Gość: nobody000@wp.pl IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 22:27 torun mowi ze w Bydgoszczy bardziej punkowo..... czy ktos cos o tym wie? jakies szczegolne msca gdzie punki sie zbieraja??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genuine44 Re: punkBydgoszcz? 10.08.03, 22:28 > jakies szczegolne msca gdzie punki sie zbieraja??? Jak to gdzie. Kazdy wie, ze na Punkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PADZIANOWSKI Re: punkBydgoszcz? IP: *.hipernet.ras.pl 11.08.03, 01:10 NA PEWNO CZĘŚĆ ZNICH WPADNIE DO MÓZGU 23.08 NA KONCRT O GODZINIE 20 ZAGRAJA GE3NERATION FUCK, 180 STOPNI I GOOD FOR NOTHING. PRZYJDZ ZE ZNAJOMYMI. ZAPRASZAMY WJAZD TYLKO 4,99 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobody Re: punkBydgoszcz? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 23:31 o! cuz za reklama :) hehe no dobra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcvjoł joł Re: punkBydgoszcz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.03, 19:04 v Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc PUNKrock... IP: *.awacom.pl 13.08.03, 00:20 Sum 41 & Good Charlotte... całkiem, całkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: port Re: PUNKrock... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 12:14 ojej. petrzac na ten jakze ozywiony watek naprawde moznaby pomyslec ze punk juz nie zyje...... wstyd i chanba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: punkBydgoszcz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 18:25 no i byl ktos w tym mozgu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: punkBydgoszcz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 17:32 cus bedzie 13 IX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz Re: punkBydgoszcz? IP: *.studio.net.pl 11.09.03, 18:24 Gość portalu: me napisał(a): > cus bedzie 13 IX A gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: punkBydgoszcz? 12.09.03, 08:39 punk w B-szcy jest na wymarciu a właściwie wymarł. Za to dresiarzy i hiphopowców mrowie. Od ładnych paru lat nie widziałem żadnego kolesia z nawet namiastką irokeza. Tacy obywatele widoczni są np,. w 3-mieście czy Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qczi Re: punkBydgoszcz? IP: *.telsten.com / 213.25.33.* 12.09.03, 09:48 punk nie wymarl tylko dorosl a licealisci sluchaja hh to i czubki se inne na lepetynach robia poza tym taki mlody brudas (brudas=punk co w najmniejszym stopniu nie znaczy ze sie nie myje, po prostu inne okreslenie) z irokiem nie dostanie pracy, to i na fajki nie bedzie ani na imprezki...totez chodza te (dorosle juz) punki w normalnych laszkach... Odpowiedz Link Zgłoś
bodziu ...koncert...komercja...? 12.09.03, 15:09 troszku generalizujesz no ale niestety cos w tym jest... anyway, wybiera sie ktos jutro do Wa-wy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punk Re: ...koncert...komercja...? IP: *.visp.energis.pl 12.09.03, 22:04 Ja jestem punkiem i jadę jutro na koncert do warszawy Punk Rock Later Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pank Re: ...koncert...komercja...? IP: *.visp.energis.pl 14.09.03, 19:46 Odpowiadam sobie na list. Koncert był super. Brygada Kryzys- odjechałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buz Re: punkBydgoszcz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 23:06 tak dla jasnosci: jestem punk licealista z bydgoszczy (i nie jestem wyjatkiem) mozna zaobserwowac trochu... bylismy np kiedys niedawno w mozgu na GenerationFuck albo w 'parku sztywnych' na UpSideDown... moze wpadniemy na Oktoberfest 3X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: punkBydgoszcz? IP: *.awacom.pl 14.09.03, 20:35 gazamate napisał: > punk w B-szcy jest na wymarciu a właściwie wymarł. -właściwie to wszędzie wymarł... Za to dresiarzy i > hiphopowców mrowie. -a buuuu Od ładnych paru lat nie widziałem żadnego kolesia z nawet > namiastką irokeza. Tacy obywatele widoczni są np,. w 3-mieście czy Krakowie. -rozgądaj sie!! W mej szkole była dziewczyna z irokezem, punk 100% znam tesh innego kolesia, tesh punk, no ale ma marnego irokezika... Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: punkBydgoszcz? 15.09.03, 08:51 jakieś pojedyncze osoby pewnie się tam gdzieś uchowały i wegetują. To tak jak obecnie z hipisami - co jaiiś czas przychodzi moda i znajdą sie rtacy co sioę kreuja (wyłacznei z ubioru) na "dzieci - doniczki". Co do punków- W 3-mieście czy Krakowie tych osób jest zdecydowanie więcej. B- szcz hh i dresami stoi a nie punkami (tak jak było dawniej). No ale czasy sie zmieniają i wiadomo ze nie będzie tak jak dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
bodziu Re: punkBydgoszcz? 15.09.03, 10:49 ...ano, to se ne vrati, koncerty po MDKach, szkolach i zakladach pracy za symboliczna kase, pamieta moze ktos ile kosztowal bilet na koncert GreenDay za przejazdem? wtedy jeszcze nie byli tacy plastikowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Re: punkBydgoszcz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 22:04 17X Proletaryat mózg ~:-) 23X? Dezerter Wiatraczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups to moze na KSU dziś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 16:21 w MóZGU, o dwudziestej pierwszej... Odpowiedz Link Zgłoś
bodziu Re: to moze na KSU dziś... 10.10.03, 16:26 obawiam sie pewnego rozczarowania choc mysle ze warto ;) "Idz pod prad" raczej dzis nie uslyszymy... Odpowiedz Link Zgłoś