tyciarek 29.07.03, 12:41 --pozdrawiam was wszystkich ,jest tak cudownie na swiecie,to nic,ze napierdala deszcz:-) kochajmy się ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polynomial Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam 29.07.03, 21:53 Oby Twój słoń kąpał się w mleku! Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam 29.07.03, 22:05 - słoń dziękuje ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam 29.07.03, 22:53 --korzystając z okazji ,ze z forum zrobilismy czata, pozdrawiam lisiczkę. ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam 29.07.03, 22:58 to ja się uśmiechnę :-) Ps.przepraszam,że tak głowę przechylam,ale mnie zawiało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 29.07.03, 23:01 Co to za czat bez Radcy? ;P A ja pozdrawiam wszystkich doktorów, lekarzy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam 29.07.03, 23:02 --zaraz umrę ze śmiechuuuuuuuuuuuuuuuuuu. ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 29.07.03, 23:04 tyciarek napisała: > > --zaraz umrę ze śmiechuuuuuuuuuuuuuuuuuu. To foroom umrze wraz z Tobą. Nie rób tego Bydgoszczy! PRO SI MY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 23:07 Gość portalu: LJane napisał(a): > tyciarek napisała: > > > > > --zaraz umrę ze śmiechuuuuuuuuuuuuuuuuuu. > > > To foroom umrze wraz z Tobą. > Nie rób tego Bydgoszczy! > > PRO SI MY! > Pogięło Cię chłopie ? Proś za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 29.07.03, 23:09 No to umieramy razem ;P Marco, "chłopem" to będę może w nastepnym wcieleniu. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 29.07.03, 23:06 Zapomniałam o sanitariuszach i kierowcach karetek. Sorry. Nooo. Chyba wszyscy już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 29.07.03, 23:14 Podobno ten poprzedni był "mało zalotny" ;P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam 29.07.03, 23:56 -tak zalotnosć jest bardzo istotnym elementem na forum miejskim miasta Bydgoszczy. że nie wspomnę,ze bez pozdrowien to ani rusz. ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam IP: 213.25.95.* 29.07.03, 23:58 Pozdrów więc kogo 3eba i idź spać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam 30.07.03, 00:08 Pozdrawiam wszystkich gorąco :) Niech Was księżyc opromieni :) I dla wszystkich: "...uśmiechaj się , do każdej chwili uśmiechaj , na los szczęśliwy nie czekaj , bo życia przeminie czas nim uśmiechniesz się chociaż raz..." Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam 30.07.03, 11:46 Dawno nikogo nie pozdrawiałem, więc pozdrawiam Tyciarka, jego kolegę Lokatora oraz ich kolegów Lokatora i Tyciarka. Niech Bóg ma Was w swojej opiece. Bądźcie zdrowi. Niech Wam się wiedzie. Dużo szczęścia i pomyślności w życiu osobistym i zawodowym. -- "Szczęście to gorąca lufa" ("Happiness is the worm gun") - Czterech jeźdźców Apokalipsy Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam 30.07.03, 11:47 lokator napisał: > ("Happiness is the worm gun") Jak ktoś ma wstręt to może być i "warm"... Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam 30.07.03, 23:47 Wiadomość została usunięta ze wzgledu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator [...] 31.07.03, 09:44 Ta wiadomość też została usunięta ze wzgledu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam 11.12.03, 22:02 tyciarek napisała: > > --pozdrawiam was wszystkich ,jest tak cudownie na swiecie,to nic,ze > napierdala deszcz:-) > kochajmy się dzis powinno byc jeszcze piękniej, bo deszcz nie pada:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam 12.12.03, 00:24 czekam na snieg serio lubie snieg smiesznie o tym pisac w lipcowym watku;) i na swieta tez czekam Odpowiedz Link Zgłoś
ivica !!!!WARNING!!!! 12.12.03, 23:38 jak ktos jeszcze cos napisze o sniegu, jak go mu brakuje i wogole jak to fajnie jak jest zima to chyba mu (czy jej) wszystkie gnaty poprzetracam. :)) PS DLA RADCY : to nie sa grozby karalne tylko zart. zmarzluch ivica Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: !!!!WARNING!!!! 13.12.03, 06:29 Tak żeś mnie Waść rozbawił, że dmuchnęłam smiechem w popielniczkę (pełną!!!), a śnieg lubię... za szybą:) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn specjalnie dla ivicy: 13.12.03, 11:30 czekam na snieg chce ogladac jak wielkie jego platki odbijaja sie od granatowego nieba opadajac powoli na wszystko chce pozniej przechylac glowe i przygladac sie, jak blyskaja okryte puchem drzewa chce slyszec ciche skrzypienie pod stopami i widziec mgle mojego oddechu zabiore belle w nocy na spacer bedziemy robic slady :) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: specjalnie dla ivicy: 13.12.03, 11:32 a w wawie jesien:((((((((((( BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Odpowiedz Link Zgłoś
ivica arrrrrhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!: 13.12.03, 11:33 chcesz mojej czy swojej smierci?? przyjdzie sie nam spotkac na ubitej ziemi.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: arrrrrhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!: 13.12.03, 11:51 read my lips: gdy pada pada snieg tak tak gdy proszy proszy snieg tak tak gdy pada pada sieg tak tak jak bialy puch z poduuuuszki to nie wie o tym czlek tak tak i nie wie o tym zwierz tak tak i nie wie o tym nikt tak tak jak bardzo marzna mi paluuuuszki :)) ubitej, osniezonej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: arrrrrhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!: 13.12.03, 11:55 nastepna milosniczka Kubusia. niech was wszystkie zaraza wybije :)) a za tez snieg kiedys dostaniesz wciry. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: arrrrrhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!: 13.12.03, 11:57 snieg bielutki jest kochany, i zolciotki qczi tez;))) Z jesiennej wawy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: arrrrrhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!: 13.12.03, 12:10 “““““\““*“““““*“““*““““““““/“““ “\“***““*““**““““**“***“““““/“““ “***““***““““***““““****“““***““ ***““*****“““****““**“***“““““/“ *****“““*****““““****““““““*““““/ “****““*****“PAC!!!*******““““““- “““*******“*******“********“““““\ ““““““*****““********“*******“““ /““““***“******“““*****“““*****“ “****“““******“““***“““*******\“ “““**“““““**“““““““*““““““““““““ “““/““*““““““““*““““““*““““““““\ za dyletanctwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś