Dodaj do ulubionych

chirurg dziecięcy

04.07.07, 09:10
Szukam dobrego chirurga dzieciecego z Bydgoszczy. W wątku polecanych lekarzy
jest tylko p. dr Szmytkowska ale ja chciałabym kogoś innego , chodzi mi o
lekarza z innego szpitala niz Biziel w celu potwierdzenia ich diagnozy.
Obserwuj wątek
    • ania.rene Re: chirurg dziecięcy 04.07.07, 09:40
      to najlepiej jakis docent z jurasza, ale niestety nie znam zadnych nazwisk. a
      co do potwierdzenia diagnozy szmytkowskiej hhmmmmmm........ mam akurta z nia
      niemiłe wspomnienia. polecam udac sie do poznania do super chirurga
      dzieciecego, adres i nr telefonu na priv. juz kilka osób brało ode mnie namiary
      tego lekarza. jest naprawde swietny, operował moja coreczke kilka razy.
      • mradwanska Re: chirurg dziecięcy 04.07.07, 17:50
        Aniu możesz mi wysłać na priva ten adres do chirurga w Poznaniu, moja Martusia
        urodziła się z wadą wrodzoną, tarfiliśmy do Jurasza do Państwa Chrupkek, tam
        chciali miesięczne dziecko ciąć w pół i wszystko ustawiać, kazali przestać
        karmić piersią i 2 tygodnie chcieli żywić kroplówkami, więć trafiłam do
        Szmytkowskiej, która kazała czekać i obserwować, i Martusia żyje normalnie, dr
        WRÓBEL Z
      • mradwanska Re: chirurg dziecięcy 04.07.07, 17:54
        COŚ MI WYSŁAŁA ZA WCZEŚNIE
        Wróbel z Warzsawy potwierdził mi że nie trzeba było aż tak dramatycznej
        operacji, ale ja chciałabym potwierdzić że już wszystko w porządku. Więc
        chetnie pojadę do Poznania, a jeśli Ewa chcesz do dobrago lekarza w Juraszu to
        od razu w rejestracji powiedz że chcesz do dr Chrupek, to żona ordynatora
        chirurgii dziecięcej, bo inni lekarze z poradni przy skomplikowanych problemach
        i tak każą przyjść jeszcze raz do Chrupkowej
    • ania.rene mradwanska 04.07.07, 20:26
      napisałam na priv
      • mradwanska Re: mradwanska 08.07.07, 22:09
        Aniu dziękuję bardzo, na pewno pojadę do Poznania, nie chcę popełnić grzechu
        zaniechania, jeśli chodzi o moją córeczkę nigdy bym sobie nie wybaczyła, gdybym
        coś przeoczyła, a przy okazji dziękuję forumką że są i że z Wami łatwiej jest
        kroczyć trudną ścieżka macierzyństwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka