iga.kal 08.07.07, 12:31 ...czy warto się wybrać? A jeśli,to do jakiej fryzjerki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staha54 Re: Salon fryzjerski "Matrix", Fordon... 08.07.07, 14:08 Mieszkam na Kapuściskach. Chcę ściąć włosy. Do którego zakładu mam się udać i której fryzjerki. Proszę o pomoc i radę. Odpowiedz Link Zgłoś
bob.x Re: Salon fryzjerski "Matrix", Fordon... 09.07.07, 10:42 iga.kal napisała: > ...czy warto się wybrać? A jeśli,to do jakiej fryzjerki? strzyzenie meskie ...jest ok ....tyle moge powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
madziarrka1 Re: Salon fryzjerski "Matrix", Fordon... 10.07.07, 15:29 ...ja kiedyś byłam w MATRIX-ie i powiem tyle tak mi pofarbowali, że miałam strasznie kijowy kolor, żeby gorzej nie powiedzieć, nie taki jaki miał być, jakoś zmieszali farby na kombinowali i wyszła tandeta, kompletna amatorka, od tego czasu już nigdy więcej tam nie poszłam... Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.kamilek Re: Salon fryzjerski "Matrix", Fordon... 14.07.07, 09:04 Mówicie o tym co jest na rynku, w Fordonie? Jesli tak- polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś