Dodaj do ulubionych

TELEKOMUNIKACJA

IP: 195.116.217.* 03.09.03, 12:37
Jesteście zadowoleni z usług?
Obserwuj wątek
    • elodia Re: TELEKOMUNIKACJA 03.09.03, 12:52
      Jak jasna cho**** , nie denerwuj Waldi spokojnych ludzi !!!!
      • Gość: Ona Re: TELEKOMUNIKACJA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 13:04
        to chyba telepatia-
        juz chcialam wpisac :Jak jasna cholera", a t elodia mnie uprzedzila.
        Waldi, eloo ma racje: ludzi nie wkurzaj, obopowcu za dyche;)
        • Gość: dervish Re: TELEKOMUNIKACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 13:05
          To prowokacja!!!!
    • Gość: Ted® tak IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 13:08
      to tez prowokacja
    • ivica Re: TELEKOMUNIKACJA 03.09.03, 13:11
      A gdzie jest siedziba TELEKOMUNIKACJI??

Bo na moje to gdzies w Barcinie. Co ponawia prosbe pewnego forumowiecza z pytaniem gdzie jest BArcin??
      • Gość: Ted® Re: TELEKOMUNIKACJA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 13:20
        jest jedna siedziba w warszawie kolo barcina
        a druga w katowicach, to gdzies za barcinem w kierunku torunia chyba
        • ivica Re: TELEKOMUNIKACJA 03.09.03, 13:31
          zaraz zaraz kiedys ustalilismy iz barcin jest pomiedzy Bydgoszcza i toruniem. teraz slysze iz za barcinem sa katowice a w poblizu warszawa. ktos insynuowal ze w poblizu barcina jest berlin. mam dwa wnioski

primo) barcin jest geografixznym srodkiem naszego globu i od niego powinny sie rozpoczynac wszelkie strefy czasowe.

secundo) gdzie w takim razie do cholery jest fordon??
          • elodia Re: TELEKOMUNIKACJA 03.09.03, 13:49
            Gdzieś koło mogiły Franka Ordona.
            • Gość: adam Re: TELEKOMUNIKACJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 14:49
              Telekomunikacja ok zwłaszcza jeśli płaci dobrze,
              ale teraz jak wszystkie firmy francjuskie pada.
              KEEP SMILING
              • Gość: Maxland Re: TELEKOMUNIKACJA IP: *.hipernet.ras.pl 03.09.03, 17:41
                No no. Można się geografii nauczyć. Byłem w Barcinie kiedyś i w Berlinie, a w
                Fordonie pracuję, ale czy istotne jest gdzie mają siedzibę dranie?
                za "konserwacje druta" zdzierają z nas lepiej niż sieci telefonii komórkowej.
                Cóż za zmiany wprowadzają, no no, niedługo internet będzie tak tani jak Rosji :)
                • ivica Re: TELEKOMUNIKACJA 04.09.03, 00:28
                  a ja wam mowie Barcin jest kluczem do rozwiazania zagadki dlaczego tepsa jest taka ciulowa
                  • elodia Re: TELEKOMUNIKACJA 04.09.03, 01:53
                    Ivica ale Barcin jest za Mamliczem a w Mamliczu koleżanka z TE , z klasy i też
                    na TPSA wyrzeka... to chyba wie co mówi... tym..bardziej..że ona..z Barcina :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka