Dodaj do ulubionych

A Poznan odjezdza...... :-((((

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 11:40
Co sie z nami dzieje???????!!!!!!
Do niedawna moglismy sie pochwalic najlepszym przyspieszeniem
wsrod wszystkich forum''ow a teraz.......
Wyszlismy na miejsce 4 i zamiast gonic Poznan stanelismy w miejscu.... :-(((
Czy to dlatego, ze nikt nie wierzy iz mozna ich dogonic,
czy po prostu skoczyly sie interesujace tematy?
Ja nie wiem.... ale moze Wy macie jakies zdanie?
Obserwuj wątek
    • krotoss Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( 02.08.01, 11:50
      Zauwazylem to juz jakis tydzien temu ze roznica do Poznania sie zwieksza do
      ponad 3000 postow (teraz okolo 3100) moze po prostu takie sa mozliwosci naszego
      forum narazie moze nalezy je zareklamowac :) np.piszac zaproszenia na innych
      postach czy na czatach bydgoskich.Napiszcie co o tym myslicie.
      • Gość: gorg Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( IP: 10.10.70.* 02.08.01, 15:06
        Przejrzalem katalogi Forum na innych portalach i muszę wam powiedzieć, że nasze, bydgoskie FORUM jest
        debeściarskie. Inne portale mają duży zlew na sprawy lokalne.
        • Gość: Baton Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 15:19
          W pelni sie zgadzam.....
          Dzis mialem caly dzien na miejscu i moglem sobie "poforumowac"
          (poszlo pewnie z 10-15 listow) :-)))))
          ale przegladalem forum Warszawy, Wroclawia, Poznania (to z czuba),
          Lodzi, Torunia, Gdanska, Katowic (i kilku innych co sa za nami)
          a nawet... Wloclawka i musze powiedzic, ze tez wydaje mi sie,
          iz nasze jest najkonkretniejsze, poruszamy najwiecej tematow lokalnych,
          nie wdajemy sie w bzdurne spory i glupie wyliczanki po to tylko
          by nabil ilosc postow.... Fakt, ze taz walczymy o ilosc, ale jakosc
          nie spada i oby tak dalej.... :-))))
          • krotoss Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( 02.08.01, 15:26
            Tak to napewno cieszy jak ilosc idzie w parze z jakoscia.Ja jestem osobiscie
            bardzo zadowolony ze nasi forumowicze serio traktuja sprawy lokalne.W koncu
            mieszkajac tu nie mozna zlewac tego co nas otacza a wydawalo mi sie ze ludzie
            tak wlasnie teraz pojmoja swiat ale widac ze internauci to troche lepsi
            ludzie ;))).

KroTosS
    • Gość: fin Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( IP: *.atr.bydgoszcz.pl 02.08.01, 11:56
      Gość portalu: Baton napisał(a):
      > Co sie z nami dzieje???????!!!!!!
      > Do niedawna moglismy sie pochwalic najlepszym przyspieszeniem
      > wsrod wszystkich forum''''ow a teraz.......

Przyspieszać można tylko do pewnych granic. Wraz ze wzrostem prędkosci masa ciała rosnie do nieskończonosci i
      przyspieszanie jest coraz trudniejsze (na to wpadł już dawno Einstein).

> Wyszlismy na miejsce 4 i zamiast gonic Poznan stanelismy w miejscu.... :-(((

Nie stanelismy w miejscu. Uciekamy Gdańskowi i reszcie. A żeby dogonić Poznań musielibysmy generować ok. 200
      postów dziennie.
      Więc do roboty !!!
      • Gość: Coolek Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( IP: *.mega.bydgoszcz.pl 02.08.01, 12:01
        Powiem tak. Zajmujemy czwarte miejsce, co porównując z wielkością naszego
        pięknnego miasta przerośliśmy sami siebie. Radzę skupić się na obronie tej
        dobrej lokaty. A jak dobrze pójdzie to...
    • Gość: elwood Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( IP: 64.124.150.* 02.08.01, 12:12
      Mam pomysł. Niech każdy z nas roześle maile informujące o forum do znajomych bydgoszczan - taki mały spamik,
      ale uświęcony celem ;-)
      Ja już zabieram się do roboty. Może wtedy przybędzie nam forumowiczów.
      Przy okazji apel do ludzi stukających z i-cafe. Powiedzcie innym o Forum. Niech świat się dowie...
      BYDGOSZCZ RULEZ!!! FORUM RULEZ!!!
      • Gość: Coolek Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( IP: *.mega.bydgoszcz.pl 02.08.01, 12:15
        Przyłączam się do akcji. Niech każdy się dowie o FORUM.
        • Gość: Baton Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 12:29
          Ja juz kilunastu osobom o forum mowilem, ze czego widzialem,
          ze 3 "weszly w ten interes".... ;-)))
          Swoje zaslugi wiec mam... ;-)))
          Ale na laurach nie spoczne..... :-))))
          A swoja droga to czy mi sie wydaje czy pojawil sie 2 post
          ode mnie z tym samym tematem????
          Jak to sie moglo stac?? :-O
          • krotoss Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( 02.08.01, 13:00
            Ja tez mowie komu trzeba i ciesze ze przychylacie sie do mojej ideii
            kryptoreklamy moze by tak dopisywac na innych forum o naszym zeby tu zagladali
            czy to juz by bylo przegiecie?
            • Gość: gorg Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( IP: 10.10.70.* 02.08.01, 13:11
              chyba przegięcie ;-)

• Gość: Baton Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 13:21
                Zwlaszcza, ze w tym celu trzeba by np. nabic jakies posty Poznaniowi... ;-)))
                • krotoss Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( 02.08.01, 14:13
                  Nie nie chodzi mi o forum jakiegos innego miasta w gazecie tylko innych portali.

KroTosS
          • Gość: Baton Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 15:54
            Napisalem:
            > A swoja droga to czy mi sie wydaje czy pojawil sie 2 post
            > ode mnie z tym samym tematem????

I nie mylilem sie.....
            Tomcio juz sie pomylil i wyslal odpowiedz na tamten watek, ktory sie
            przez to rozdrabnia.... ;-)))
            Trzeba sytuacje ratowac i na czolo wysunac GLOWNA czesc dyskusji.. ;-)))
    • Gość: Thomek Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 21:50
      Dziś mieliśmy jakies 150 postów więcej od stolicy WLKP.
      Nie jest źle. Jeszcze z miesiąc i będziemy łeb w łeb. To będzie ciekawa
      rywalizacja. Inne miasta mieneliśmy zanim te zdążyły się obejrzeć.
      • radca Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( 02.08.01, 21:55
        Ja ostatnio jede chyba na "piätym biegu".Lecz postanowilem,ze 4 sierpnia
        bedzie 5000.
        Dlaczego? Ujawnie jak damy rade.

radca
        • Gość: Baton Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 08:47
          4 sierpnia?????
          Czlowieku!!!!
          Chyba nie karzesz nam teraz zwalniac tempa,
          gdy juz sie znowu rozkrecilismy... ;-))))
          Z tego co widze, to 5000 padnie jeszcze dzis.. :-))))
    • Gość: Baton Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 14:44
      .... a my sie zblizamy do kolejnej granicy (tym razem 5000)
      i po raz kolejny ogarnela nas jakas tworcza niemoc.... ;-))))
      Ja rozumiem, ze wszyscy sa myslami juz przy "lykndzie",
      ale to nie zwalnia z obowiazkow forumowych... ;-))))
    • Gość: MONK Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 15:04
      Poznan jest po prostu wiekszy. A poza tym wszyscy bydgoszczanie wyjechali na
      wakacje - biedni mieszkancy Poznania musieli za to zostac w domu - wiec siedza
      i pisza :)
      • krotoss Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( 03.08.01, 16:16
        Moze i tak ;) ale ta niemoc przed okraglymi tysiaczkami to rzeczywiscie juz
        jakies fatum a moze to dla tego ze wszyscy sie czaja na 5000 post :).

KroTosS

• Gość: kicikoci Re: A Poznan odjezdza...... :-(((( IP: 10.10.70.* 03.08.01, 16:20
          Dokladnie z tego powodu! Jak widzisz, krotoss - gdzie Ty, tam ja :-))
    • Gość: Thomek Jeszcze tylko jakieś 2815 postów brakuje do remisu. (notxt) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 22:28
      .
      • Gość: canemuto Re: Jeszcze tylko jakieś 2815 postów brakuje do remisu. (notxt) IP: *.icpnet.pl 05.08.01, 00:32
        ooo, myslalem ze tylko kilku wyscigowcow na forum poznania traktuje ten tamat
        powaznie, a tutaj prosze:) spoks, nie ma (chyba???) sensu nabijanie postow za
        wszelka cene, to zenada:) a wasze forum jest jak najbardziej oki. z poznania
        ludzie tez wyjechali, wierzcie mi - teraz forum spi. obudzi sie gdzies dopiero
        we wrzesniu, lipcu - a wtedy:))) pozdrowienia dla nieznanej mi bydgoszczy.
        cane_muto78 (poznan)
        • Gość: Jasio Re: Jeszcze tylko jakieś 2815 postów brakuje do remisu. (notxt) IP: *.sympatico.ca 05.08.01, 05:01
          Urodzilem sie w Bydgoszczy ale cala rodzina pochodzi z Poznania wiec i ja
          troszeczke czuje sie poznaniakiem. Poznan to chyba najciekawsze miasto Polski
          (moze poza Krakowem).

Pozdrowienia dla Poznania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka