meszele 14.08.07, 15:27 Witam ! czy możecie odpowiedzieć mi co słychać o Panu Olechu. Jakoś zamilkł. A może mi sie tak wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vogino55 Re: Jacek Olech 15.08.07, 10:53 meszele napisała: > Witam ! > czy możecie odpowiedzieć mi co słychać o Panu Olechu. Jakoś zamilkł. > A może mi sie tak wydaje? Wpisz Google frazę / Jacek Olech / to pokaże Tobie Wyniki 1 - 10 spośród około 80,400 dla zapytania Jacek Olech. (Znaleziono w 0,17 sek.) Najlepiej wejdź na forum "Magiel" albo "Plotki o byłych VIP'ach" (;)))))))) zakładam ze masz odpłatną wersje GOOGLI Zadowolona? Wojciech mówiący Tobie /ić stond/ Odpowiedz Link Zgłoś
meszele Re: Jacek Olech 15.08.07, 11:56 Nie. Co mnie obchodzi magiel albo plotki o byłych VIP'ach. Wysil się człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
vogino55 Re: Jacek Olech 15.08.07, 14:00 meszele napisała: > Nie. Co mnie obchodzi magiel albo plotki o byłych VIP'ach. Wysil się człowieku. To po 'kiego grzyba'zakładasz ten wątek??? Wojciech żegnający "prowokatora"(:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś