.tomcio. 09.12.01, 14:01 Proponuję 5 lub 12 stycznia. Co wy na to? Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Nowy termin spokania - dywagacje. 09.12.01, 14:07 Ja mam 5 zjazd w sobote, ale do 15.30 wiec mi odpowiada jak najbardziej, i jestem za tym terminem, bo niecaly miesiac przerwy to w sam raz a ponad miesiac to juz za dlugo zeby Was nie widziec ^_^ KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Nowy termin spokania - dywagacje. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 14:39 Ja chyba tez bylbym za 5.01 bo 13.01 mam lige pilkarzykowa, wiec dwie tak wazne imprezy dzien po dniu by mi niezbyt odpowiadaly. Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Nowy termin spokania - dywagacje. 09.12.01, 14:42 To na razie jesteśmy za 5.01. Zobaczymy jak reszta. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
milak Re: Nowy termin spokania - dywagacje. 09.12.01, 18:53 Jak dla mnie OK, zobaczymy jak Kierowca... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debett Re: Nowy termin spokania - dywagacje. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 14:04 Odpowiem tradycyjnie - wstępnie termin mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia myslecinek IP: 194.204.138.* 10.12.01, 15:27 ..moze sie zorientujecie jak wyglada sprawa cen i rezerwacji w restauracji Parkowej (nie myslic z Palacowa). Restauracja ta jest usytuowana przy zoo na brzegu jeziorek.. z doswiadczenia wiem, ze jedzenie smaczne, piwko jest i takie tam i jest kominek przy ktorym mozna (chyba) posiedziec i sie rozgrzac.. jezeli pogoda by dopisala to moze jakis kulig? to raczej nie jest droga impreza.. ewentualnie spader po myslu co jak co ale myslem mozemy sie chwalic.. podaje kontakt: Joachim Perenc 0604-522-799 (kontakt sciagniety ze strony :))) chyba by sie nadawalo na nastepne spotkanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: myslecinek 10.12.01, 18:43 Całkiem ciekawe, ale co na to inni. Można to rozważyć, bo w Myślęcinku bardzo ładnie. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
on Re: myslecinek 11.12.01, 04:55 Myslcinek czemu nie... można by wziąć narty... Kulig, piwko, żarło - to jest to co On-y lubi najbardziej ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoopa_84 Re: myslecinek 11.12.01, 11:16 Ja jestem jak najbardziej za tym pomysłem z Myślecinkiem ...data też mi odpowiada....gorzej żeby nam ino pogodo dopisała albo żeby nas nie łokrodziono pozdrowienia "złote kupki" Scoopa! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: myslecinek 11.12.01, 12:47 No ja tez jestem za Meslecinkiem-cos w koncu mozna tam pokazac i moze Bydzia nie wypadnie az tak blado ^_^ Pozdrawiam-KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
scoopa_84 Re: myslecinek 11.12.01, 17:57 Świete słowa Wielki Bracie yyyy tzn Krotosie:) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: myslecinek 11.12.01, 21:32 scoopa_84 napisał(a): > Świete słowa Wielki Bracie yyyy tzn Krotosie:) Jak juz to Wielki Darcie ^_" bo mi odwalilo na punkcie lotek ostatnio... KroTosS rzucajacy ale jeszcze salabo celujacy Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: a wlasnie w Meslecinku beda lotki??? hi hi (notxt) 13.12.01, 14:33 No to przy okazji ide sobie to www zobaczyc kolezko ^_^ i spraawdz skrzynke meilowa-dalem tam dla Ciebie male wyjasnionko na wiadomy temat. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
scoopa_84 Re: myslecinek 13.12.01, 11:19 krotoss napisał(a): > scoopa_84 napisał(a): > > > Świete słowa Wielki Bracie yyyy tzn Krotosie:) > > Jak juz to Wielki Darcie ^_" bo mi odwalilo na punkcie lotek ostatnio... > > KroTosS rzucajacy ale jeszcze salabo celujacy DARCIE DARCIE nie schlebiaj tak sobie:))))) zartuje i pozdrawiam scoopa a przy okazji strona moja zmienila adres i wystroj teraz http:\\www.scoopa.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Nowy termin spokania - dywagacje. 13.12.01, 00:27 Mi myslecinek pasuje. Rhemek. Odpowiedz Link Zgłoś