komix1 22.01.08, 12:19 Czekamy teraz na portal: nasze-kobiety nasza-cela znajomi-z-pociagu znajomi-z-MZK Jakies inne pomysly? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Kopalnia dowodów? 22.01.08, 12:54 Pomysł ciekawy. Szczególnie, gdy w portalu znajdziemy żonę, męża, dziewczynę, chłopaka, pracownika, którzy mieli być w tym czasie: na pogrzebie, w szpitalu, na delegacji, na konferencji naukowej (niepotrzebne skreślić, potrzebne dopisać). Istna kopalnia diamentów dla firm detektywistycznych specjalizujących się w sprawach rozwodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Re: Kopalnia dowodów? 25.01.08, 16:47 www.nasza-cela-prv.pl już jest,... ale nie ma: www.nasza-teczka.pl www.nasi-dluznicy.pl www.nasze-grzechy.pl www.nasze-psy-i-koty.pl www.nasze-zlewozmywaki.pl www.nasza-kasza.pl www.nasza-paranoja.pl --> ups,... ... jest już, ale pod linkiem: www.sejm.gov.pl ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Ruszył portal znajomi-z-wakacji 22.01.08, 16:24 Eee :) A ja tam panu życze zostania milionerem :D Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoski1 Re: Ruszył portal znajomi-z-wakacji 22.01.08, 17:13 Gratulacje, Udany pomysl. Zycze aby odniosl taki sukces jak portal-o-ktorym-kazdy-mowi Odpowiedz Link Zgłoś
marketeria Re: Ruszył portal znajomi-z-wakacji 22.01.08, 20:38 no własnie. tez protestuje: marketeria.blox.pl/2008/01/nasz-pobor-nasza-klasa-i-co-jeszcze.html Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront NK już przestała dotyczyć tylko klasy 23.01.08, 09:27 w tej chwili każdy ma tam już znajomych nie tylko z klasy ale i z rodziny, pracy, wakacji, studiów itd. więc pomysł raczej nie chwyci - "znajomych z podrózy" można mieć przez NK, dzięki czemu ma się wszystkich w jednym miejscu, w jednym portalu... Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: NK już przestała dotyczyć tylko klasy 23.01.08, 13:39 michalfront napisał: > w tej chwili każdy ma tam już znajomych nie tylko z klasy ale i z > rodziny, pracy, wakacji, studiów itd. więc pomysł raczej nie chwyci - > "znajomych z podrózy" można mieć przez NK, dzięki czemu ma się > wszystkich w jednym miejscu, w jednym portalu... Pewnie, że można. Ja znalazłam już nie tylko osoby ze szkół, ale właśnie z wakacji, daleką rodzinę, znajomych z byłych miejsc zatrudnienia, sąsiadów. W jednym miejscu. Kolegów z wojska nie mam (póki co bab do wojska przymusowo nie wcielają), kumpli z celi nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_morski Re: NK już przestała dotyczyć tylko klasy 23.01.08, 19:19 nieznajomi-zewsząd Odpowiedz Link Zgłoś