rhemek 07.12.01, 11:58 Nie bylo mnie w sieci przez dwa dni , bo w nocy z srody na czwartek Jacys luje ukradli glowny kabel elnetu w bydgoszczy i tyle trwala jego wymiana. Kocham ten kraj!!!!!! Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ochman Re: Kocham polske!!! IP: 194.203.162.* 07.12.01, 12:01 Rhemek - dzieki bogu ze wrociles bo balismy sie wszyscy ze zrobiles sobie krzywde z powodu kosza od #Kasi... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Kocham polske!!! 07.12.01, 12:02 Gość portalu: ochman napisał(a): > Rhemek - dzieki bogu ze wrociles bo balismy sie wszyscy > ze zrobiles sobie krzywde z powodu kosza od #Kasi... O kurcze mnie tez nie bylo wiec nie wiem gdzie ten "kosz" lezy na forum moze mi ktos wskazac jego polozenie? ^_" KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Kocham polske!!! IP: 194.203.162.* 07.12.01, 12:04 nigdzie nie lezy Kroti - Ty bys chcial od razu kawe na lawe, a to po prostu ogolne wrazenie Rhemek - nie martw sie jestesmy z Toba!!! a #Kasia zla kobieta jest... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: Kocham polske!!! IP: 194.204.138.* 07.12.01, 12:08 no tak wszystkiemu baby winne... rhemek zonaty wiec mialam prawo sie zareczyc z tej czarnej rozpaczy.. aczkolwiek jestesmy juz po weselisku :) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Kocham polske!!! 07.12.01, 12:09 Gość portalu: #kasia napisał(a): > no tak wszystkiemu baby winne... > rhemek zonaty wiec mialam prawo sie zareczyc z tej czarnej rozpaczy.. > aczkolwiek jestesmy juz po weselisku :) Nio czyli jednak o ta sprawe z atomskim chodzilo niezle ^_^ KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Kocham polske!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 12:19 rhemek: "Nie bylo mnie w sieci przez dwa dni , bo w nocy z srody na czwartek Jacys luje ukradli glowny kabel elnetu w bydgoszczy i tyle trwala jego wymiana. Kocham ten kraj!!!!!! Rhemek" W związku z tym umknęła jak widzę moja prośba . Zaraz ją przypomnę.Polecam. Prze ciebie znowu mnie bolą zęby. :)) Odpowiedz Link Zgłoś