ewa_sk 04.07.07, 09:10 Szukam dobrego chirurga dzieciecego z Bydgoszczy. W wątku polecanych lekarzy jest tylko p. dr Szmytkowska ale ja chciałabym kogoś innego , chodzi mi o lekarza z innego szpitala niz Biziel w celu potwierdzenia ich diagnozy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.rene Re: chirurg dziecięcy 04.07.07, 09:40 to najlepiej jakis docent z jurasza, ale niestety nie znam zadnych nazwisk. a co do potwierdzenia diagnozy szmytkowskiej hhmmmmmm........ mam akurta z nia niemiłe wspomnienia. polecam udac sie do poznania do super chirurga dzieciecego, adres i nr telefonu na priv. juz kilka osób brało ode mnie namiary tego lekarza. jest naprawde swietny, operował moja coreczke kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
mradwanska Re: chirurg dziecięcy 04.07.07, 17:50 Aniu możesz mi wysłać na priva ten adres do chirurga w Poznaniu, moja Martusia urodziła się z wadą wrodzoną, tarfiliśmy do Jurasza do Państwa Chrupkek, tam chciali miesięczne dziecko ciąć w pół i wszystko ustawiać, kazali przestać karmić piersią i 2 tygodnie chcieli żywić kroplówkami, więć trafiłam do Szmytkowskiej, która kazała czekać i obserwować, i Martusia żyje normalnie, dr WRÓBEL Z Odpowiedz Link Zgłoś
mradwanska Re: chirurg dziecięcy 04.07.07, 17:54 COŚ MI WYSŁAŁA ZA WCZEŚNIE Wróbel z Warzsawy potwierdził mi że nie trzeba było aż tak dramatycznej operacji, ale ja chciałabym potwierdzić że już wszystko w porządku. Więc chetnie pojadę do Poznania, a jeśli Ewa chcesz do dobrago lekarza w Juraszu to od razu w rejestracji powiedz że chcesz do dr Chrupek, to żona ordynatora chirurgii dziecięcej, bo inni lekarze z poradni przy skomplikowanych problemach i tak każą przyjść jeszcze raz do Chrupkowej Odpowiedz Link Zgłoś
mradwanska Re: mradwanska 08.07.07, 22:09 Aniu dziękuję bardzo, na pewno pojadę do Poznania, nie chcę popełnić grzechu zaniechania, jeśli chodzi o moją córeczkę nigdy bym sobie nie wybaczyła, gdybym coś przeoczyła, a przy okazji dziękuję forumką że są i że z Wami łatwiej jest kroczyć trudną ścieżka macierzyństwa Odpowiedz Link Zgłoś