marcin_161 08.06.03, 00:27 To ja Marcin.Pozdro dla zonca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zonc Re: ELO ZIOMKOM Z BYDZI!! IP: *.awacom.pl 08.06.03, 12:38 Brawo... mam nadzieje że będziesz się ty często pokazywał.. będe cie męczył... cze pozdr PS. Od dziś nie jestem już najmłodszy.. nasz nowy kolega kilka dni młodszy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frekwencjusz jol jol IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 13:13 Coz za ambitne powitanie, chyle czola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkness Re: jol jol IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 13:18 Gość portalu: frekwencjusz napisał(a): > Coz za ambitne powitanie, chyle czola. Coz.. tylko na glowke uwaga. :) posssssdro:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frekwencjusz jol jol jol IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 13:29 Chyba nie jestes najbystrzejszym z bystrych. Odpowiedz Link Zgłoś
radca witamy nowego kolege ...... 08.06.03, 13:40 i zapraszany do dyskusji pozdrowienia i czuj sie - jak w domu :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: witamy nowego kolege ...... 13.06.03, 12:23 króliczki, króliczki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: witamy nowego kolege ...... 13.06.03, 12:26 ivica napisał: > króliczki, króliczki :)))) > > Młode króliczki, do których tak naprawdę nikt jeszcze nie strzelał. Hi! Hi! Hi! Króliczki w ferworze zabawy skaczą śpiącemu wilkowi po pysku.... Oj będzie polowanko! ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: witamy nowego kolege ...... 13.06.03, 14:13 pamietasz taka komunistyczna :)) bajke "wilk i zajac" tam zawsze wilk obrywał. takze u kapitalistów królik bugs zawsze byl gora|:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: ELO ZIOMKOM Z BYDZI!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 13:55 W pełni elektryczna orkiestra ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ELO ZIOMKOM Z BYDZI!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 14:17 Gość portalu: marco napisał(a): > W pełni elektryczna orkiestra ;-) ktos to jeszcze pamieta? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: ELO ZIOMKOM Z BYDZI!! 13.06.03, 14:22 ja, choc nie przepada. za to uwielbiam tworczosc panów pinka i floyda czyli Rogera, Davida, Ricka, i Nicka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: ELO ZIOMKOM Z BYDZI!! IP: *.awacom.pl 13.06.03, 19:11 A może zamiast do młodych króliczków (a raczej -a) postzrelamy do starych wilków???? Ja się zgłaszam jako ochotnik na polowanie... w samo czółko zasadze niektórym "wilczką" ;-) cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ELO ZIOMKOM Z BYDZI!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 19:25 pomylily ci sie watki to nie chodzi o krolika rogera tylko o rogera watersa ten waters to nie jest krolik za obraze prawdziwej muzyki kula w lep (ze srutu na kroliki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: ELO ZIOMKOM Z BYDZI!! IP: *.awacom.pl 13.06.03, 19:39 Mi chodzilo o innego krolika.. zreszta ja do nich strzelac nie chce... mowilem ze wilczki wytepie... ;-) cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_161 Re: ELO ZIOMKOM Z BYDZI!! 13.06.03, 23:00 Zonc-z chęcią postrzelam do starych wilków. Może z Uzi?? P.S-do starszych uczestników forum- "postrzelajcie" do jeszcze młodszych-chyba już w waszym gronie nie jestem taki młody. Udzielam się na forum z 2 tygodnie. Pozdro dla Zonca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: ELO ZIOMKOM Z BYDZI!! IP: *.awacom.pl 13.06.03, 23:05 2 tygodnie?? Buahaa ja pół roku !! i mnie za młodego uważaja i dopiero ty młodszy!!! cze pozdr dla wsystkich Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: ELO ZIOMKOM Z BYDZI!! 13.06.03, 23:07 "Nie o to chodzi, by złapać króliczka, ale by gonić go, ale by gonić go!" ;) Im więcej króliczków, tym lepiej ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: ELO ZIOMKOM Z BYDZI!! 13.06.03, 23:13 tak, za obraze pink (i zaznaczam ze nie chodzi mi o smarkule z zmienna koncepcja na kolor wlosów)jedyna kara to smierc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: ELO ZIOMKOM Z BYDZI!! 14.06.03, 00:34 A gdzie Uriah Heep, Deep Purple i Led Zeppelin? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: ELO ZIOMKOM Z BYDZI!! 14.06.03, 00:39 nie graja lub nie zyja. taki juz nasz los. Odpowiedz Link Zgłoś