suzi750 13.12.07, 20:16 Kiedy otwarcie solarium po remoncie u p. Kamińskiej? Podobno maja byc najnowsze lozka i tuba z plyta wibracyjna... Ktos cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
your_wielkibrat Re: Nowe stare solarium. 13.12.07, 22:28 oj Tobie tylko wibracje w głowie...... :-) Pozdrofionka Odpowiedz Link Zgłoś
magd-a-13 Re: Nowe stare solarium. 14.12.07, 17:58 Wiem,że po niedzieli ma być otwarte.Słyszałam,że świetne!!!Nowe łóżka,stojące,leżące,z telewizorem i odchudzajace!!!Oby przed sylwestrem-zdążyli.Zapisy już są? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka106 Re: Nowe stare solarium. 17.12.07, 22:43 miałam okazje zobaczyć te cuda u Pani Haliny, i są żeczywiście świetne,złaszcza ta tuba,może jednoczesnie opalać i odchudzać.Urzadzenia sa nowiuteńkie i jeszcze ie czuć nowością prosto z Włoch.Ja na pewno będe korzystać!pozdrawiam Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
magdilive Re: Nowe stare solarium. 18.12.07, 13:26 byłam... poszłam, weszłam, kazano mi zaczekać, bo niby zajęte... wyszła jedna laska poproszono mnie do góry, i skierowano mnie na to łożko bez tv, nie była to tuba... (tamte nie były zajęte, poza tym tuba stoi sobie sama na tym holliku, jak się tu rozebrać, coś?!) nie wiem... nie zapytano mnie gdzie wolę, może tamte po prostu nie są czynne?! a efekt.. super ;) mocne, świeżutkie lampy, ciałko załapało trochę brązu (a miałam troszkę przerwy, najważniejsze, że widać kolor) tak czy owak polecam, płaciłam 1 zł za minutę :) Odpowiedz Link Zgłoś