emigrantka 15.08.03, 23:55 Juz wytapetowane wiec mozesz spokojnie wpasc.. Kota mam 3-go wiec w jezdzenie po koty tez cie juz nie wrobie... Odezwij sie dziewczyno - ja (oczywiscie) i numer i maila do ciebie zgubilam a wiem ze tu zagladasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorotka Re: Dorotka - odezwij sie... IP: *.proxy.aol.com 16.08.03, 04:08 jrestes gupia pisda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Dorotka poszla sie trzepac, hehehe, najwyrazn IP: *.nyc.rr.com 17.08.03, 04:30 soup_nazi napisał: > twoj nick powinien byc ZABLOKOWANY! Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Dorotka poszla sie trzepac, hehehe, najwyrazn 17.08.03, 04:37 Gość portalu: jot-23 napisał(a): > soup_nazi napisał: > > > > > twoj nick powinien byc ZABLOKOWANY! Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Dorotka poszla sie trzepac, hehehe, najwyrazn 17.08.03, 04:41 Jestes cham. Nawet twoj idol juz cie nie lubi. Nadaje ci tytul Mister Chamstwa forum Polonia. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi E, tam leje na to 17.08.03, 04:45 Co wy mi tego jota na idola tak natarczywie wciskacie? Przeciez to gowno prawda, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: E, tam leje na to 17.08.03, 04:51 Co? Juz cieplutko nie pozdrawiasz? Nikt ci go nie wciska. Najpierw by wiarus a teraz j-23. Teraz mysle bedzie waldek bo widac ze inteligentniejszy do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi [...] 17.08.03, 05:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian [...] 17.08.03, 05:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś