wronka32 25.01.08, 12:57 Czy ktos mi poleci jakiegoś endokrynologa w Toruniu ???? Wlasnie wyszedł mi podwyzszony wynik TSH a jestem w ciąży wiec sprawa jest pilna ... Z góry dziękuję . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marenika Re: Endokrynolog w Toruniu 25.01.08, 14:48 witam! polecam dr Krzemkowską. Przyjmowała zawsze na Uniwersyteckiej(prywatnie). Mnie bardzo szybko postawiła na nogi, zajęła sie mną bardzo dobrze a potrzebna była operacja. Trafiłam do niej w połowie maja a juz na początku września byłam po operacji! Zapytaj na Uniwersyteckiej, przyjmowała na tym samym pietrze co kardiologia, chyba we wtorki i czwartki jak dobrze pamiętam! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gerka Re: Endokrynolog w Toruniu 01.02.08, 22:09 dr Krzysztof Komorowski, jest lekarzem z Bydgoszczy, ale przyjmuje tez w Toruniu prywatnie w poradni "dobry lekarz", albo "twój lekarz" przy ul. szerokiej. Jest świetnym specjalistą, jestem pod jego opieką od kilkunastu lat, w ciąży także! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
wronka32 Re: Endokrynolog w Toruniu 19.02.08, 15:37 Dzięki dziewczyny. Byłam u dr Komorowskiego .Przyjmuje w "Naszym Lekarzu" i cudem sie do niego wcisnełam ...bo wolne terminy były dopiero na kwiecień. Odpowiedz Link Zgłoś
gerka Re: Endokrynolog w Toruniu 21.02.08, 21:03 Wronka, ciesze się, że udało Ci się dostać do dr.Komorowskiego, to naprawdę baaaardzo dobry specjalista, ja mam do niego wielkie zaufanie. no a ponadto jest tez sympatycznym człowiekiem. A terminy oczekiwania na wizytę faktycznie dłuuuugie, ale to chyba tez świadczy o jego profesjonalizmie i kompetencjach. Pozdrawiam i życzę spokojnego oczekiwania na Maluszka Odpowiedz Link Zgłoś
wronka32 Re: gerka .. 26.02.08, 09:40 Dzięki ! Na mnie dr Komorowski tez zrobił dobre wrażenie ...choć ja zupełnie nie mam porównania jesli chodzi o endokrynologów... Odpowiedz Link Zgłoś