winioo 13.10.07, 09:42 Wczoraj byla rewelacja. Worm is green i Nosowska to byla klasa swiatowa. Dzis chyba jeszcze bardziej emocjonujacy zestaw - szykuje sie Flunk. Mam nadzieje ze bedzie minimum tak dobrze jak wczoraj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liloop Re: LOW FI!!! 13.10.07, 17:24 Fakt, super festiwal, oby była nastepna edycja. Może przyjdzie jeszcze więcej bydgoszczan. Jestem zachwyclony liczbą ludzi, którzy przyjechali z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
winioo Koncert FLUNK byl niesamowity!!! 14.10.07, 10:30 Zreszta drugi dzien caly byl niesamowity! George Dorn Screams mieli chyba treme ale dali rade. The car is on fire rewelacyjne show. nniezle TRES B. ta panienka na basie fajna sztuka Plum to nie moja bajka Dabrowska tak sobie i FLUNKFLUNKFLUNKFLUNKFLUNK - KOCHAM RUDA ANJE! Organizator na koniec powiedzial ze za rok tez bezie LowFi z gwiazdami ktore zaproponujemy Zacznam i pro ponuje SIGUR ROS Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: SIGUR ROS!!!!!!! 14.10.07, 13:43 Podpisuje się rękoma i nogami!!! W przyszłym roku proszę... nie nie ja nie proszę... żądam! Występu tego przecudownego zespołu z Islandii :)))) Odpowiedz Link Zgłoś