Dodaj do ulubionych

To moze najbrzydszy facet.

IP: 10.10.70.* 24.07.01, 19:06
Zdecydowanie prowadza Grzegorz Gruszka i Lech Lutogniewski
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: To moze najbrzydszy facet IP: *.bydg.gazeta.pl 25.07.01, 09:25
      Stirlitz
    • Gość: Dyrman Re: To moze najbrzydszy facet. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 17:31
      Moze nazwiecie mnie zboczencem, ale jak na moje to najbrzydszego faceta powinny
      wybierac panienki... :)
      Ale jezeli mam oddac glos to oczywiscie nie na kogo innego jak na siebie!!!
      • Gość: Freeride Re: To moze najbrzydszy facet. IP: *.bydgoski.pl 25.07.01, 18:51
        Głosy panów potraktujmy jako konstruktywną samokrytykę:))
        co do Lutogniewskiego to zgadzam się w 100% - wygląda jak rozdeptana kupa

do Kamil: czyźbyś miał przyjemność widzieć kiedykolwiek Stirlitz''a:)?
        • Gość: benek Re: To moze najbrzydszy facet. IP: 216.104.228.* 30.07.01, 18:12
          Najbrzydszy facet to Benek. Zartowalem. Lutogniewski, owszem, ale dajmy mu spokój. Mysle, że są wieksi
          brzydale. Na przykład Leonardo di Caprio, Ricky Martin czy Enrique Iglesias. Ale także Grzegorz Gruszka, Józef
          Olesky, czy Marcin Wnuk. Nie lepsi są Dariusz Szpakowski, czy Hubert Morawiak. Ale najwiekszym brzydalem
          jest Janusz Zemke. Zaraz po nim David Copperfield, a po nim Paul Scholes.
          • Gość: alina Re: To moze najbrzydszy facet. IP: 216.104.228.* 30.07.01, 19:43
            Hugh Grand jest niedorobiony, a Enrique Iglesias spedalony.
          • krotoss Re: To moze najbrzydszy facet. 30.07.01, 19:44
            Kurcze niezle twarzowe ma tez Irek Bielelinik-czy jak to sie pisze-ten z radiaZ
            • Gość: agata Re: To moze najbrzydszy facet. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 21:47
              no a Kristof Krawczyk?
              • krotoss Re: To moze najbrzydszy facet. 31.07.01, 22:52
                Gość portalu: agata napisał(a):

> no a Kristof Krawczyk?

No nie to taki przystojny ojciec chrzestny ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka