marcin_161 22.06.03, 09:50 Zapraszam elitę tego forum na moje forum prywatne.Proszę wpisywać swoje kandydatury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zonc Re: FORUM PRYWATNE IP: *.awacom.pl 22.06.03, 11:22 Kolego Marcinie nie tak się zakłada to foorom.. nie wątek ale fooroomm... PS. ELITE?? A kto to?? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_161 Re: FORUM PRYWATNE 22.06.03, 14:45 Gość portalu: zonc napisał(a): > Kolego Marcinie nie tak się zakłada to foorom.. nie wątek ale fooroomm... > > PS. ELITE?? A kto to?? Myślę, że elitę możesz ty wyznaczyć.Do elity można zaliczyć Ciebie,Radce.A resztę ty wybierz-lepiej się znasz ode mnie.A forum prywatne potrafię zakładać.Moje forum jest w kategorii"MIASTA" i nazywa się "Dla wybranych-to brzmi dumnie" Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: FORUM PRYWATNE 22.06.03, 15:02 Dzieki Marcinie za uznanie i akceptacje mojej osoby. Jesli ukazesz nam link do tego forum - obiecuje,ze zajrze tam i postaram sie brac udzial w dyskusjach. pozdrowienia radca ps. nooo,ale tutaj tez bedziesz oczywiscie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: FORUM PRYWATNE IP: *.awacom.pl 22.06.03, 15:13 LINK prosze ;-) Bez linku wyglądało jakbyś to zrobił jako prywatne ;-) Daj link Marcini i równiez dzięki za uznanie... wszyscu zasłógują by tam być z małymi wyjątkami kłójącymi w oczy (patrz "forumowicze jednorazowi") ;-) cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_161 Re: FORUM PRYWATNE 22.06.03, 22:35 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12037 Udzielajcie się.Zapraszam.Pomóżcie mi ułożyć listę "OSÓB CHCIANYCH" Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: FORUM PRYWATNE 22.06.03, 23:15 marcin_161 napisał: > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12037 > Udzielajcie się.Zapraszam.Pomóżcie mi ułożyć listę "OSÓB CHCIANYCH" - dzieki - juz sie wpisalem pozdr. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: FORUM PRYWATNE IP: 158.75.224.* 23.06.03, 00:05 jam człek prosty, do salonów niezwyczajny... też dziękuję - pozostanę miedzy chamy. Odpowiedz Link Zgłoś