Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 09:54 szczegolnie amerykanscy mam badania statystyczne ale nie bardzo im wierze;), wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mur pruski Re: na czym lecą polonusi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 10:02 1.na latajcym talerzu -agencie Mulder !! -agencie Mulder !!! - Ta zielona masa mnie wciąga !!!!!!!! - 2.Lecą tez na pozycję po bożemu . To widac po wstręcie do rozpusty i frywolnosci jaki nam polonusi z Filadelfii tu rysują . Czyli preferują seks przez przescieradło z małym otworkiem w pewnym miejscu . Po ciemku i tylko w celach prokreacji . Ku chwale Najwyższego - nie dla przyjemnosci . Dzieci z tego jednak nie bedzie bo jak pobudzic w ten sposób coś co nie chce działać . I dobrze po co Polsce tak liczny odłam czubków za oceanem . Niech wymrą jak dinozaury . Wstydu nie beda przynosić ojczyznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: na co lecą polonusi IP: 158.75.224.* 29.05.03, 10:36 okablowanie za 4 kilodolary?.. americal way of life? american freedom? [ha, ha, ha] american beauty?.. afro-american women??!! o, kurka. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: na co lecą polonusi 29.05.03, 12:42 * Jeżeli mam do wyboru to co pisze polonus i to co piszą Nodorf i niejaki Willi2 to zdecydowanie wolę czytać polonusa. * Jeżeli piszemy, że polonus jest szajbnięty, to w drugim zdaniu musimy napisać, że większość ludzi jest w jakiś sposób szajbnięta. * Jeżeli opowiadałem się za tym, aby przede wszystkim skupić się na treści tego co pisał (od dłuższego czasu nieobecny ;) atomski, a nie na formie jego wypowiedzi, to takie podejście dotyczy także polonusa. Ciekawi mnie ilu jest takich gości na forum (niekoniecznie bydgoskim), którzy bardzo mądrze piszą np. o ekonomii albo o polityce i są dla wielu forumowiczów autorytetami w swojej dziedzinie, a są, dajmy na to, pedofilami, o czym się raczej nigdy nie dowiemy... PS. Nie wymieniłem żadnych nazwisk ani nicków, bo podałem tylko przykład ściśle teoretyczny. (To informacja dla tych, którzy lubią czepiać się mnie, bo nie rozumieją co piszę, oraz dla tych, którzy sądzą, że piszę o nich.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: na co lecą polonusi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 15:50 no to juz wiemy na co ty lecisz a wracajac do tematu to z trzecia gwiazdka zgadzam sie tylko polowicznie owszem jesli to tylko kwestia formy to nie jestem purysta i belkotliwy slang polonusa mi nie przeszkadza ale tu nie chodzi o forme tylko o tresc, jakie prawo ma niedouczony obcokrajowiec nazywac polske krajem dziwek i zlodzei? na podstawie wlasnych badan statystycznych? bo mu kolega powiedzial? wiec pod tym wzgledem zdecydowanie wole nodorfa bo jego wypowiedzi sa najczesciej (raczej byly bo sie ostatnio zradykalizowal) oparte na wiedzy, wiedzy do ktorej mozna miec zastrzezenia ale wiedzy z ktora mozna polemizowac a jak polemizowac z polonusem Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: na co lecą polonusi 29.05.03, 16:07 Gość portalu: Ted® napisał(a): > no to juz wiemy na co ty lecisz Placki ziemniaczane, bigos, w MacDonaldzie tylko Cheesburger, Clint Eastwood, nie gardzę też logiką w myśleniu i patrzeniem na sprawy z dystansu... /* > > a jak polemizowac z polonusem A gdzie napisałem, że z nim polemizuję? Ja go tylko czytam! ;-P ;-) /* kolejność dowolna, lista nie wyczerpuje wszystkich preferencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: na co lecą polonusi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 16:13 placki tak, tak bigos jesli sam zrobie w macdonaldzie bylem raz w zyciu wiec nie mam zdania no i tego eastwooda tez nie jadlem ale placki? o tak, do bolu Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: na co lecą polonusi 29.05.03, 16:25 Gość portalu: Ted® napisał(a): > wiec pod tym wzgledem zdecydowanie wole nodorfa bo jego wypowiedzi sa > najczesciej (raczej byly bo sie ostatnio zradykalizowal) oparte na wiedzy, > wiedzy do ktorej mozna miec zastrzezenia ale wiedzy z ktora mozna polemizowac Z wiedzą się raczej nie polemizuje. Polemizuje się z interpretacją tej wiedzy. Pod tym względem przypadek Nodorfa jest dużo groźniejszy od przypadku polonusa. Jeżeli polonus napisze (ja na to nie trafiłem), że Polska to kraj dziwek, to, na dobrą sprawę, możesz nie polemizować, bo takie stwierdzenie samo się obala. Możesz co najwyżej poprosić autora o rozwinięcie myśli. Jeżeli Nodorf pisze, że w Bydgoszczy grożą, że połamią mu kolana, to wiem, że wiedzy jest tu trochę, ale dużo więcej rozmyślnie fałszywej interpretacji. Nodorf i paru innych z dużą wprawą żonglują swoją wiedzą w taki sposób, że prawda historyczna zamienia się w jej negację. Polonus Cię obraża, owszem. Ciebie i paru innych, ale nie wyrządza Tobie szkody. Natomiast Nodorf daje Ci w prezencie swoją wiedzę, ale wyrządza szkodę Polsce, bo w sferze faktów, a nie werbalnych deklaracji, działa na niekorzyść naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: na co lecą polonusi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 16:50 dlatego pisalem o nodorfie sprzed lamania kolan i powrotu do heimatu na obecnym etapie to nieporownywalne - zupelnie rozna kategoria wagowa bardziej obraza mnie nodorf polonus tez jest szkodnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: na co lecą polonusi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.03, 21:28 Gość portalu: Ted® napisał(a): > no to juz wiemy na co ty lecisz > > a wracajac do tematu to z trzecia gwiazdka zgadzam sie tylko polowicznie > owszem jesli to tylko kwestia formy to nie jestem purysta i belkotliwy slang > polonusa mi nie przeszkadza > ale tu nie chodzi o forme tylko o tresc, jakie prawo ma niedouczony > obcokrajowiec nazywac polske krajem dziwek i zlodzei? na podstawie wlasnych > badan statystycznych? bo mu kolega powiedzial? > wiec pod tym wzgledem zdecydowanie wole nodorfa bo jego wypowiedzi sa > najczesciej (raczej byly bo sie ostatnio zradykalizowal) oparte na wiedzy, > wiedzy do ktorej mozna miec zastrzezenia ale wiedzy z ktora mozna polemizowac > > a jak polemizowac z polonusem Słowa Cię ranią . Nie rani Cię rzeczywistość ? Faktem jest , niepopartym statysyką , że mamy coraz mniej miejsc pracy , normalnym tego efektem , coraz większą prostytucję - nie trzeba być uczonym ekspertem , żeby to stwierdzić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: na co lecą polonusi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.03, 21:30 Gość portalu: bodo napisał(a): > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > no to juz wiemy na co ty lecisz > > > > a wracajac do tematu to z trzecia gwiazdka zgadzam sie tylko polowicznie > > owszem jesli to tylko kwestia formy to nie jestem purysta i belkotliwy sla > ng > > polonusa mi nie przeszkadza > > ale tu nie chodzi o forme tylko o tresc, jakie prawo ma niedouczony > > obcokrajowiec nazywac polske krajem dziwek i zlodzei? na podstawie wlasnyc > h > > badan statystycznych? bo mu kolega powiedzial? > > wiec pod tym wzgledem zdecydowanie wole nodorfa bo jego wypowiedzi sa > > najczesciej (raczej byly bo sie ostatnio zradykalizowal) oparte na wiedzy, > > > wiedzy do ktorej mozna miec zastrzezenia ale wiedzy z ktora mozna polemizo > wac > > > > a jak polemizowac z polonusem > Słowa Cię ranią . Nie rani Cię rzeczywistość ? > Faktem jest , niepopartym statysyką , że mamy coraz mniej miejsc pracy , > normalnym tego efektem , coraz większą prostytucję - nie trzeba być uczonym > ekspertem , żeby to stwierdzić . "niepoparte" to analogia do "niedouczenia" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: na co lecą polonusi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 10:16 Gość portalu: bodo napisał(a): > Faktem jest , niepopartym statysyką , że mamy coraz mniej miejsc pracy , > normalnym tego efektem , coraz większą prostytucję - nie trzeba być uczonym > ekspertem , żeby to stwierdzić . no nie trzeba byc ekspertem, to co napisales to prawda (poparta statystyka) ale czy z tego, ze rosnie prostytucja wysnuwasz wniosek, ze to kraj dziwek i alfonsow? nie za daleko z tym wnioskowaniem? dam ci przyklad: jesli masz pare lat (albo z opowiadan rodzicow) to wiesz na podstawie wlasnego doswiadczenia, niepopartego statystyka, ze klimat w polsce sie ociepla czy uzasadnione jest wnioskowanie, ze mieszkamy w tropikach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus powiem ci na co nie leca IP: 198.138.227.* 29.05.03, 15:51 na malomiasteczkowych imbecyli, na rownanie do dolu, na waskie horyzonty, na polityczna poprawnosc, na oblude spoleczna, na zle pojeta solidarnosc narodowa... Gość portalu: Ted® napisał(a): > szczegolnie amerykanscy > mam badania statystyczne ale nie bardzo im wierze;), wasze opinie wiesz co Ted tym postem odowodniles mi dwie rzeczy ze ze cie przecenialem oraz ze czas stad spadac, a i nie sil sie na odpowiedz do mnie, zmarnuje sie ... a szkoda bo bylo tu naprawde paru madrych ludzi z ktorym czasem sie zgadzalem czasem nie ale lubie rozmowy na pewnym poziomie, niestety chamski imbecylizm malomiasteczkowy i rownanie do majmniejszego mianownika wzielo gore zarazilo nawet tych ktorych stac na wiecej, trzymajcie sie ci inteligentni (radca, lokator, ochman, Ted :), zonc, fin - kolejnosc przypadkowa ) oraz malomiasteczkowi imbecyle na marginesie ta wasza Bydgoszcz jest naprawde brzydka i to nawet w sensie krajowym, miedzynarodowym to brakuje skali, bylem z 50 razy wiec wiem o czym mowie i skale porownawcza mam tez ogromna :) wiec Wasz patriotyzm lokalny jest po prostu smieszny tak jak ignorowanie faktow istnienia NOL-i :) trzeba byc naprawde ograniczonym... a ja nie trzymam z ograniczonymi, zycie jest za krotkie... to na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: powiem ci na co nie leca 29.05.03, 16:10 > na marginesie ta wasza Bydgoszcz jest naprawde brzydka ales sie zemscil Poldku. :) Czy glupota ziejaca z tego zdania jest typowa dla zbioru matematykow czy tylko dla pewnego ich podzbioru? Moze i jestes dobrym liczydlem ale to nie zawsze wystarczy... ps. coraz bardziej Cie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: powiem ci na co nie leca IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 16:21 genuine44 napisał: > > na marginesie ta wasza Bydgoszcz jest naprawde brzydka > > ales sie zemscil Poldku. :) > mysle, ze skoro tak dlugo wytrzymal to trzeba to docenic poniewaz juz nie czyta za pozno na komplementy (bez ;:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: powiem ci na co nie leca 29.05.03, 16:28 Wydaje mi się, że się złamie i przeczyta. Ba, sądzę, że jest szansa, że nawet przeprosi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: powiem ci na co nie leca IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 17:35 wyslemy mu mailem niezapominajke Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: powiem ci na co nie leca 29.05.03, 17:53 lokator napisał: > Wydaje mi się, że się złamie i przeczyta. Ba, sądzę, że jest szansa, że nawet > przeprosi... ..... i doczeka się przeprosin od tych, których tu poniosło.... PS. 1. Nie po to walczyliśmy z komuną, także o prawo do swobodnego podróżowania i osiedlania się, żeby teraz robić polonusowi zarzut, że z tego prawa korzysta. 2. Jeżeli ja mam prawo do swobodnego wypowiadania się, ma je także Ted i atomski oraz, brrrrrr, ma je Nodorf, to ma je też polonus. Tym bardziej, że ma je Ispan i Ochman. 3. Nie po to stawałem murem za murem ;-) d. E.Wedel d. atomski, żebym miał teraz przemilczeć, że rozumiem co polonus ma na myśli, i że nie dostrzegam w tym nic nadzwyczajnego, co wymagało by aż tak zaawansowanej akcji uświadamiająco-wychowawczej. PS2. Dajcie sobie wszyscy na luz. Pora nauczyć się rozróżniać poglądy świadomie destrukcyjne od dziwactw. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: powiem ci na co nie leca 30.05.03, 12:15 Gość portalu: polonus napisał(a): > trzymajcie sie ci inteligentni (radca, lokator, ochman, Ted :), zonc, fin - > kolejnosc przypadkowa ) oraz malomiasteczkowi imbecyle > czyli ja jestem ten małomiasteczkowy imbecyl tak? :))) chociaż moze to lepiej bo mi sie ta "brzydka" Bydgoszcz podoba Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: na co lecą polonusi 29.05.03, 17:55 =========================================================================== A teraz testowe pytanie podsumowujące: Co łączy atomskiego, polonusa i lokatora? Odpowiedź: Odwaga głoszenia poglądów niepopularnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: na co lecą polonusi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 18:01 zapomniales o nodorfie, jest najbardziej oryginalny Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: na co lecą polonusi 29.05.03, 18:07 Gość portalu: Ted® napisał(a): > zapomniales o nodorfie, jest najbardziej oryginalny Nodorf hmmm, jakoś mi się tak nie wpasowuje w moją koncepcję wolności słowa... Może jestem troszkę uprzedzony, hmmm? Ale nikt nie jest doskonały.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: na co lecą polonusi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 18:09 <dowcip> znam wiele nacji ale tylko polki daja dupy na prawo i lewo </dowcip> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: na co lecą polonusi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 18:08 > zapomniales o nodorfie, jest najbardziej oryginalny i ma odwage glosic bardzo niepopularne poglady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: na co lecą polonusi IP: 81.5.147.* 29.05.03, 18:11 Gość portalu: Ted® napisał(a): > zapomniales o nodorfie, jest najbardziej oryginalny > i ma odwage glosic bardzo niepopularne poglady to chyba brak dystansu! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: na co lecą polonusi 29.05.03, 18:19 Gość portalu: ochman napisał(a): > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > zapomniales o nodorfie, jest najbardziej oryginalny > > i ma odwage glosic bardzo niepopularne poglady > > > to chyba brak dystansu! ;-) --------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: Ted® napisał(a): > <dowcip> > znam wiele nacji ale tylko polki daja dupy na prawo i lewo > </dowcip> Ha! Ha! Ha! Tedziku (jeśli mi wolno się tak spoufalić)! Kreujesz siebie na następną zwierzynę łowną opowiadając taki dowcip, czy też mnie wystawiasz nagonce? Ha! Ha! Ha! To się na pewno zaraz wyjaśni. Dla pewności (dla bezpieczeństwa) spadam stąd. Do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: na co lecą polonusi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 18:14 w jednym sie z toba zgadzam bez zastrzezen poziom byl bardzo niski juz dawno mi sie tyle nie wymsknelo nie zgadzam sie na zartobliwe podejscie polonusa on naprawde tak mysli slowa prostak nie cofne chocby nie wiem co, co do reszty mozemy ponegocjowac Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: na co lecą polonusi 29.05.03, 18:19 Gość portalu: Ted® napisał(a): co do reszty mozemy ponegocjowac > > Piwko w niedzielę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: na co lecą polonusi IP: 217.96.75.* 30.05.03, 09:41 tji 17 tam gdzie zwykle.. spotkanie otwarte :) z okazji dnia dziecka :) moze sie cygne pofatyguje z Torunia? to nie zart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: na co lecą polonusi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 14:08 Gość portalu: #kasia napisał(a): > tji 17 tam gdzie zwykle.. > > spotkanie otwarte :) z okazji dnia dziecka :) > > moze sie cygne pofatyguje z Torunia? > > to nie zart hmm, moze przy okazji dowiedzialbym sie za co zasluzylem na tyle 'milych' slow ostatnio mi tak mama nawkladala kiedy przyszlo pismo ze szkoly, ze chetnie by mnie znow zobaczyli:) a przy okazji www2.gazeta.pl/cjg/1,31898,1501927.html moze by tak 2 zmiany zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: na co lecą polonusi IP: *.proxy.aol.com 30.05.03, 22:28 Gość portalu: #kasia napisał(a): > tji 17 tam gdzie zwykle.. > > spotkanie otwarte :) z okazji dnia dziecka :) > > moze sie cygne pofatyguje z Torunia? > > to nie zart A co Kasiu robisz promocje sprzedazy klatek dla papug? No tak niechby sobie biedna kobieta zarobila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: na co lecą polonusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 23:23 > > moze sie cygne pofatyguje z Torunia? > > > > to nie zart > > > A co Kasiu robisz promocje sprzedazy klatek dla papug? No tak niechby sobie > biedna kobieta zarobila. przeginasz cygne,a to nie jest zdrowe Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: na co lecą polonusi 30.05.03, 23:44 i w tym momencie musze stanac w obronie cygne. Zauwaz iz ona zawsze pisala z ip torunskiego SDI a ten poprzedni post mial IP: *.proxy.aol.com czyli jak by na to nie patrzec America On Line pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: na co lecą polonusi 30.05.03, 23:49 ivica napisał: > i w tym momencie musze stanac w obronie cygne. Zauwaz iz ona zawsze pisala z ip > torunskiego SDI a ten poprzedni post mial IP: *.proxy.aol.com czyli jak by n > a to nie patrzec America On Line > Jak coś mówisz,to się najpierw upewnij czy wiesz o czym mówisz. ps.Proxy mam na myśli.Wyjaśniam,żeby nie kontynuować tej rozmowy.Popytaj się innych. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: na co lecą polonusi 30.05.03, 23:59 dobra dobra co do serwera proxy to masz racje. tylko czemu uwazasz ze to cygne?? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: na co lecą polonusi 31.05.03, 00:00 a piszac to co napisalem nie chodzilo mi to ze to niemozliwe tylko iz ona nigdy tak nie robila wiec czemu teraz miala by robic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne do Ivicy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 08:44 ivica napisał: > i w tym momencie musze stanac w obronie cygne. Zauwaz iz ona zawsze pisala z ip > torunskiego SDI a ten poprzedni post mial IP: *.proxy.aol.com czyli jak by n > a to nie patrzec America On Line Dziękuje Ci Ivico. Tak, masz zupełną słuszność . Ten post nadany był z USA, z Nowego Jorku. Wiem nawet przez kogo. Przez pewną Basię, którą oburzyło, że Kasia nazwała cygne papugą. Złamałam pewne przyrzeczenie. Jednak takie bezinteresowne gesty jak Twój są tu rzdkością, nie mogłam więc Ci nie podziekować. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: na co lecą polonusi IP: 217.96.75.* 30.05.03, 15:04 nie qmam co z czym koliduje? za goraco jak dla mnie na rozopole.. po za tym tam za duzo ludzi... jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: na co lecą polonusi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 15:47 Gość portalu: #kasia napisał(a): > nie qmam > > co z czym koliduje? > > za goraco jak dla mnie na rozopole.. po za tym tam za duzo ludzi... jak dla mni > e a kto powiedzial, ze koliduje mozna na 2 szychty albo tylko na jedna wieczorna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: na co lecą polonusi IP: 217.96.75.* 30.05.03, 16:10 jamoge na 17 :) Basia tyz.. sprzeciwiamy sie lonie natury gdzi ebedzie pelno ludziow.. my ludziow nie lubimy tylko czlekoksztaltnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: na co lecą polonusi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 16:33 Gość portalu: #kasia napisał(a): > jamoge na 17 :) Basia tyz.. sprzeciwiamy sie lonie natury gdzi ebedzie pelno > ludziow.. my ludziow nie lubimy tylko czlekoksztaltnych czyli malpy tez moga byc? dobra, przyjde i o lonie nie bedziemy rozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: na co lecą polonusi IP: *.tvk.torun.pl 30.05.03, 19:50 ...a 'lokalnie' będziecie długo świętować, czy raczej na dobranockę chcecie być już przed telewizorami?... no i czy nieproszeni goście są nieproszeni?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: na co lecą polonusi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 20:19 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > ...a 'lokalnie' będziecie długo świętować, czy raczej na dobranockę chcecie być > > już przed telewizorami?... > > no i czy nieproszeni goście są nieproszeni?... gosci nieproszonych nie ma a co do dobranocki nic mi niewiadomo (leci jeszcze ksieciunio?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: na co lecą polonusi IP: *.tvk.torun.pl 30.05.03, 20:29 nie wiem, boję się wspólczesnych bajek - nie ogladam... za to niedawno na 'polonii' grali Bolka i Lolka o 2 w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: na co lecą polonusi IP: 62.244.137.* 30.05.03, 20:40 aa to dla polonusa i innych zaoceanowcow.. ciekawe, ze radyjo sie do bolka i loka nie przyczepilo, toc to porozumienie bez barier,partnerstwo dla pokoju i idealny zwiazek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: na co lecą polonusi IP: *.tvk.torun.pl 30.05.03, 20:47 Gość portalu: #kasia napisał(a): > aa to dla polonusa i innych zaoceanowcow.. > > wpadłem na to sam, nie chwaląc sie! ;-P > > > ciekawe, ze radyjo sie do bolka i loka nie przyczepilo, toc to porozumienie bez > > barier,partnerstwo dla pokoju i idealny zwiazek no co Ty, przeciez oni obaj lecieli na Tolę! no chyba, że chodziło im o wyuzdane trio.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: na co lecą polonusi 30.05.03, 20:21 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > no i czy nieproszeni goście są nieproszeni?... Przybywaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: na co lecą polonusi IP: 62.244.137.* 30.05.03, 20:26 kto chce niech przyjdzie.. pisalam juz, ze dzien dziecka jest.. nawet sie myc nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: na co lecą polonusi 30.05.03, 20:37 Gość portalu: #kasia napisał(a): > pisalam juz, ze dzien dziecka jest.. nawet sie myc nie trzeba i mleka też nie trzeba pić Odpowiedz Link Zgłoś