carton 25.06.03, 09:33 Po co zaśmiecacie forum wątkami o niczym, typu "Dlaczego lubicie Jarka/Zosie/Kasie.../bułki z masłem"? Tak się nudzicie czy coś Was męczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhemek Re: Zaśmiecanie forum 25.06.03, 10:14 Widac po prostu ze nie maja o czym pisac... A moze to bylo tylko jednodniowe szalenstwo? To forum jest tak nieprzewidywalne... A tak w ogole lepiej nie prowokuj, bo bedzie jeszcze gorzej:) pozdr Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Zaśmiecanie forum IP: *.awacom.pl 25.06.03, 11:03 Ja swój limit wyczerpałem... byłem już na lodach z TEDem i mi przeszło.. on dostał pifko ;-) i też jest dobrze... ja będe już cicho... cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Zaśmiecanie forum 25.06.03, 18:21 rhemek napisał: > Widac po prostu ze nie maja o czym pisac... > A moze to bylo tylko jednodniowe szalenstwo? > To forum jest tak nieprzewidywalne... > A tak w ogole lepiej nie prowokuj, bo bedzie jeszcze gorzej:) > pozdr > Rhemek Hehehe przypomnial mi sie pewien "abstrakcyjny piatek"- a to dopiero rozroba byla ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Zaśmiecanie forum 25.06.03, 19:53 sdb napisał: > > Hehehe przypomnial mi sie pewien "abstrakcyjny piatek"- a to dopiero rozroba > byla ;] To nasze bylo duzo lepsze;) To wczorajsze to nawet na nazwe nedznej podrobki nie zasluguje;)) pozdr Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś