Dodaj do ulubionych

V LO 1974-1978

IP: *.unknown.tele.dk 11.06.03, 22:45
Ciekawe czy ktos z tego rocznika czyta te wiadomosc ?
Klasa 4C wych. Jadwiga Lojek.
Czekam na odpowiedz.

Cezary

PS: Oczywiscie pozdrowienia dla wszystkch innych rocznikow z V LO.
Obserwuj wątek
    • Gość: arsa Re: V LO 1974-1978 IP: *.cs.bialystok.pl 21.06.03, 22:36
      Pozdrowienia.Milo mi wrocic do wspomnien.Chodzilam do klasy b wychowawczyni
      Obuchowska.Nalezalam do tych niepokornych.Tak sie buntowalam,az zostalam
      nauczycielem i teraz na to patrze z innej perspektywy.
      • Gość: CS Re: V LO 1974-1978 IP: *.unknown.tele.dk 22.06.03, 00:02
        Juz myslalem ze z tych czsow ludzie sa za starzy do komputerow i nikt mi nie
        odpowie :0))
        Nie gniewaj sie, ale niewielu ludzi pamietam z piatki, nawet nie kojarze kto to
        byl Obuchowska, chociaz nazwisko pamietam. Tyle lat...
        • Gość: arsa Re: V LO 1974-1978 IP: *.cs.bialystok.pl 22.06.03, 18:20
          Hej ! Pomoge Ci przypomniec Obuchowska to rusycystka . Polonistka to twoja
          wychowawczyni ,geograf prof.Gol Historyczka Domeradzka.Fizyca Kapela i tak
          dalej . Dziekuje za odpowiedz Mariola.
          • Gość: mirek Re: V LO 1974-1978 IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.03, 07:50
            Halo,

wiecie co sie dzieje z ludzmi z mat.-fiz.?
            Czy organizujecie 25-lecie? Mam taka ochote wszystkich spotkac po latach, a z
            mojej klasy nikt sie nie melduje. Jak jestem w Bydgoszczy to tez nie moge
            nikogo spotkac.

Pozdrawiam
            • Gość: Koleżanka Re: V LO 1974-1978 IP: *.multipc.com.pl / 192.168.3.* / 213.77.40.* 29.08.03, 22:00
              Czy to była klasa co chodziły Bożena CH Ela K
              • Gość: CS Re: V LO 1974-1978 IP: *.unknown.tele.dk 30.08.03, 01:54
                To nie ta klasa. W ogole to wyglada na to, ze pomylilem rok ukonczenia :0))
                To ma byc 1974-1977.
              • Gość: Ania Re: V LO 1974-1978 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 12:20
                Ja chodziłam do klasy z Bożeną i Elą. Była jeszcze Maryla , Ewa , Gabrysia.Czy
                odzywał się ktoś z klasy "c"- gdzie wychowawcą był prof. Gol
              • Gość: Koleżanka Re: V LO 1974-1978 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.01.04, 10:41
                Czy znajdzie się ktoś z mojej byłej klasy ? Chodziłam do klasy "C" , gdzie
                wychowawcą był profesor Goll.Czasami mile wspominam dawne dzieje i chętnie
                spotkałabym się w starym gronie , aby pogadać i powspominać. W mojej klasie był
                Paweł G. , Grzegorz I. , Jurek Cz.( wiem , że teraz pracuje w TVB ) . Z
                dziewcząt pamiętam Marylę S.( jest w Niemczech) , Jolę K. , Olę Z., Elę K. ,
                Bożenę Ch., Ewę P........... Nie wiem , czy znajdzie się ktoś kto odpowie , ale
                miłoby było wrócić czasami do przeszłości.Odezwijcie się........
                • Gość: arsa Re: V LO 1974-1978 IP: *.cs.bialystok.pl 01.05.04, 17:23
                  JurekCz.,Ola,BozenaH, ja ich wszystkich pamientam,ale z s.p nr 57 ,wV l.O
                  chodzilismy do rownoleglych klas.
    • Gość: Grzegorz K. Re: V LO 1974-1978 IP: *.proxy.aol.com 01.09.03, 17:47
      Zastanawiam sie, Cezary, czy ty, to Cezar- slawny basista slawnej kapeli z V
      LO? Bo jezeli tak, to chcialbym sie przpomniec - Grzesiek, perkusista (he, he),
      z tzw. Hameryki.
    • Gość: Grzesiek K. Re: V LO 1974-1978 IP: *.proxy.aol.com 01.09.03, 18:24
      Drogi Cezarze, wlasnie przelecialem inne fora z Twym udzialem, co potwierdzilo
      moje podejrzenia - w V LO grales na basie! (moja perkusje klejona scotchem, 12-
      strunowa gitare z 6-ma strunami, ze nie wspomne naszego koncertu na studniowce-
      - Hey Joe!) No i oczywiscie ty i Zbyszek Parucki na moim slubie! (wyobraz
      sobie, wciaz ta sama zona).
      O ile mnie wzrok nie myli e-mail masz dunski. Ja mam amerykanski. Troche nas
      rzucilo po swiecie, ha?
      Dla niewtajemniczonych - w tym samym okresie, co ty, skonczylem 4D, z plejada
      wychowacow, m.in. Zenon Rosiak i prof. Babinska, ktora na pierwszej lekcji
      powitala mnie "aha, G.K. juz mnie przed toba ostrzegali!"
      A propos, czy ktos ma wiesci o Beniewiczu, od angielskiego, albo Poleskiej-
      Kossowskiej, polonistce?
      • Gość: CS Re: V LO 1974-1978 IP: *.unknown.tele.dk 01.09.03, 21:24
        Ach, niesamowite, sam pan Grzegorz ???!! Z podrozy ? :o)
        Co to byly za czasy, wino, kobiety i spiew :O))
        Tak, to ja, basista, slynny tylko w piatce, wyobraz sobie ze gralem znowu w
        liceum po 7 latach z mlodymi,nawet zrobilismy ze 2 nagrania do radio, ale nic
        poza tym :o)
        Kiedy wyjechales ?
        Ja skonczylem ATR i wyjechalem w 1989, mam tez zone, ciagle te sama, z piatki,
        tyle ze 8 lat mlodsza. I dwojke dzieci, dziewczyna 16 lat i szatan 8 lat.
        Gdzie mieszkasz i co robisz ?
        Ja pracuje jako programista, ale robie tez troche muzyki, lada dzien skoncze
        pierwszy CD i sprobuje go promowac.
        Wiesz co ? Przyslij mi twoj email.
        Na konto alka@sol.dk - to moj stary account i idzie do likwidacji, to moge go
        podac tutaj, np.

A propo starych znajomych - prawie nie mam z nikim kontaktu.
        Boniewicz zmarl kilka lat temu. Maniek mieszka jeszcze w szkole, spotkalem tez
        Golla.
        Poza tym nie mam pojecia co z innymi
        • Gość: Grzesiek K. Re: V LO 1974-1978 IP: *.proxy.aol.com 02.09.03, 22:57
          Czarku, wyslalem moj e-mail na podany przez ciebie adres. mam nadzieje, ze go
          dostales. Jesli tak, to super. Jesli nie, to musimy sie skontaktowac inaczej.
          Daj znac, czy cos z tego wyszlo. GK
          • Gość: CS Re: V LO 1974-1978 IP: *.unknown.tele.dk 02.09.03, 23:53
            Dostalem, odpowiedzialem ( przed chwila ).

• Gość: arsa Re: V LO 1974-1978 IP: *.cs.bialystok.pl 07.11.03, 14:39
        G?K? czyzby Grzesiek Kruszewski?
        • Gość: grzesiek Kruszewsk Re: V LO 1974-1978 IP: *.ne.client2.attbi.com 30.11.03, 17:23
          G?K? Absolutnie. Grzesiek Kruszewski we wlasnej osobie. Sprawdzam te strone dosc
          rzadko - najwyrazniej nie jestem w tym odosobniony - ale zeby az dwie osoby mnie
          skojarzyly, to juz nadmiar szczescia!
          • Gość: CS niemozliwe IP: 194.255.20.* 04.12.03, 10:32
            Czyzbys, Grzesiu, byl bardziej znany ode mnie w tamtych czasach ?
            Na to wyglada :o))
          • Gość: arsa Re: V LO 1974-1978 IP: *.cs.bialystok.pl 15.01.04, 18:39
            Powiedz mi Grzegorz jak mozna zapomniec jednego z tworcow poematu V Liceum
            Ogolnoksztalcace?Bywalismy razem na imrezach szkolnych,oczywiscie tych
            oficjalnych.Uczylam sie w klasie o rok nizej.Byl takze oboz
            harcerski.Wybierales sie na polonistyke w Toruniu.Zreszta krazyles
            wokolprof.Poleskiej i ja tez.Pamietasz wielki konkurs o patronie szkoly?
            • Gość: Grzesiek K. Re: V LO 1974-1978 IP: *.ne.client2.attbi.com 16.01.04, 03:06
              Jak to na grzybach czas leci! Szczegoly nieco sie w pamieci zacieraja ( poemat?
              nawypisywalem w tych czasach roznosci wierszem i proza, to moze i poemat ku czci
              'piatki' splodzilem, na ilosc czlowiek szedl wtedy, nie na jakosc). Polonistyke
              w Toruniu skonczylem sto lat temu, jestem teraz w rubryce " polonista wierzacy,
              niepraktykujacy". A obozy harcerskie ( oj ironia, jak niewinnie dzis to brzmi)
              zaliczylem wszystkie, z druhami Podgorecznym, Kuczma, Szkatula itp. Az sie
              cieplo na duszy robi od tych wspominek. Moja zona, V LO rocznik 77, bardzo
              liceum niechetnie wspomina, wszystkie te przykazy i nakazy do szalenstwa ja
              doprowadzaly. Ja zas twierdze, ze tzw. wyksztalcenie srednie to byl dla mnie
              pretekst, zeby w dobrym towarzystwie milo spedzic czas. Jak widac, nie jestem
              wyjatkiem!
              • Gość: arsa Re: V LO 1974-1978 IP: *.cs.bialystok.pl / *.cs.bialystok.pl 17.01.04, 12:40
                hm, odswiezmy stare dobre czasy|}}} Czy pamietasz oboz harcerski,gdy na warte
                chodzilosie z psem Bejem????
                • Gość: Grzesiek K. Re: V LO 1974-1978 IP: *.ne.client2.attbi.com 18.01.04, 02:13
                  Ups! Przepraszam, psa Beja nie pamietam ( moze mi przypomnisz?, brzmi to
                  obiecujaco), warty wszelakoz tak, no bo jak tu zapomniec romantyczne chwile sam
                  na sam z "druhna", w blasku ksiezyca itp. Pies Bej bedzie musial mi wybaczyc,
                  ale na usprawiedliwienie mam fakt, ze 1: w tych czasach bywalem czesto pod "
                  wplywem", 2: bardziej od psow zwracalem uwage na dziewczyny. A bylo na co!
                  "Piatka" z urody dziewczyn slynela, nie bez powodu!
                  Pierwszy oboz (nie calkiem legalny, Rosiak jako komendant, artysta-malarz Wacek
                  Kuczma jako zastepca, nad Zalewem Koronowskim) wspominam jako najbardziej
                  "rozrywkowy", z gitarami i piwem w duzych ilosciach. Hej, czy to nie byl rok
                  Mistrzostw Swiata w Pilce Noznej? pamietam, zesmy przeslawny mecz z RFN ogladali
                  w swietlicy jednostki wojskowej!
                  Nastepne obozy - Ewa Poleska w roli p. komendant, ktora moja mama powitala:
                  "Corunia, a jest tu gdzies ktos dorosly w okolicy?" - byly juz bardziej
                  porzadne, zorganizowane, prawie grzeczne. No, ale podchody zawsze mielismy udane
                  - ksiazke by mozna napisac. Gleboko mi w pamieci utkwily zwlaszcza jedne, kiedy
                  nasza grupka oderwala sie od "peletonu" i zdecydowla sie na nocleg w stogu.
                  Bardzo romantycznie! Ot, rozczulil sie czlowiek, az sie lza w oku kreci.
                  • Gość: arsa wspomnienie IP: *.cs.bialystok.pl / *.cs.bialystok.pl 18.01.04, 20:16
                    Przypomnienie|}}} Pies Bej byl szanowany przez wszystkich druhow. Zawsze
                    manistefowal lekcewazacy stosunek do komendanta Rosiaka.Gdy ow rozpoczynal
                    gawede zawsze odwracal sie tylem i udawal ze spi.Na tym obozie zaczelam
                    wdrazac w zycie 11 prawo harcerskie,ale 12 pozostawilam na pozniej. Faktem
                    jest,ze starsi harcerze za kolnierz nie wylewali:)))Druh obozny Podgoreczny
                    kwatermistrz Chlebosz.Nocne biegi patrolowe,dwudniowy rajd z noclegiem w
                    owczarni . Poleska to moja polonistka i taki normalny nauczyciel
                    wV.Utrzymywalam z nia kontakt po skonczeniu szkoly.
                    • Gość: Grzesiek K. Re: wspomnienie IP: *.ne.client2.attbi.com 20.01.04, 01:42
                      Oj przypomnialo sie! Dzieki! Szczegolnie jak komendanta Rosiaka, razem z tzw.
                      kanadyjka do Zalewu, delikatnie i z taktem zesmy wlozyli, tak ze sie bidulka
                      nawet nie obudzil. Dopiero na caprztyk sie zerwal - wprost do wody. Mala rzecz,
                      a cieszy.
                      Druh Chlebosz to zjawisko bylo jedyne w swoim rodzaju, do dzis mi go zal!
                      Pamietam namietna dyskusje, ktora z nim mialem na temat gotowania ( na wojskowej
                      kuchni polowej, od " czerwonych beretow"). Druh Chlebosz oburzyl sie, ze
                      garsciami sol do 100-litrowej kadzi sypalem, szczyptami kazal, bo " przesole".
                      Bo druh Chlebosz znal sie na wszystkim!
                      Z innych atrakcji tego obozu pamietam : pozar lasu, co nas na " kwaterce" niemal
                      uwedzil, milicjantow na motorowce, co mnie na warcie nocnej oslepili
                      reflektorkiem, bo szukali zbiegow z wiezienia w Koronowie, no i przede
                      wszystkiem zakupy moje i Mariusza Szkatuly w miejscowym GS-sie. Pani sklepowa
                      nadziwic sie nie mogla, ze harcerze potrzebuja tyle skrzynek piwa, na rachunek
                      oczywiscie.
                      A propos Ewy Poleskiej : to jej wina i jej Mamy ( kierowala biblioteka osiedlowa
                      na Luczniczce), ze sie na polonistyke wybralem.
                      Przekonywaly, przekonywaly, az przekonaly. Fakt, ze polonista ze mnie jak z tzw.
                      d..y traba, ale dyplom mam! To byla moja ulubiona nauczycielka z calego
                      ogolniaka. Szczegolnie za to, ze miala do mnie cierpliwosc (ona i Babinska, od
                      biologii, dwa wyjatki), i ze miala poczucie humoru. Przyklad. Zapomnialem
                      przygotowac sie do referatu z Romantyzmu. Zamiast sie przyznac, przez 30 minut
                      pieprzylem jak poparzony, zmyslajac, co sie da. Poleska spokojne wysluchala i
                      dala ocene. "grzesiu, sliczne to bylo. Za forme: b.d., za tresc: ndst." Poniewaz
                      z Bydgoszczy zniknalem w circa '78, stracilem kontakt i zielonego pojecia nie
                      mam jakie byly jej dalsze losy.
                    • Gość: G.K. Re: wspomnienie IP: *.ne.client2.attbi.com 10.02.04, 01:14
                      Cisza jaks nastala ostatnimi czasy na tej stronie, musi zimno, abo co.
                      • Gość: cs Re: wspomnienie IP: 194.255.20.* 10.02.04, 08:57
                        niewielu nas tu pisze
                        zrezta bylem w grudniu w Bydgoszczy to sie z Januszem spotkalismy, co tu mamy
                        wiecej pisac ?
                        A my ( ty i ja ) wysylamy sobie maile, to kto ma tu pisac ?
                        • Gość: grzegorz K. Re: wspomnienie IP: *.ne.client2.attbi.com 17.04.04, 21:54
                          Wiosna przyszla a tu, panie dziejku, jakas posucha! Czyzby piatkowiczow ubywalo?
    • Gość: Janusz Sz. Re: V LO 1974-1978 IP: *.pl 03.11.03, 12:33
      Ciekawe, czy ktos bdzie czytal, moje Re, Trafiles Czarek w 10, jest tez pare
      innych osób co czytaly lecz nie odpowiedzialy. To ,ze napisalem wiem od Leszka
      W.
      Siedzielismy w jednej lawce.mój mail 749082@idea.net.pl
      Janusz
      • Gość: cs Re: V LO 1974-1978 IP: 194.255.20.* 04.11.03, 09:50
        zaraz odpowiem
        chyba pamietam nawet twoje nazwisko :o)
      • Gość: arsa Re: V LO 1974-1978 IP: *.cs.bialystok.pl 01.05.04, 17:30
        Janusz czy to Ty tak namietnie uczyles sie tylko j. angielskjiego w bardzo
        konkretnymcelu?}}}}
        • Gość: arsa Re: V LO 1974-1978 IP: 82.139.152.* 01.05.04, 17:40
          Czekam na odpowiedz juz od kilku miesiecy mysle,ze Ty to ty tylo wybacz nie
          pamietam Twojego nazwiska ,ale wiem ,ze w dzienniku przez krotki cza bylo obok
          mojego w klasie prof.Gola/)))
          • Gość: cs To nie ten Janusz :) IP: *.k241.webspeed.dk 02.05.04, 23:14
            Ten Janusz Sz. chodzil ze mna do klasy J.Lojek, zreszta tez nie od poczatku.
            I razem skonczylismy piatke.
    • Gość: Grzesiek K. Re: V LO 1974-1978 IP: *.ne.client2.attbi.com 30.05.04, 01:14
      Kochani! Okazuje sie , ze piatka ma nowa strone internetowa, z fotkami etc. A
      Maniek ciagle na liscie psorow! Lza sie w oku kreci jak oglam te zdjecia!
      neo.telsten.com/request/
      • Gość: Grzesiek K. Re: V LO 1974-1978 IP: *.ne.client2.attbi.com 31.05.04, 20:49
        Sprobuje jeszcze raz, bo sie mlodziez z liceum VII rozpycha lokciami na tej
        stronie, az wstyd. Sprawdzcie nowa strone 'piatki'. Adres w poprzedniej notatce
        mego autordtwa
      • Gość: Hanka Re: V LO 1974-1978 IP: 64.213.237.* 02.06.04, 15:10
        dzieki, zaraz tam wejde-hanka
    • Gość: Grzesiek K. Re: V LO 1974-1978 IP: *.ne.client2.attbi.com 10.06.04, 00:47
      Widze, ze kanikula nastala ( albo wiek starczy) i nie z kim plotkowac!
      • Gość: cs Re: V LO 1974-1978 IP: 195.215.5.* 10.06.04, 10:22
        oj dziadku :o)
        a teaz Cie troche powkurzam...
        za 10 dni jade do Bydgoszczy i spedze tam 2 tygodnie
        a poziej w Lipcu jeszcze raz
        • Gość: Grzesiek K. Re: V LO 1974-1978 IP: *.ne.client2.attbi.com 15.06.04, 03:00
          Oj, Cezary, ladnie to tak starszego pana dreczyc? Ale piatke ode mnie usciskaj.
        • Gość: Hanka Re: V LO 1974-1978 IP: 64.213.237.* 15.06.04, 14:20
          Oj tylko pozostaje pozazdroscic!Zjawie sie dopiero na zjazd.
          • Gość: cs Re: V LO 1974-1978 IP: 195.215.5.* 15.06.04, 16:41
            jakiz to zjazd ?
            a w ogole to nie ma czego zazdroscic, bo moge jechac tylko na urlop.
            z 8 lat temu byl zjazd mojej klasy i nie moglem jechac, bo mialem wolne dopiero
            tydzien pozniej.
            • Gość: Maciek Re: V LO 1974-1978 IP: *.dialup.telenergo.pl 15.06.04, 21:45
              Widzę że mówicie coś o zjeździe LO V. Tak. Planujemy zorganizować 50 lecie
              naszej szkoły w październiku 2005. Będzie pewnie stowarzyszenie przyjaciół
              PIĄTKI. Musimy jeszcze trochę poczekać bo rejestracja w sądzie potrwa. /Myślę ,
              że jesienią coś zacznie sie kręcić. Pozdrawiam Maciej Jasiński rocznik
              maturalny 1974 - a teraz uczę geografii w naszej PIĄTCE.
              • Gość: Hanka Re: V LO 1974-1978 IP: 64.213.237.* 16.06.04, 14:34
                Dzikuje za aktualne wiadomosci. Ciesze sie z tego zjazdu. Tylko mala
                propozycja-czy nie mozna go zrobic z czerwcu raczej, a nie , jak slyszalam , w
                pazdzierniku?
                • Gość: Maciek Re: V LO 1974-1978 IP: *.dialup.telenergo.pl 16.06.04, 16:53
                  Niestety termin czerwcowy nie jest możliwy. W maju 2005 mamy nową maturę i w
                  związku z tym sporo znaków zapytania. Najlepszym będzie jesień 2005. Pozdrawiam
                  • Gość: Grzesiek K. Re: V LO 1974-1978 IP: *.ne.client2.attbi.com 09.07.04, 02:40
                    Ciekaw jestem co sie bedzie wiazac z obchodami. Jesli to tylko kilka referatow,
                    akademia w sali gimnastycznej, moze jakic bukiecik, to nie ma co sie fatygowac.
                    Ale jakby sie zjazd absolwentow i tzw. psorow ( a bylo ich troche w historii)
                    odbyl, to by sie moglo milo i nostalgicznie porobic. Szczegolnie bylbym za
                    zgrupowaniem tych, co sie w Piatce znali, chocby przelotnie, np. w podgrupach
                    wiekowych ( co 5-10 lat?). Salami ich posadzic ( no, nas) niech sobie mlodosc
                    wspominaja!
                    • Gość: cs Re: V LO 1974-1978 IP: 195.215.5.* 09.07.04, 13:26
                      tak tak, a w salce dla naszego rocznika moze by ktos zostawil pare skrzyneczek
                      napojow, bo towarzystwo spragnione bedzie :o))
                  • Gość: Hanka Re: V LO 1974-1978 IP: 64.213.237.* 09.07.04, 15:50
                    Dzieki, bede planowac na jesien, milych wakacji.
                    • Gość: Maciek Re: V LO 1974-1978 IP: *.dialup.telenergo.pl 14.07.04, 22:02
                      Jestem otwarty na każdą propozycję programu zjazdu. Część obchodów 50 lecia
                      będzie w szkole ale główne imprezy planujemy w zupełnie innym miejscu.Gdzie? O
                      tym dopiero na jesień. wiem , że brzmi to tajemniczo ale nie chcemy zdradzać
                      naszych planów by nie zapeszyć. Pozdrawiam
    • Gość: Grzesiek K. Re: V LO 1974-1978 IP: *.ne.client2.attbi.com 03.08.04, 00:05
      Kanikula widze, Czarek na wakacjach to ucichlo. Oj niedobrze, panowie, niedobrze.
      • Gość: cs Re: V LO 1974-1978 IP: 195.215.5.* 03.08.04, 11:38
        juz wrocilem
        bylem znowu w Bydgoszczy, ale tylko 1 dzien tym razem
        • Gość: GK Re: V LO 1974-1978 IP: *.ne.client2.attbi.com 16.08.04, 23:01
          kanikula az piszczy!
          • Gość: Grzesiek K. Re: V LO 1974-1978 IP: *.ne.client2.attbi.com 14.09.04, 23:54
            Sprobuje to odswiezyc, moze ktos sie polasi i zajrzy!
            • Gość: kallisto Re: V LO 1974-1978 IP: 212.122.214.* 26.09.04, 09:22
              Skończyłam "piątkę" w 1997 ale miło jest poczytać wspomnienia ludzi którzy
              skończyli ją dawno. Maniuś nadawał charakteru tej szkole, po tym jak
              dyrektorowanie przejęła Maja, to już nie była ta sama "piątka".
              • Gość: a Re: V LO 1974-1978 IP: *.telsten.com / 213.25.33.* 31.10.04, 07:38
                www.5lo.bydgoszcz.pl warto to zobaczyc !
        • Gość: s Re: V LO 1974-1978 IP: *.telsten.com / *.telsten.com 31.10.04, 07:40
          www.5lo.bydgoszcz.pl warto to zobaczyc !!
          • Gość: K.S. Re: V LO 1974-1978 IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.04, 11:06
            Czy ktos z V-wiczow wie,co slychac u Aliny Jelinskiej z Szarych Szeregow -
            matura chyba 1979?
            • Gość: KK Re: V LO 1974-1978 IP: *.ne.client2.attbi.com 15.11.04, 23:21
          • Gość: Grzesiek K. Re: V LO 1974-1978 IP: *.ne.client2.attbi.com 04.11.04, 21:11
            hej, dzieki za link. Mialem stary, ale sie zdezaktualizowal. Troche ta buda
            gorzej wyglada niz pamietam z mlodosci. Za mojej kadencji nastapila wielka
            przeprowadzka z Luczniczki na Kape i wtedy piatka to bylo szczytowe osiagniecie
            architektury socjalistycznej. Taka sie nam wydawala wielka i piekna. Uff! Teraz
            az sie cisnie na usta slowo - rudera. Czas ucieka i perspektywa sie najwyrazniej
            zmienia.,
    • Gość: G Re: V LO 1974-1978 IP: *.ne.client2.attbi.com 08.12.04, 01:20
    • Gość: Hanka Panie Macieju, jak tam ze zjazdem!!?? IP: 64.213.237.* 08.12.04, 21:58
      Czy sa juz jakies wiadomosci?
    • Gość: Mirek Re: V LO 1974-1978 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.12.04, 14:28
      Witam wszystkich zagladajcych tutaj..chcialem tylko powiedziec, ze dzieki tym
      stronom znalzlem w koncu kogos z mojej klasy - Zdzicha Skulich i Jurka
      Rypolca..oboje mieszkaja w Fordonie..nastepnych bedzie chyba latwiej
      znalezc..powodzenia dla wszystkich szukajacych!!
      • Gość: Mirek Re: V LO 1974-1978 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.12.04, 14:30
        ..no i oczywscie Wesolych Swiat Bozego Narodzenia i Sczczesliwego Nowego Roku
        dla wszystkich!!!
        • Gość: grazyna Re: V LO 1974-1978 IP: *.ne.client2.attbi.com 05.01.05, 00:14
          Pozdrowienia noworoczne! Piatka hora!
    • Gość: GK Re: V LO 1974-1978 IP: *.ne.client2.attbi.com 16.01.05, 03:23
      Podajcie daty zjzdu jak najwczesniej, to sobie bileciki zabukuje taniej, bedzie
      wiec na alkohol.
      • Gość: grazyna Re: V LO 1974-1978 IP: *.ne.client2.attbi.com 27.01.05, 22:38
        czy sa juz znane jakies szczegoly tyczace zjazdu?
        • Gość: Maciek Re: V LO 1974-1978 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:26
          Po długim czasie odzwyam się drodzy PIĄTKOWICZE. Organizacja zjazdu nabiera
          rumieńców. Dajcie mi jeszcze trochę czasu, a wszystko będzie znane. Myślę ,że
          tak na 100% wystartujemy z informacją w końcu marca. Najprawdopodobniej będzie
          w 3 dekadzie października. Jeśli ktoś ma chęć popracować rzy tym to zapraszam
          do szkoły.Pozdrawiam
          • Gość: Hanka Re: V LO 1974-1978 IP: 65.38.217.* 03.02.05, 00:41
            Dziekujemy!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka