Gość: rabin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 22:20 osoba ktora pisala artykul powinna nauczyc sie liczyc protasieicz 13 lat startow ma na pewno łącznie( falubaz polonia apator) ale na pewno nie w poloni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: falubazik Re: Walasek ze Złotym Kaskiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 22:36 no to garty Greg! ty nasz Przekozaku!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwd Gollob IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 06.06.07, 23:12 "Z nieoficjalnych źródeł wiadomo jednak, że Gollob od trzech dni przebywa w Szwecji i postanowił zrezygnować ze wszystkich startów na torze Polonii poza Grand Prix i ligą." Podaj mi te nieoficjalne zrodla. :) A moze sie myla kibice widzac jak Tomasz G. jezdzi w Bydgoszczy i to dosc czesto. Aj redaktorzy z Gazety sie ostatnio nie popisuja. Odpowiedz Link Zgłoś
marjan17 Re: Gollob = kiep 07.06.07, 09:32 udowadnia , że był jest i będzie bucem.Nie wiem tylko komu chce na złośc robić.A jeśli jest taki z zasadami , to ligę i GP tez powinien odpuścic.Mam nadzieje ,że nie utrzyma sie w GP i od nowego sezonu nie będzie nas kompromitował w tych rozgrywkach swoją kompromitującą jazdą i prostackim charakterem. Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro243 Antypromocja żużla 06.06.07, 23:06 Dlaczego zawody były przeciętne i bez zainteresowania ze strony kibiców: 1. Fatalny termin - dzień i godzina pokrywały się z meczem polskiej reprezentacji z Armenią (dętka dla tego kto to ustalił!) 2. Brak reprezentanta gospodarzy (powinno się zmienić zasady - jeden zawodnik wystawiany z urzędu przez gospodarza, aby przyciągnąć publikę) 3. Pasywna jazda większości zawodników (narazie brak mi pomysłu co z tym zrobić) Poza tym: - do poziomu zawodów dostosowała się telewizja (co kilka sekund zanikał sygnał) - w dodatku transmisja na żywo kolidowała z meczem reprezentacji i dodatkowo odciągnęła od przyjścia na stadion co leniwszych kibiców żużla - Tomek Gollob nieobecny -> dla mnie to żadna niespodzianka, od chwili jak odszedł z Bydgoszczy nie wystąpił w żadnych zawodach typu Złoty kask, czy też Kryterium Asów - ceny biletów ustalone przez organizatora, nie zachęcały do przyjścia na zawody, w których nie startuje nikt z miejscowych (jak to mówią chytry 2 razy traci) - byc może, sporo miejscowych kibiców po 6-ciu porażkach z rzędu Polonii chciało trochę odpocząć od zużla ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser.86 Re: Antypromocja żużla IP: 212.2.101.* 06.06.07, 23:35 Najciekawsze, że nad stadionem Polonii jak na złość uporczywie lało,a tymczasem już na Górzyskowie przez cały ten czas był ledwie 1-minutowy kapuśniaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yt Re: Walasek ze Złotym Kaskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 07:38 Osoba co ten artykuł pisała też powinna wiedzieć,że Protasiewicz to nie niewolnik i ma prawo zmieniać pracodawcę. A pisząc o stylu odejścia powinien wiedzieć,że to nie on w złym stylu rozstał sie z Polonia, ale jego sztandarowi działacze wykazując się prostactwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qrnaolek Feudalizm w sporcie i dziennikarstwie...bydgoskim. IP: *.ztpnet.pl 07.06.07, 08:57 To qrwa dalej istnieje przywiązanie do ziemi-czytaj czarnej gleby???? To dalej zaściankowe nastawienie niektórych kiboli i pseudodziennikarzy??? To qrwa jesteśmy w unii, w xxi wieku czy może qrwa -w Bydgoszczy jeszcze to potrwa. Bydgoszcz organizuje grand prix a takie buractwo w myśleniu toleruje ??? Widzieliśta jak Okonia przyjeto na zachodzie-znaczy w zielonce???? Widzieliśta te inteligentne oprawy meczów wykonaniu cywilizowanych kibiców falubaza??? Cała Polska sie wstydzi za was za takie traktowanie Gollobów.Czas z tym buractwem skończyc. To nie znajdzie sie kilku cywilizowanych-inteligentnych fanów żużla co by niektórym burakom poustawiać w tych ciasnych łbach???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onanflaubaz Re: Feudalizm w sporcie i dziennikarstwie...bydgo IP: *.blast.pl 07.06.07, 10:16 no i nie odszedł tylko wrócił :D a co do oprawy meczy w zielonce to wielki szacun żałuje że tam mnie niema hej hej FALUBAZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do YT Re: Walasek ze Złotym Kaskiem IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.06.07, 10:53 No nie wierze, YT jestes chyba pierwsza osoba na tym forum ktora zauwazyla ze odejscie Piotra zostalo tak negatywnie rozdmuchane przez dzialaczy i media... Wielki Szacunek dla Ciebie a jak powiesz mi ze jestes z Bydgoszczy to powroci u mnie nadzieje ze sa tutaj jeszcze normalni kibice... Odpowiedz Link Zgłoś