Gość: Michał Cz. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 12:40 chyba w tym roku ją zdałem, może ktoś znajomy to przeczyta ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Slawek Be Re: V LO - matura 88 mat-fiz IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 12:05 Ja powiem wiecej....ja ja napewno w tym roku zdalem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: V LO - matura 88 mat-fiz IP: *.bsb.com.pl 25.09.03, 10:33 Powiem wiecej Michal, na pewno ja zdales w tym roku ;-) Witaj! :-) A w tym roku, Panie Dziejku stuknela nam pietnacha... i czas najwyzszy pomyslec o jakims zlocie... Pozdrawiam i pytam gdzie sie podziewa cala reszta klasy :-)) Andrew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: V LO - matura 88 mat-fiz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 15:36 wydaje mi się,że ja też w tym roku maturę zdawałam. Ale to już było tak dawno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: V LO - matura 88 mat-fiz IP: *.bsb.com.pl 26.09.03, 09:32 A moze zdradzisz literke klasy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: V LO - matura 88 mat-fiz IP: *.bsb.com.pl 26.09.03, 09:45 Znam 2 Agi z mat-fizu (o ile skrot imienia pochodzi od Agnieszka), pierwsza to moja zona ;-) a druga to jej kolezanka z lawki wiec wydaje mi sie ze z mat-fizu nie jestes ;-) choc moze to dobry kamuflarz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: V LO - matura 88 mat-fiz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 19:22 Nie wydaje mi się, żebym była twoją żoną, choć oczywiście wszystko możliwe - mój mąż też Andrzej - dasz wiarę? Ale w piątce był tylko raz - na dyskotece, na którą zaproszona została jego klasa z tech. drzewnego, więc to chyba jednak nie ty... Nie jestem też koleżanką z ławki twojej małżonki, ponieważ o ile sobie przypominam byłam jedyną Agnieszką w klasie. Tak więc zagadka rozwiązana: nie byłam w mat-fizie (co nie znaczy, że mat-fiz był mi obcy całkowicie: było tam paru przystojnych facetów...)Pozdrawiam. Ag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: V LO - matura 88 mat-fiz IP: *.bsb.com.pl 29.09.03, 08:06 Bede strzelal. Klasa o profilu rosyjskim czyli "E" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: V LO - matura 88 mat-fiz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 13:03 Pudło. Zostały jeszcze trzy. Pozdrawiam (Ciebie, małżonkę Agnieszkę i koleżankę małżonki Agnieszki z ławki, Agnieszkę). Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: V LO - matura 88 mat-fiz IP: *.bsb.com.pl 29.09.03, 14:16 O widzisz, zmylilas mnie ta impreza z technikum bo to mi bardziej pasowalo na 100% zenska klase "E" ;-) W kazdym badz razie rowniez Cie goraco pozdrawiam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: V LO - matura 88 mat-fiz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 13:30 Witaj Andrzeju. Po cichu liczyłem, że tu kiedyś dotrzesz, widzę, że nadal siedzisz w bsb, może się spotkamy ? Ja nadal pracuję po sąsiedzku w sp. Mój #gg 3673158 lub miczaj@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: V LO - matura 88 mat-fiz IP: *.bsb.com.pl 07.10.03, 07:19 Hej, hej... witaj Michale !!! :) Az trudno uwierzyc ze nie spotkalismy sie dotad na Bloniu... w sp nieopodal bywam co tydzien na koszu... ;-) no ale Ty akurat juz o 18:00 nie uczysz... ;-)) Oczywiscie, jak najbardziej trzeba sie spotkac - ostatni raz to chyba sie widzielismy w jakims markecie o ile dobrze pamietam. A spotkales moze kogos z klasy? Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: V LO - matura 88 mat-fiz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 11:21 W jaki dzień bywasz na sali ?? Jak będę miał czas - przyjdę, pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: V LO - matura 88 mat-fiz IP: *.bsb.com.pl 17.11.03, 07:56 Zeby watek ostatecznie nie polegl tragicznie to musze powiedziec ze nie wierze ze nikt wiecej nie surfuje i nikt tu ze starej gwardii nie zaglada... wiecej odwagi prosze Panstwa... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prince 31 Re: V LO - matura 88 mat-fiz IP: *.tvgawex.pl 31.05.04, 20:57 No witam starą gwardią z 88` rocznika maturalnego - ja byłem na biol-chemie i też w tym roku zdawałem maturę. Nie wiem czy mnie pamiętacie - Michu albo Wawrzyn. Chodziłem do klasy ze Sławkiem Michalakiem, Arturem Stogowskim, Ondulem czyli Stachem Zawadzkim, Darkiem Mańkowskim, Tomkiem Rajsem i Bodziem Kitlińskim. Kogoś pominąłem? Kurde dawno to było cholera. Co się dzieje z resztą naszej rocznikowej załogi? Odezwijcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aa Re: V LO - matura 88 mat-fiz IP: 212.122.214.* 10.11.04, 22:26 Może odezwie się ktoś z profilu ang?Jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś