydaje mi sie, ze 9 mozna polecić:) mimo to, jaką chamówe odwalaja co
            poniektórzy na 2 topiku, piszac o naszych KOCHANYCH nauczycielach, mysle ze
            wszyscy są ok i porównując Ich do tych z innych szkół, są po prostu "trafieni"
            mysle tez, ze spora wiekszosc uczniów zachowuje sie poprawnie. Jeśli lubisz
            angielski czy niemiecki to powinno Ci sie spodobać:):):) Do zaobaczyska we
            wrzesniu ::):)

hmm chyba powinno mi sie podwyzszyc zachowanie za ten wpis:):)

pozdrav!
            primerka
            • Gość: lo9 Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.hipernet.ras.pl 14.06.03, 16:15
              Zdecydowanie jestem "za". Za takie wpiski kilka piateczek do dzienniczka :-)
              Zachowanie i tak mama dobre a na wzora to tylko pomarzyć - wybrani mogą
              dostać... heheh
              Szkoła jest ok, równiez polecam!
              Pozdrowionka.
          • Gość: Qbuś Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.tvgawex.pl 15.06.03, 20:06
            Pewnie, że warto. Ale tylko jeśli chodzi o języki. Inne przedmioty nie stoją
            niestety na najwyższym poziomie, ale przynajmniej można się skupić na angolu
            lub niemcu. No i zeby nie trafić na Olka. Ale atmosfera jest dobra i polecam.
            Zwłaszcza, że sam ją skończyłem i to z niezłym wynikiem. Już tylko egzaminki, a
            to najlepszy sprawdzian jakości szkoły.
            • Gość: lo9 Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.hipernet.ras.pl 15.06.03, 20:19
              Tak...żeby nie trafić na Olka... Miałeś to szczęście, ja niestety nie, ale
              jeszcze powalczymy! Pzdr
              • Gość: Qbuś Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.tvgawex.pl 15.06.03, 22:41
                Gdybym na niego nie trafił to bym nie wiedział ;-) Pierwsze dwa lata miałem z
                nim. Zero. Hehe, ale za to był jeszcze wtedy niezapomniany Władziu Stępień. Czy
                jeszcze pamietacie wspaniałe lekcje z nim? No i oczywiście ukochana Pani
                Zdzisia. To były czasy ;-)
                • Gość: lo9 Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.hipernet.ras.pl 16.06.03, 18:10
                  No tak...nie pomyślałam:) Ja chodze pierwszy rok do tej szkoły i na samym
                  poczatku taka klapa...Olek...hehehe U nas też po pierwszym roku Zerooo... I
                  jest mi tym barziej przykro że cały ten rok mamy w tył... Ale sprobujemy
                  powalczyc, może Olek zajmie sie jakąś inna klasą:) Pzdr
                  • Gość: Qbuś Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.tvgawex.pl 18.06.03, 12:53
                    Tylko, o co walczyć? Czarny już chyba nie będzie brał następnych klas, bo ma
                    podobno jakąs niezłą fuchę z AB. Good 4 him. Ale nie jestem pewien. A jak
                    ogólne wrażenia po pierwszym roku?
                    • Gość: lo9 Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.hipernet.ras.pl 18.06.03, 12:56
                      Wiesz co w sumie to już nie wiem o co walczyć raczej o kogo..ale moze się uda o
                      M.C... a jak nie to byle kto tylko nie Olek!!! Mam takie małe przecieki że M.C.
                      może u nas wziąć trochę godzin..a Olek niech męczy sie z pierwszakami!
                      Po pierwszym roczku uważam że jest naprawde OK. Generalnie to naprawdę fajna
                      szkoła i jestem b.zadowolona. Mam nadzieję że wytrwam do końca! Pzdr
                      • Gość: Qbuś Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.tvgawex.pl 18.06.03, 17:39
                        Zyczę Ci MC z całego serca, ale na początku to będzie szok. Totalna jazda bez
                        trzymanki ;-) No, ale przecież bez pracy nie ma kołaczy. Ale rację masz
                        dziewiątka jest nice, znaczy dla mnie była, i mam nadzieję, że taka pozostanie.
                        Aha jeszcze jedno, czy macie jakiś klasowy pub/klub/dyske do której chodzicie?
                        Tak z ciekawości pytam. I co sądzisz o Kalwacie? ;-)
                        • Gość: lo9 Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.hipernet.ras.pl 18.06.03, 18:14
                          Hehe:) to że będzie szok to wiem... zacznie się wkońcu porządny angol! Jak na
                          razie to raczej nie mamy nic "klasowego", każdy chodzi gdzie chce raczej...ale
                          tak naprawdę to chyba się zmieni - wkońcu zaczną sie 18! moze więcej ludzi
                          zacznie chodzic:) A Mr. Kalwat...jak dla mnie to ok. Pzdr
                          • Gość: Qbuś Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.tvgawex.pl 18.06.03, 23:25
                            Porządny angol i porządne zapieprzanie. Gwarantuje, że nie wszyscy będą
                            zadowoleni. I nie raz zatęsknicie do Olka ;-) Ale życzę Wam MC. U nas najlepiej
                            pod względem "klasowego klubu" było na przełomie 1 i 2 klasy, kiedy to
                            chodziliśmy do wspaniałego Losa. To były imprezki i przede wszystkim z niemal
                            całą klasą. U nas osiemnastki przeszły jakoś bez echa. Były oczywiście niezłe
                            imprezki, ale jakoś bez szumu ;-)A Kalwat rządzi :-)
                            • Gość: lo9 Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.hipernet.ras.pl 19.06.03, 13:18
                              Ja na pewno do Olka nie zastęsknie...hehehe Znam na tyle dobrze Pana MC że się
                              nie boje... już zasmakowałam jego metod :) Tak, Los teraz jest chyba dla
                              gimnazjum, same takie do pasa tam biegają...no cóż zobaczymy jak to u nas
                              będzie. Mam nadzieję że szkołę będę mile wspominać... Pzdr
                              • Gość: Qbuś Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.tvgawex.pl 19.06.03, 15:25
                                Aaa... jesteś już, można powiedzieć, zaszczepiona ;-) A skąd znasz jego metody,
                                jeśli mmożna spytać. Czyżby nauczanie indywidualne? A Los rzeczywiście obniżył
                                poziom ;-) Ale i tak miłoby było tam kiedyś wpaść. Swoją drogą szkoda, że
                                Sanatorium zamknęli. A tak poza tym to całkie miły dialog nam się rozwinął :-)
                                Peace be with you
                                • Gość: lo9 Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.hipernet.ras.pl 19.06.03, 17:16
                                  Zaszczepiona nawet bardzo:) Raczej nic mnie już nie zdziwi:) Nie chciałabym
                                  mowić skąd znam metody, ale nie zaprzeczę:) Kidyś też chodziłam do Losa...jak
                                  się pojawiło gimnazjum to zrezygnowałam...Miło się rozmawia:) Pzdr
                                  • Gość: Qbuś Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.tvgawex.pl 19.06.03, 17:40
                                    Hmmm... rok temu to też byłaś gimnazjum ;-) Ale bez złośliwości. Do jakich
                                    klubów teraz uczęszczasz? Nie zaprzeczasz, więc ja nie będę się wgłębiał w
                                    sprawę. Rozmowa jest rzeczywiście sympatyczna, ale przydałby się jakiś nowy
                                    obiekt rozmów. Co proponujesz??? Niech lemur będzie z Tobą
                                    • Gość: lo9 Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.hipernet.ras.pl 19.06.03, 17:59
                                      Fakt, błam w gimnazjum ale w 3 klasie to jakby 1 liceum...a tam są same z 1
                                      gimnazjum...no ale zostawmy ten wątek. Co do MC to już sam wiesz, też zostawmy
                                      ten wątek... Ja to w sumie dawno nigdzie nie bywałam...czas najwyższy gdzieś
                                      sie udać, a jutro przecież będe miała co oblać...heheh Pzdr
                                    • Gość: lo9 Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.hipernet.ras.pl 19.06.03, 18:00
                                      a tak przy okzji...to rozmawiam z osóbką z 4a??
                                      • Gość: Qbuś Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.tvgawex.pl 19.06.03, 18:10
                                        No w klubie żadnym tez nie byłem od jakiegoś czasu, ale my mieliśmy więcej
                                        okazji. A to koniec matur pisemnych, a to koniec ustnych, a to zakończenie ;-)
                                        Ale brak aktywności koniecznie muszę nadrobić!!! Oki - wątki opuszczamy,
                                        ćwiartujemy i zakopujemy 6 feet under. Tak z 4a - innych klas 4 MC nie uczył. A
                                        czemu pytasz jeśli można spytać ;-P
                                        • Gość: lo9 Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.hipernet.ras.pl 19.06.03, 18:19
                                          No tak...MC tylko dwujęzyczne miał...wiesz ja blondynka:) Tak się tylko
                                          pytałam, trochę kojarze z widzenia ludzi z 4a:) Tak nawiasem to fajna klasa:)
                                          Pzdr
                                          • Gość: Qbuś Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.tvgawex.pl 19.06.03, 20:01
                                            A teraz tochę egocentryzmu :-) Czemu nasza klasa jest fajna? Ale pytam nie
                                            tylko samolubnie, bo spora część ludzi z innych klas za naszą klasą
                                            niespecjalnie przepadała. I tak na marginesie, co robisz poza uczęszczaniem do
                                            naszej pieknej dziewiątki? ;-)
                                            • Gość: lo9 Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.hipernet.ras.pl 19.06.03, 22:59
                                              Heheheh...czemu fajna?? A nie wiem..tak mi się wydawało...a nie była?? Poprostu
                                              ludzie wydawali się sympatyczni z wyglądu...:) A ja poza uczęszczaniem do
                                              dziewiątki...co robie...hmmm.. śpię (i to dużo, bo jakoś tak senna dość często
                                              jestem:) a poza tym to obecnie szczerze mówiąc nic. Co ja mam robić?? Wiesz
                                              czasem sobie gdzieś wyjdę, spotkam się z kimś...a obecnie szperam w ofertach
                                              wakacyjnych... no i ćwicze z moją sister angielski - na egzamin na studia:)
                                              Zajęta to ja strasznie nie jestem...moze i dobrze...Pzdr
                                              • Gość: Qbuś Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.tvgawex.pl 19.06.03, 23:22
                                                Nasza dyskusja bardziej pasuje już od maila lub na GG ;-) Ja też ostatnio dużo
                                                śpię, ale to dlatego, że nie mam, co robić :-( A tak to w sumie dość sporo
                                                czytam, no i uczę się tego angola trochę. Ale ja lubię być zajęty, ale bez
                                                przesady - tak żeby mi na wszystko starczało czasu. A jak jeszcze trenowałem
                                                wioślarstwo to byłem zajęty. Szkoła jeszcze w starym miejscu, ja mieszkam w
                                                Fordonie. Z domu wychodziłem 0 6.40, a wracałem 18-19. W międzyczasie jeszcze
                                                obiad u babci. Ale dla mnie to było OK.
                                                • Gość: lo9 Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.hipernet.ras.pl 19.06.03, 23:30
                                                  Ja też już ostatnio nie mam co robić:) ale wkońcu zaczynają się wakacje i muszę
                                                  sie wyrwać z bydgoszczy! no a teraz idę sobie spać bo jutro jak wiesz muszę sie
                                                  stawić w naszej dziewiątce i to na ósmą... trzeba odebrać ten nikomu nie
                                                  potrzebny świstek... jutro się odezwę:) pzdr
                                                  • Gość: Qbuś Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.tvgawex.pl 19.06.03, 23:41
                                                    A więc ( od którego nie zaczyna sie zdania ) do juterka. Ja też wstaję z rańca,
                                                    bo muszę do jedynki jechać. Znowu mi jakieś nagrody dają ;-P sleep tight
                                                  • Gość: lo9 Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.hipernet.ras.pl 20.06.03, 11:35
                                                    Ja już po... :) Oficjalne zakończenie na sali gimnastycznej było
                                                    beznadziejne... trwało może 10 min... dyrektorka nawet nie potrafiła pwiedzieć
                                                    kilku mądrych słów... a tak poza tym to się cieszę że już koniec! Teraz sobie
                                                    odpocznę... zdąrzyłam juz oblać koniec roku ale wieczorkiem chyba dalszy
                                                    ciąg...Za co ty te nagrody dostajesz?? Pzdr
                                                  • Gość: Qbuś Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.tvgawex.pl 20.06.03, 16:24
                                                    Ja tam dziś mam spokój, ale za to jutro zapowiada się ciekawie :-) Spora ekipka
                                                    na przywitanie lata. Imprezki na świeżym powietrzu są the best. A nagrody za
                                                    co? Tym razem za Konkurs Europejski organizowany przez jedynke :-) Pzdr 2 u 2
                                                  • Gość: lo9 Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.hipernet.ras.pl 22.06.03, 19:51
                                                    Chyba pogoda nie dopisała na powitanie lata... i najgorsze że tak dalej ma być:(
                                                    No cóż wakacje się i tak zaczęły ja mam święty spokój na te dwa miesiące:) i
                                                    mam zamiar się wygrzać na słoneczku:)Pzdr
                                                  • Gość: Qbuś Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.tvgawex.pl 22.06.03, 20:57
                                                    Pogoda i może nie dopiała, ale to pół biedy. Lady Pank pograło 40 min i
                                                    uciekło. Ktoś im chyba za mało zapłacił. No cóż zdarza się. A pogoda
                                                    rzeczywiście kiepska i ja też lubię się powygrzewać na słońcu, ale przede
                                                    wszystkim popływać Peace
                                                  • Gość: aga Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.hipernet.ras.pl 24.06.03, 12:50
                                                    Też chciałam się wybrać na Lady Pank ale jakoś tak wyszło że nie
                                                    dojechałam...Zyczę udanych wakacji, no i gorących ze słoneczkiem..:) Pzdr
                                                  • Gość: Qbuś Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.tvgawex.pl 25.06.03, 15:24
                                                    W sumie nie ma co żałować. Widzę, że odpowiedzi robią się co raz krótsze i
                                                    rzadsze, więc chyba pora kończyć ;-)
                                                  • Gość: aga Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.hipernet.ras.pl 02.07.03, 20:30
                                                    Ojej...jak ja długo już tu nie zaglądałam...sorki:) Coraz rzadziej bywam w
                                                    domku i to dlatego przestałam pisać jakiś czas...mam nadzieję że jeszcze tu
                                                    zajrzysz kiedyś:) Życzę miłych wakacji i pozdrawiam. P.S. To gdzie studia??
                • primera_detective Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia 30.06.03, 15:35
                  Żeby nie trafic... coż, chyba mielismy pecha, ale mam nadzieje, ze za rok ktos
                  sie zoriwentuje, ze ON do niczego dobrego nas nie doprowadzi... :( jeden rok
                  mozemy powalczyc...
                  • Gość: aga Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.hipernet.ras.pl 02.07.03, 20:32
                    Powalczymy:) Miłych wakacji:) Pzdr
        • primera_detective Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia 12.06.03, 20:27
          FUNDIŚ (gee gee), czekam zebys mi napisał co z egzaminami :) szkoda, ze z
          odwiedzinami sie spoozniles :(:( jest mi na prawde bardzo przykro :P jutro
          wyjezdzam.

pozdrav!
          • Gość: 987 Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: 195.117.130.* 15.06.03, 15:12
            jasne ze nasze poczciwe liceum mozna polecic-da sie lubic, jest spoko(nie
            sugeruj sie wypowiedziami na drugim topicu;))nasza szkola jest naprawde dobra i
            spodoba ci sie tu, nauczciele taz spox i wogle jest ok!

oj primuś pewnie ze powinni nam podniesc za to zachowanka:D:Dheh
            • Gość: Aka Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 14.12.03, 14:33
              hehe jak Was czytam to mam uśmiech na buzi:)) heheh pamieam pamietam :] ojj to
              były czasy :D dawno dawno temu :D hihi ;] milenium i te sprawy :) a
              nauczyciela .... leprzych nigdzie sie nie znajdzie :))) byli naprawde spoko
              tak samo jak pan i pani Dyr. ;]]] hihi
              pozdrawiam i zycze udanej nauki w LO IX :)))
              • Gość: absolwentka99 Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 08:53
                troche lat minelo od ukonczenia 9 przeze mnie,ale jestem dumna ze MIGOTKA
                przetrwala,ja nalezalam do tego rocznika ktory wpadl na tak genialny pomysl-jak
                ksywka dla pani mgr K.!!A poza tym to b.milo wspominam grono ped.w szcególności
                mgr Kwasigroch,mgr Erdman-mimo ze te przedmioty mi nie lezaly oraz mgr
                Nelkowska!!No oczywiscie ze bywalo roznie,ale ostatecznie jestem zadowolona ze
                skonczylam IX i b.czesto wracam do tych czasow gdy spotykam sie ze znajomymi z
                rocznika:))Pozdrowienia dla wszystkich czytających moje,skromne wywody...
                • Gość: goosia Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 18:42
                  Kojarzy ktos moze Daniela Nowaka? Asie Krapińską? Martyne Błaszczyk?
    • Gość: Ta pie.. nostalgia IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: *.hipernet.ras.pl 15.02.04, 12:17
      No fakt jest tak z rta nostalgia, co rusz konczy mi sie jakis okres w zyciu to
      mnie nostalgia dopada, za stary,i czasami. Pamietam bylismy pierwszym
      rocznikiem 9 wiatki, pamietam kjak ogranizowalem pierwszy koncert w historii
      tej budy z Mackiem Straka i Dabrowskim:-)
      pamietam nasze otrzesiny jakie zrobili nam udzie z 1 LO:-)
      Pamietam jak mialem komisa z Fizy u prof Sperskiej, pamietam jak zdawalem
      mature z hipy u Beatkina 4 i 5 iatke:-)
      I pamietam jakie robilismy zwaly,jak w wiosenne cieple poranki szlismy na
      blaly, pamietam zloworogi, choc chyba jednak z perspektywy czasu raczej
      sympatyczny wzrok faceta od Maty z wasem:- )Prof Lewandowski klaniamy sie)

I to mwszystko ta cholerna nostalgia,
      Z tamtych czasow zostaly mi zdjecia grupowe i z ostatniej imprezy u Jurasa
      talkowskiego na dzialkach:-)

Pozdrawiam wszystkich goraco!

Michal Burak
      • Gość: TK Re: IX Liceum Ogólnokształcące- nostalgia IP: 195.94.200.* 14.05.04, 13:10
        A mnie sie podobaly dziewczyny z choru.Byly niezle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka