Gość: zenek IP: 10.10.70.* 24.07.01, 19:06 Zdecydowanie prowadza Grzegorz Gruszka i Lech Lutogniewski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Re: To moze najbrzydszy facet IP: *.bydg.gazeta.pl 25.07.01, 09:25 Stirlitz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrman Re: To moze najbrzydszy facet. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 17:31 Moze nazwiecie mnie zboczencem, ale jak na moje to najbrzydszego faceta powinny wybierac panienki... :) Ale jezeli mam oddac glos to oczywiscie nie na kogo innego jak na siebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freeride Re: To moze najbrzydszy facet. IP: *.bydgoski.pl 25.07.01, 18:51 Głosy panów potraktujmy jako konstruktywną samokrytykę:)) co do Lutogniewskiego to zgadzam się w 100% - wygląda jak rozdeptana kupa do Kamil: czyźbyś miał przyjemność widzieć kiedykolwiek Stirlitz''a:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: To moze najbrzydszy facet. IP: 216.104.228.* 30.07.01, 18:12 Najbrzydszy facet to Benek. Zartowalem. Lutogniewski, owszem, ale dajmy mu spokój. Mysle, że są wieksi brzydale. Na przykład Leonardo di Caprio, Ricky Martin czy Enrique Iglesias. Ale także Grzegorz Gruszka, Józef Olesky, czy Marcin Wnuk. Nie lepsi są Dariusz Szpakowski, czy Hubert Morawiak. Ale najwiekszym brzydalem jest Janusz Zemke. Zaraz po nim David Copperfield, a po nim Paul Scholes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: To moze najbrzydszy facet. IP: 216.104.228.* 30.07.01, 19:43 Hugh Grand jest niedorobiony, a Enrique Iglesias spedalony. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: To moze najbrzydszy facet. 30.07.01, 19:44 Kurcze niezle twarzowe ma tez Irek Bielelinik-czy jak to sie pisze-ten z radiaZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: To moze najbrzydszy facet. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 21:47 no a Kristof Krawczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: To moze najbrzydszy facet. 31.07.01, 22:52 Gość portalu: agata napisał(a): > no a Kristof Krawczyk? No nie to taki przystojny ojciec chrzestny ;))) Odpowiedz Link Zgłoś