aginia.pl 09.10.07, 08:02 Witam.Prosiłabym o informacje gdzie znajdują się wypożyczalnie "fajnych" samochodów do ślubu. pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
takajedna111 Re: samochód do ślubu 09.10.07, 08:19 proponuję kontakt z właścicielem szkoły jazdy Modraczek www.modraczek.prawojazdy.com.pl/index.php?site=4 Pan Jerzy jest pasjonatem starych zabytkowych samochodów, np takich webhome.idirect.com/~svitcom/junak/Cuba/Havana_mobile/6393.jpg (przykładowa fotka) Ja do mojego ślubu pojadę podobną furą :) Odpowiedz Link Zgłoś
aginia.pl Re: samochód do ślubu 09.10.07, 09:46 dziękuję bardzo za info, podoba mi się ten samochodzik :} Odpowiedz Link Zgłoś
takajedna111 Re: samochód do ślubu 09.10.07, 09:48 fotka nie przedstawia auta pana Jurka - wzięłam pierwszą lepszą z netu, żebyś miała pojęcie o jakich autach jest mowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaclomiros Re: samochód do ślubu 09.10.07, 10:29 udało mi się namierzyc jeszcze coś takiego :) www.slub.bzi.pl/Pojazdy+do+Ślubu_bydgoszcz do wyboru, do koloru ;) Odpowiedz Link Zgłoś