Gość: Waldi IP: 195.116.217.* 03.09.03, 12:37 Jesteście zadowoleni z usług? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elodia Re: TELEKOMUNIKACJA 03.09.03, 12:52 Jak jasna cho**** , nie denerwuj Waldi spokojnych ludzi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: TELEKOMUNIKACJA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 13:04 to chyba telepatia- juz chcialam wpisac :Jak jasna cholera", a t elodia mnie uprzedzila. Waldi, eloo ma racje: ludzi nie wkurzaj, obopowcu za dyche;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dervish Re: TELEKOMUNIKACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 13:05 To prowokacja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: TELEKOMUNIKACJA 03.09.03, 13:11 A gdzie jest siedziba TELEKOMUNIKACJI?? Bo na moje to gdzies w Barcinie. Co ponawia prosbe pewnego forumowiecza z pytaniem gdzie jest BArcin?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: TELEKOMUNIKACJA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 13:20 jest jedna siedziba w warszawie kolo barcina a druga w katowicach, to gdzies za barcinem w kierunku torunia chyba Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: TELEKOMUNIKACJA 03.09.03, 13:31 zaraz zaraz kiedys ustalilismy iz barcin jest pomiedzy Bydgoszcza i toruniem. teraz slysze iz za barcinem sa katowice a w poblizu warszawa. ktos insynuowal ze w poblizu barcina jest berlin. mam dwa wnioski primo) barcin jest geografixznym srodkiem naszego globu i od niego powinny sie rozpoczynac wszelkie strefy czasowe. secundo) gdzie w takim razie do cholery jest fordon?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: TELEKOMUNIKACJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 14:49 Telekomunikacja ok zwłaszcza jeśli płaci dobrze, ale teraz jak wszystkie firmy francjuskie pada. KEEP SMILING Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxland Re: TELEKOMUNIKACJA IP: *.hipernet.ras.pl 03.09.03, 17:41 No no. Można się geografii nauczyć. Byłem w Barcinie kiedyś i w Berlinie, a w Fordonie pracuję, ale czy istotne jest gdzie mają siedzibę dranie? za "konserwacje druta" zdzierają z nas lepiej niż sieci telefonii komórkowej. Cóż za zmiany wprowadzają, no no, niedługo internet będzie tak tani jak Rosji :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: TELEKOMUNIKACJA 04.09.03, 00:28 a ja wam mowie Barcin jest kluczem do rozwiazania zagadki dlaczego tepsa jest taka ciulowa Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: TELEKOMUNIKACJA 04.09.03, 01:53 Ivica ale Barcin jest za Mamliczem a w Mamliczu koleżanka z TE , z klasy i też na TPSA wyrzeka... to chyba wie co mówi... tym..bardziej..że ona..z Barcina :) Odpowiedz Link Zgłoś